In slujba tarii si a gospodariei, cu toporul in mana! Vezi cum a fost fotografiat un politist!

m.cancan.ro
Politistul are ...prestanta in fata muncilor gospodaresti

Un agent de politie din Covasna a fost surprins in timp ce se pregateste de iarna … cu prestanta: spargand lemne in uniforma!

De ce se bat doi politisti cand urca pe motocicleta? Pentru ca amandoi vor sa stea la geam! Dar de ce sparge un politist lemnele imbracat in uniforma? Asta nu mai stim!Vorbim de un agent din Covasna care pare ca are o misiune mai grea in propria gospodarie decat pe teren.Si asta pentru ca, imediat dupa ce i s-a terminat programul de munca, omul legii a fost surprins in timp ce taie lemnele din curtea casei imbracat in uniforma si incaltat cu o pereche de slapi din plastic!

Misiunea nu pare deloc usoara, daca e sa ne luam dupa sudoarea agentului, care se dezbraca la un moment dat de veston si ramane doar in camasa, pentru a avea mai multa lejeritate la spart lemne.

(M.A.)

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
qfqre

25 de lucruri pe care nu ar trebui sa i le permiti iubitului. Ce e INTERZIS intr-o relatie adevarata

Daca te iubeste cu adevarat si te respecta, nu ar trebui sa faca si sa spuna lucrurile de mai jos:
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
Andronic Anda (4.11.2013, 20:37:41)
stiam ca taia vine de la verbul a taia , nicidecum a taiea:)) si se scrie spanzurati NU spmanzurat ( inca imi mentin ideea ca ai nevoie de a repeta clasa I) Ce ati platit voi mai exact? iti spun eu ce am avut noi de platit de pe urma voastra:1. in primul rand poarta in care ai \"cazut\" pentru ca nu iti lasam copilul in gradina , si ai spus sa nu o repare ca o rupi inca o data, ulterior n-ai mai recunoscut 2. parabola care iti \"iradiaza\" copilul in casa ( pana si angazatii RDS sunt ingroziti de cate ori au venit la reparatii) 3.cand ti-ai carat mobila cu cumnatii tai ciobani ne-ai lovit si daramat peretii. 4 . sa nu mai vorbim de poluarea fonica pe care ai facut-o sambata cu manelele tale date pana la refuz PETRECEREA CELEBRITATII TALE (marea realizare de a ajunge vedeta la cancan )
Ati cerut (4.11.2013, 20:07:07)
sa fie determinati vecinii sa faca ce vreti voi daca nu o sa platim toti scump, politistul a platit de un an numai reclamatii i-ati facut, dar totutsi propunem sa fie spmanzurat si tras pe roata, taiat cu toporul cu care taiea lemne
Andronic Anda (4.11.2013, 19:58:49)
pe tata l-ai atras in cursa , nu i-ai spus despre ce e vorba, l-ai chemat in strada apoi a fost citat ca martor. Saracu\' nici nu stia despre ce e vorba. Povesteste tu in continuare ca mie mi-e lene sa scriu.
Andronic Anda (4.11.2013, 19:56:14)
asa v-a invatat*
Andronic Anda (4.11.2013, 19:54:43)
care santaj?:))) ti-am cerut eu vre-un ban sau ce? tu te oferi sa platesti pentru dovezi nu eu iti cer si nici nu ti-am cerut vreodata. Asa v-a in politie ? sa platiti pentru musamalizarea cazurilor. Imi pare rau de data asta ti-ai gresit persoana . Vrei sa-mi faci si mie ce ai facut cu tiganii de la Ghidfalau pe care i-ai provocat , apoi le-ai facut \"dare de mita\". Nu tine amice , cauta-ti alt prost!
Dominisora (4.11.2013, 19:51:59)
ce spiu tu sunt faptele tatalui tau.
Rusine (4.11.2013, 18:56:44)
rusine sa-l santajezi pe un om
De remarcat (4.11.2013, 13:56:27)
Rusine pentru El care nu-si vede de treba lui!!! Cunosc coleg care a ajuns sa se judece cu el la Curtea de Apel pentru o poveste inventata de acesta .Un nemernic, pune lumea pe drumuri degeaba, apoi cand gluma se ingrosa incepe sa ceara mila.Un mare gunoi, nu are ce cauta in aceasta institutie.
anonim (4.11.2013, 09:49:34)
mare rusine ce afceti cu plitistul
Andronic Anda (3.11.2013, 19:51:28)
Nu am nevoie de nimic de la voi nici eu nici familia mea, numai marotorii vi puteti cumpara! Eu vreau sa arat purul adevar , eu nu traiesc in minciuna cum o faceti voi. Iar dovezile consider ca trebuiesc facute publice pentru a nu mai suferi si altii carora le-ai facut viata un calvar ( colegii pe care i-ai reclamat si le-ai inscenat povesti) , justitia sper sa-si faca treaba si sa ne rezolve si noua problema legal si normal. Fara scandaluri in fata geamului facute de soacra-ta pe care am inregistrat-o si voi trimite inspectoratului sa vada de ce e in stare soacra politistului .