Acasă » Horoscop » HOROSCOP 25 FEBRUARIE! Leii astăzi nu au spor pe plan profesional şi în afaceri

HOROSCOP 25 FEBRUARIE! Leii astăzi nu au spor pe plan profesional şi în afaceri

De: Cancan 24/02/2017 | 23:05
HOROSCOP 25 FEBRUARIE!  Leii astăzi nu au spor pe plan profesional şi în afaceri

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Pare a fi o zi destul de aglomerată şi dificilă, mai ales că la insistenţele şefilor ajungi să iei decizii destul de importante. Cu toate acestea, spre sfârşitul zilei vei acţiona din nou din proprie iniţiativă, ceea ce te va bucura. Meriţi o seară de refugiu în care sa te dedici doar propriului eu interior, care are nevoie de puţină atenţie.

Taur – Ai ocazia astăzi să arăţi cât de matur eşti, cât de serios priveşti lucrurile, cât de limpede înţelegi realitatea în care trăieşti. Dacă până acum ai învăţat că nu poţi evolua luându-l doar pe nu în braţe, ci spunând cât mai des şi cu cât mai multă convingere da în faţa oricăror experienţe, acum este un moment în care să te deschizi noilor provocări.

Gemeni – Nu eşti într-o dispoziţie prea bună, deşi ai multe de făcut atât la serviciu cât şi acasă. Ideile şi nu îţi sunt bine primite, ba chiar criticate, aşa că nu este momentul să insişti.  Totodată, ai tendinţa să îţi impui punctul de vedere, de aceea fii mai flexibil în discuţiile cu colegii de serviciu, dar şi cu partenerul de viaţă!

Rac – Trebuie să ai curajul de a face o listă lungă cu zecile de dorinţe pe care le ai pentru viitor. Nu te sfii, nu fi modest, nu spune că nu meriţi sau că nu se poate. Orice se poate, totul este să vrei tu mai înainte de orice ca acel lucru să vină către tine. Stau acolo mii de idei, de soluţii, de direcţii, de scopuri care pot fi atinse, dar dacă tu spui că nu le meriţi sau că nu le poţi atinge, e şi normal ca ele să rămână intangibile. Deschide poarta oportunităţilor cu încredere deplină.

Leu – Se pare că astăzi nu ai spor pe plan profesional şi în afaceri, deci nu forţa lucrurile! În caz contrar, îţi vei irosi energia şi rişti să ai probleme cu sănătatea, mai ales emoţională. Un moment de reflecţie în care eşti cel mai cinstit cu tine însuţi ca să treci în revistă ce ai făcut în perioada care se încheie ar fi cel mai indicat. Poţi obţine satisfacţii majore în viitorul apropiat.

Fecioară – Nu lua nimic atât de în serios cum ţi-ar spune unii, ci continuă să cauţi distracţia peste tot. Chiar şi perioada care începe poate fi privită ca pe un joc, fără să te cramponezi de greutăţi, de probleme, de responsabilităţi care oricum nu vor lipsi, dar cât timp îţi păstrezi tonusul ridicat şi zâmbetul pe buze, totul va merge mult mai uşor.

Balanţă – Astăzi ai destul timp să te ocupi de problemele din trecut care nu îţi dau pace. Astfel, reuşeşti să îţi pui ordine în sentimente şi să îţi limpezeşti mintea pentru a şti care este drumul pe care trebuie să mergi în viaţa personală. Este posibil să fii nevoit să iei o decizie dificilă mai repede decât o preconizai.

Scorpion – Primele ore ale zilei vor fi foarte liniştite, iar acest lucru te va ajuta să te ocupi în linişte de sarcinile primite de la superiori. După orele prânzului, este posibil să faci planuri de ieşit în oraş. Chiar dacă deja presimţi că numai lucruri bune se vor întâmpla, tot vei fi surprins când va deveni realitate ceea ce-ţi doreşti! Aşteaptă momentul cu încredere şi cere-l să vină mai repede!

Săgetător – Nu contează vârsta pe care o ai, ci atitudinea copilăroasă cu care percepi ceea ce vine către tine. Nu privi viitorul ca pe o sperietoare aducătoare de probleme. Deschide uşa către viitor cu încredere deplină că eşti permanent călăuzit să mergi în cea mai bună direcţie şi cu cele mai potrivite resurse în buzunar. Continuă la fel, fiind tot tu cel de ieri, mergând pe aceeaşi cale pe care ţi-ai propus-o!

Capricorn – Sfera deplasărilor este activă şi o să poţi pleca încotro îţi doreşti, cu sau fără prieteni în jur. Este posibil să te caute cineva cu care n-ai încheiat socotelile şi să existe nişte explicaţii, fără de care relaţia nu poate continua. Dacă eşti invitat la diferite evenimente mondene, o să poţi reactualiza vechi prietenii şi o să te pui la curent cu ultimele noutăţi.

Vărsător – Eşti un pic reticent la nou, deşi nu asta este firea ta, dar de data aceasta ai mari rezerve dacă o viziune nouă ţi se potriveşte. Înainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai aşteaptă puţin să vezi dacă apar ceva informaţii suplimentare prin care să te lămureşti mai bine ce aduce noua atitudine de viaţă.

Peşti – Din optimismul debordant cu care tratezi tot ce se petrece în jurul tău se nasc azi proiecte creatoare de excepţie. Eşti stimulat să visezi până departe, ai curajul să adaugi noi şi noi detalii la scopul propus şi eşti încântat să vezi ce bine evoluează toate într-o direcţie promiţătoare. Primeşti suficiente garanţii, informaţii folositoare, îndrumări benefice ce duc spre scopul ales, încât nu stai pe loc.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....