Loading the player...

Conform declaraţiilor de avere, Alexandru Faur e un om ca şi noi, dacă nu cumva un pic mai sărac. Între 2007 şi 2010, de pildă, Alex Faur a câştigat (o spune chiar el, în scris) fix 290 de lei, adică 8 lei pe lună.

Cu toate astea, personajul devenit celebru după ce DNA-ul l-a întrebat de sănătate în dosarul Elenei Udrea (CITESTE MAI MULTE AICI!) şi-a permis să facă, în a doua parte a anului 2015, nişte vacanţe pe care un om normal nu şi le poate permite în trei vieţi de angajat de succes şi bine plătit.

Cum să o arzi cu iahturi de lux, hoteluri de nenumărate stele, staţiuni exclusiviste sau cum să faci piaţa la Miami ori Dubai şi să te dai cu sania în Sardinia, când tu câştigi doar 8 lei pe lună?

Alex Faur ştie cum: îţi faci un prieten bun. În cazul lui Faur, pe Rani Adamescu, un alt domn fără serviciu (c-aşa-i în tenis), dar măcar din familie cu pedigree, cu părinţi campioni. Pentru novici, să menţionăm că Rani este fiul vitreg al unei alte febleţi a DNA-ului, patronul de de toate Dan Adamescu.

Rani îi înnebuneşte efectiv pe cei 800 followerşi de pe Instragram cu foto-detalii din viaţa lui de nabab: multiple cadre din avionul privat, de pe yacht, din faţa vilei închiriate din St. Barth. Într-una dintre poze apare şi Anastasia Soare, zisă
Rani îi înnebuneşte efectiv pe cei 800 followerşi de pe Instragram cu foto-detalii din viaţa lui de nabab: multiple cadre din avionul privat, de pe yacht, din faţa vilei închiriate din St. Barth. Într-una dintre poze apare şi Anastasia Soare, zisă "Regina sprâncenelor"

Rani şi Alex au aflat că şi între buni prieteni poate exista noţiunea de suflete pereche în luna august a anului trecut, lună pe care şi-au petrecut-o pe insula Mykonos, un loc celebru în toată lumea (bună) pentru lipsa de prejudecăţi a localnicilor şi lipsa de inhibiţii a turiştilor.

Nici Faur nu îşi
Nici Faur nu îşi "neglijează" cei 4285 de followerşi, injectându-i cu fotografiile stilului său "luxuriant" şi aparte. Nu dă înapoi nici de la un machiaj discret sau de la a purta nişte pene de struţ sau cocoş

S-au simţit atât de bine, singuri în fermecătoarea Grecie, încât a urmat o succesiune furibundă de destinaţii de vacanţă ale căror cheltuieli însumate, în nici jumătate de an, ar putea întreţine pe viaţă vreo trei familii din Vaslui, cu tot cu vicii, operaţii şi rate.

După Mykonos, bam!, a urmat liniştita Sardinia, cu vinuri negre misterioase şi peşti prietenoşi.

Rani şi Alex la Hotel Tre Ville, pe coasta amalfitană, în Positano. Unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Riviera Italiei, fosta reşedinţă a marelui regizor Franco Zefirelli
Rani şi Alex la Hotel Tre Ville, pe coasta amalfitană, în Positano. Unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Riviera Italiei, fosta reşedinţă a marelui regizor Franco Zefirelli
Apoi, poc!, s-au oprit direct în Ibiza, unde nivelul ridicat de ştaif aproape că nu le-a dat de ales: şi-au închiriat un iaht pe care l-au parcat fix în poartă la Lyo, cel mai de fiţe loc al insulei marilor fiţe, unde apa plată e scumpă de zici că-i scursă cu mare efort dintre bobiţe de caviar, iar o masă se rezervă doar cu luni bune înainte.
Rani poartă brăţări bătute în diamante de peste 100.000 de euro la mână
Rani poartă brăţări bătute în diamante de peste 100.000 de euro la mână

Ca să vedeţi despre ce e vorba la Lyo, să cităm dintr-un articol din New York Times în care sunt menţionate atracţiile insulei preferate a bogaţilor, Ibiza, locul unde prinţul William a cerut-o în căsătorie pe Kate şi unde Justin Bieber îşi face de cap cu fanele: ”Printre iahturile vedetelor, ale mogulilor, ale politicienilor şi ale capetelor regale se află Lyo, un cabaret inaugurat în 2012 şi deţinut de familia Urgell. Show-ul erotic soft, dar foarte variat, care însoţeşte supa de roşii de 60 de euro este considerat un pic prea piperat pentru americani, dar Euro-bogătanii îl adoră, considerându-l cel mai fierbinte loc de pe insulă”.

Aflându-se, probabil, amândoi, în săptămâna de după salariu, Rani şi Alex nu s-au oprit la Ibiza, ci, zbang!, au mai ars-o şi pe la Dubai în zilele următoare, unde a urmat o rupere în figuri la superlativ. Şi, pentru că în spatele oricăror doi bărbaţi puternici se află o femeie, cei doi au fost însoţiţi aproape non-stop de Anastasia Soare, buna lor prietenă, mai cunoscută publicului amator de pensete drept ”Regina sprâncenelor din Beverly Hills”.

Fiind un fashion addicted stilat, Rani poartă… rochii şi papuci în St. Barth. Evident, Hermes. În imagine, fiul lui Adamescu apare alături de Anastasia Soare şi de o amică
Fiind un fashion addicted stilat, Rani poartă… rochii şi papuci în St. Barth. Evident, Hermes. În imagine, fiul lui Adamescu apare alături de Anastasia Soare şi de o amică

______________________

CITESTE SI:

Baiatul lui Adamescu, jefuit! CUM l-au trimis fetitele pe Rani la nani si i-au luat toti banii!

Imprumutul de 3 milioane de euro pentru Elena Udrea, pe masa DNA ! Ce legatura are Alexandru Faur cu acest dosar

Cum insala un milionar! Sotia lui Dan Adamescu sustine ca afaceristul mergea cu amantele in Cuba si Insulele Cayman!

______________________

Cei trei porumbei n-au fost deloc zgârciţi nici când a venit vorba să-şi împărtăşească experienţele cu prietenii de pe reţelele de socializare, pozele şi filmuleţele de pe conturile lui Faur, mai ales, strângând o sumedenie de comment-uri pline de invidie şi jind.

Altă aroganţă draguţă a lui Faur un filmuleţ în care i se văd picioarele şi peisajul superb din viteza yachtului
Altă aroganţă draguţă a lui Faur un filmuleţ în care i se văd picioarele şi peisajul superb din viteza yachtului

Instagramul, Facebook-ul şi Snapchat-ul au vibrat din nou la unison, pline de surprindere, când s-a aflat că, prin toamnă, party-ul în doi s-a încheiat brusc, cu Alex Faur preferând compania creatorului de modă libanez Ellie Saab, la Beirut.

Faur are prieteni celebri în prima poză (stânga sus) – Dean şi Dan, faimoşii fraţi Dsquared, în a doua poză (dreapta sus) cu Brian Atwood – celebru creator de pantofi, în a treia poză (jos) cu designerul libanez Ellie Saab
Faur are prieteni celebri în prima poză (stânga sus) – Dean şi Dan, faimoşii fraţi Dsquared, în a doua poză (dreapta sus) cu Brian Atwood – celebru creator de pantofi, în a treia poză (jos) cu designerul libanez Ellie Saab

Puţin supărat că bunul său amic continuă weekend-ul prelungit fără el, Rani Adamescu s-a dus şi el singur la Dubai, unde a pângărit codul de onoare al prietenilor la cataramă când s-a întâlnit cu o (ne scuzaţi!) FEMEIE, fotomodelul şi fosta prietenă Florentina Marincea, ea însăşi venită pe fugă cu maxi-taxi-ul, la business class, de la Milano.

Oricum, nu de faptul că nu are pe cine să cheme cu el într-o vacanţă l-am fi putut bănui pe Rani, un tip despre care presa a scris, în decursul timpului, c-ar mai fi fost cuplat cu Andreea Mantea, Daiana Anghel sau Tania Budi. Şi se pare că succesul la bani şi (deci) la femei se moşteneşte genetic, pentru că şi fratele vitreg al lui Rani, Alexander, şi-a trecut în carneţel nişte nume cu greutate, chiar unele regalităţi, dacă ne gândim c-a fost cuplat cu Cristina Spătar, cunoscută şi ca regina R&B-ului.

Dar, aşa cum am învăţat din versurile BUG Mafia şi din discuţiile cu băieţii la bere, o simplă femeie nu poate sta niciodată în calea a doi bărbaţi care vor să petreacă timp împreună. N-a fost cazul nici acum, pentru că sosirea intempestivă la Dubai a lui Alex l-a făcut pe Rani s-o conducă rapid înapoi la aerogară pe Florentina. Pentru că nu se mai văzuseră de mult şi le era dor de multe reprize de prietenie, de acolo Rani şi Alex au mers direct la Courchevel, staţiune de ski exclusivistă din Alpii Francezi, unde au plănuit revelionul într-o locaţie de 5x5 stele din Caraibe, pe insula St. Barts.

Faur, neconformist, iubeşte travestiul
Faur, neconformist, iubeşte travestiul

Doar pentru cazarea de două săptămâni în vila cu vedere la Atlantic şi piscină privată în care avem informaţii că se află şi la această oră, cei doi prieteni au scos din buzunar vreo 50.000 de euro. Din sursele noastre, urmează o sesiune de shopping şi fun la Miami, apoi, cine ştie?

Faur sărind de pe yacht în apă
Faur sărind de pe yacht în apă
Poate Maldive, poate Loft, poate safari cu mulţi lei, poate chiar o vizită scurtă şi plină de potenţial turistic în frumoasa clădire a Primăriei unui oraş medieval dintr-o ţară ceva mai deschisă la minte. Să vedeţi de-acolo poze!

 

Citeste despre:alexandru faur, dna elena udrea, vacanta miami, vacanta dubai, vacanta sardinia, alex faur, rani adamescu, rani adamescu iubite, dan adamescu fiu, dan adamescu dna, dan adamescu avere, mykonos, grecia, ibiza, lyo ibiza, new york times, printul willia kate


Share On Facebook