Tamara Buciuceanu, prima declaraţie după ce s-a spus că e bolnavă şi că nu mai poate ieşi din casă

Publicat: 23/12/2016 | 11:59

Tamara Buciuceanu s-a retras din viaţa publică şi preferă să-şi trăiască bătrâneţea departe de ochii curioşilor. Cu toate astea, actriţa a ţinut să transmită un mesaj public tuturor, după ce s-a spus că e bolnavă şi nu mai poate ieşi din casă.

Ştefan Bănică junior a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care a anunţat că îndrăgita actriţă Tamara Buciuceanu a vrut să transmită tuturor un mesaj cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la premiera filmului ”Liceenii”. Anunţul artistului vine chiar în ziua în care presa anunţă că starea de sănătate a acesteia nu este deloc bună şi că nu mai poate ieşi din casă.
”La aniversarea a 30 de ani de la premiera filmului „Liceenii”, doamna Tamara Buciuceanu ne-a transmis un mesaj special, pentru care ii multumesc. Puteti citi mesajul in imaginea de mai jos, in exclusivitate:

Mesajul transmis de Tamara Buciuceanu cu ocazia aniversării a 30 de ani de la premiera ”Liceenii”
Mesajul transmis de Tamara Buciuceanu cu ocazia aniversării a 30 de ani de la premiera ”Liceenii”

Onorată asistenţă,

Iată, s-au împlinit 30 de ani de când s-au născut ”Liceenii”. Minunatul ”serial” – căci au fost mai multe titluri – a rezistat vremurilor pentru că a fost adevărat. Un scenariu minunat al profesorului Savu şi munca regizorului Corjos, care a intuit caracterul tineretului în comportare, gândire şi acţiunile tor. Cu o distribuţie foarte bine aleasă, succesul a fost asigurat. Ce amintiri minunate! Câtă înţelegere între generaţiile cu experienţă şi tinerii începători! Multe se pot scrie! Cei 4 protagonişti, interpretaţi de Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Mihai Constantin şi Ştefan Bănică, au astăzi, fiecare, o carieră frumoasă, datorită talentului lor în teatru, muzică şi film. Publicul i-a iubit şi-i iubeşte încă. Şi pe Socrate – ”profesorul” Caramitru şi pe ”directoarea” Cristina Deleanu şi pe profa de matematică, Madam Isoscel, că aşa mi-a rămas numele până acum. Sigur, aju jucat şi Mareş, şi Păduraru şi mulţi alţii, mai ales doar câţiva acum. Am petrecut cele mai frumoase momente, pe care n-am să le uit niciodată. Nu mai vorbesc de întreaga echipă: operatori, corp tehnic, lumini, muzică. Minunaţi colegi, am colaborat extraordinar cu toţi. Astăzi, la sărbătorirea celor 30 de ani, mă înclin în cinstea tuturor dorindu-le sănătate, bucurii şi mulţi, mulţi ani di de acum înainte. Vă doresc petrecere frumoasă, cu toată consideraţia pe care o am şi recunoştinţă pentru toţi ceilalţi cu care am lucrat. Cu cel mai mare drag: – Puişori, fiţi cuminţi!

Iscalesc,

Madam Isoscel”, a anunţat Ştefan Bănică junior.

Citește și...