Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE. Balanţele au nevoie de repaos

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE. Balanţele au nevoie de repaos

De: Cancan 01/09/2017 | 23:39
HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE. Balanţele au nevoie de repaos

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Gândeşte-te mai mult la confortul tău, care îţi va aduce beneficii şi în puterea de muncă. Dă-ţi seama care din activităţile tale zilnice, profesionale sau personale, te devitalizează, îţi sug energia şi te obosesc. Este important să le diminuezi, să le elimini sau să le împarţi cu cineva pentru a te degreva de ele în totalitate. În schimb, focusează-te pe lucrurile importante, care te încântă sau care îţi aduc beneficii.

Taur – Identifică care este domeniul de viaţă unde faci cele mai multe greşeli sau în care alţii greşesc faţă de tine şi încearcă să schimbi ceva – atitudinea, gândirea, principiile după care te ghidezi. Rezolvând acest aspect, vei scăpa de unele frustrări şi vei reuşi să te eliberezi de stresul pe care l-ai acumulat. În plan profesional, înclină-te către propunerile care au continuitate şi sunt de viitor.

Gemeni – Eşti foarte interesat de relaţiile apropiate şi poţi percepe corect emoţiile celor dragi. Ca atare, poţi rezolva în prezent unele tensiuni mai vechi sau poţi duce legăturile din care faci parte la un nivel net superior. Din punct de vedere profesional, poţi primi acum unele beneficii ce se referă la munca pe care ai depus-o cu mai mult timp în urmă. Fii atent la faptele concrete şi la lucrurile palpabile în detrimentul speranţelor care nu se concretizează.

Rac – Perioada imediat următoare îţi aduce şansa de a rezolva unele aspecte financiare într-o modalitate inedită – investiţii, semnarea unor acte sau contracte importante, propuneri cu beneficii. În domeniul în care dai dovadă de cel mai mult conservatorism este posibil să apară schimbări care să te scoată din zona de confort şi care să te facă să adopţi noi principii după care să te ghidezi!

Leu – Lansează-te în acţiuni care să îţi aducă bucurie, creativitate şi un plus de ingeniozitate, te vei simţi foarte bine şi vei munci cu drag. În plan personal, ai nevoie de mai multă atenţie din partea persoanei iubite sau de cineva alături dacă eşti singur. Dacă se iveşte posibilitatea de a studia ceva nou sau de a te perfecţiona, acum este un moment bun pentru a aprofunda cunoştiinţe şi informaţii mai abstracte.

Fecioară – Te simţi responsabil pentru soarta unui membru al familiei, care în prezent are nevoie de susţinerea şi ajutorul tău. Îţi vei găsi puterea de a merge mai departe în interiorul fiinţei tale, aşa că apelează la resursele personale. Dacă te confrunţi cu frici, le poţi atrage cu mai multă putere în viaţa ta, aşadar este mai bine să te detaşezi şi să nu te gândeşti la lucruri neplăcute, care nici măcar nu au o bază palpabilă sau concretă.

Balanţă – Este necesară o perioadă de repaos, în care să încetineşti ritmul, în care să te odihneşti şi să te energizezi mai mult. Sunt recomandate activităţile ce ţin de zona spirituală, meditativă şi introspectivă, care îţi ajută sufletul şi psihicul să se echilibreze. Fă mai multă ordine în viaţa domestică – felul în care te raportezi la cei dragi, responsabilităţile zilnice şi mediul înconjurător, care are nevoie de împrospătare.

Scorpion – Poţi avea succes în promovarea propriilor idei, în lansarea unor noi proiecte, cât şi în urma unor investiţii făcute cu cap. Comunicarea cu cei din jur este excelentă, ceea ce gândeşti este apreciat, iar sfaturile pe care le primeşti sunt de valoare. Cu oate aceste atuuri de partea ta, poţi intimida concurenţa, ca atare fii determinat, înţelept şi sfrutează tot ceea ce vine către tine.

Săgetător – Este foarte importantă proporţia după care te ghidezi în acest moment, astfel încât nu este indicat nici să subevaluezi situaţiile ce vin către tine, nici să rişti sau să faci excese. Menţine o atitudine echilibrată, în care să fii atent la toate detaliile. Chiar dacă sunt multe persoane ce vin către tine pentru a discuta de la suflet la suflet, menţine-ţi anumite secrete numai pentru tine şi nu le divulga!

Capricorn – Este posibil să fii prins la mijloc între două persoane la fel de importante pentru tine, pe care să trebuiască să le mediezi într-o neînţelegere. Deşi acest lucru nu îţi cade bine sau nu îţi este la îndemână, va trebui să fii neutru, obiectiv şi să fii de ambele părţi în acelaşi timp. Din punct de vedere financiar, poate fi o perioadă prolifică, mai ales prin persoane sus poziţionate şi cu un statut important.

Vărsător – Dacă te confrunţi cu teama de a face unele schimbări radicale, s-ar putea ca viaţa să te pună în faţa unor situaţii limită, care să te împingă să acţionezi fără să ai cum să dai înapoi. Indicat ar fi să sesizezi de la sine ceea ce nu funcţionează şi să procedezi cu maturitate pentru a reglementa şi pentru a curăţa acea zonă. Din punct de vedere relaţional, implementează acţiuni constructive care îţi vor fi de folos pe termen lung.

Peşti – O nouă viziune de viaţă îţi aduce încrederea că viitorul va fi unul mai bun, că poţi progresa sau că poţi rezolva situaţiile în care te-ai simţit blocat. Ca atare, pune în practică ceea ce gândeşti şi mergi înainte. Ceea ce nu te-a doborât te-a făcut mai puternic, iar pe acest aspect ar trebui să te axezi mai mult! Valorifică la maxim ceea ce ai dobândit şi exprimă-te cât mai mult!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ai făcut prea multe ouă de Paște? Câte zile rezistă în frigider fără să se strice
Ai făcut prea multe ouă de Paște? Câte zile rezistă în frigider fără să se...
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare de foame
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data nașterii și cum calculăm cifra banilor
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el răbdarea lui
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el...
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Cutremur semnificativ în România. Magnitudinea a fost peste cea obișnuită
Cutremur semnificativ în România. Magnitudinea a fost peste cea obișnuită
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Câți bani cere Mirela Vaida pentru a cânta la nunți sau botezuri. Sumele sunt surprinzătoare
Câți bani cere Mirela Vaida pentru a cânta la nunți sau botezuri. Sumele sunt surprinzătoare
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar în aceste zile ai voie, conform tradiției ortodoxe
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar...
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns să fie considerat o adevărată comoară. Se vinde cu 20 de lei kilogramul, iar oamenii vin de la zeci de kilometri distanță să cumpere
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns...