Acasă » Horoscop » HOROSCOP 27 AUGUST. Leii sunt într-o mare predispoziţie de…

HOROSCOP 27 AUGUST. Leii sunt într-o mare predispoziţie de…

De: Cancan 26/08/2017 | 23:07
HOROSCOP 27 AUGUST. Leii sunt într-o mare predispoziţie de...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Te vezi nevoit să alegi între petrecerea timpului alături de persoana iubită sau împreună cu gaşca de prieteni, iar asta te pune în dificultate. Încearcă să fii asertiv şi să îţi exprimi sincer dorinţele, altfel orice alegere pe care o vei face ţi se va transforma într-o frustrare! Cei care ţin cu adevărat la tine îţi vor înţelege şi îţi vor respecta dorinţele fără a se supăra sau interpreta greşit intenţiile tale.

Taur – Astăzi te concentrezi destul de greu la treburile pe care le ai de rezolvat la locul de muncă şi gândul îţi zboară la weekend. Totuşi, menţine-ţi atenţia concentrată pe detalii şi nu sări etape, deoarece există riscul de a greşi, iar timpul necesar pentru a corecta va fi mult mai mare şi mai anevoios. Este indicat să lucrezi în echipă şi să apelezi la ajutorul colegilor pentru a definitiva totul cu succes!

Gemeni – Îţi pare că toate eforturile pe care le-ai făcut de a rezolva o problemă de cuplu nu sunt suficiente, deoarece astăzi există o mare predispoziţie către disensiune, ceartă şi neînţelegere. Evită exagerările şi chiar discuţiile, amănând pe altă dată deciziile radicale. Spre seară, delectează-te la un pahar de vorbă cu un prieten care te cunoaşte foarte bine şi care îţi înţelege stările.

Rac – Dacă încă stai în dubii în privinţa unei decizii pe care trebuie să o iei pe termen lung, nu te grăbi. Analizează întăi toate opţiunile pe care le ai, ofertele care ţi se propun şi oportunităţile pe termen lung, ca apoi să alegi varianta optimă pentru tine. Totodată, sfătuieşte-te şi cu partenerul de viaţă, cu cineva din familie sau cu o persoană care are experienţa necesară de a te îndruma în cea mai bună direcţie

Leu – Astăzi eşti mult mai curios să afli cum ar reacţiona şi ce ar face alţii dacă ar fi în locul tău, aşa că eşti într-o mai mare predispoziţie de a conversa şi de a pune întrebările care te macină. Ia aminte şi integrează ceea ce ţi se spune, dar nu renunţa la ceea ce ai putea experimenta chiar tu. Există anumite lecţii pe care trebuie să le trăieşti direct pe pielea ta pentru a le învăţa.

Fecioară – Astăzi eşti în contratimp cu partenerul de viaţă – ori programul vostru nu se sincronizează, ori apar tot felul de situaţii care vă împiedică să vă vedeţi. Nu lăsa acest aspect să devină un motiv de nemulţumire sau ceartă, ci foloseşte-l pentru a-ţi rezolva treburile personale. O convorbire cu unul dintre părinţi are menirea de a-ţi atrage atenţia asupra unei informaţii de care ar trebui să ţii cont.

Balanţă – Ziua în curs se arată instabilă din mai multe puncte de vedere – bani, relaţia cu cei din jur, starea ta de spirit şi atitudinea pe care o afişezi, planuri – toate pot trece prin schimbări de la un moment la altul. Aşadar, nu te enerva, exersează cât mai mult răbdarea şi nu te arunca în activităţi sau acţiuni riscante. Chiar dacă familia pune presiune pe tine pentru a rezolva ceva, este mai indicat să îi refuzi politicos şi să nu îţi asumi responsabilităţi pe care nu le poţi duce la bun sfărşit.

Scorpion – Nu ţine de bani dacă îţi doreşti ceva în mod deosebit şi fă-ţi o bucurie. Este mai importantă starea ta de bine, de încăntare şi de bunăstare decât frustrarea că nu poţi face ceea ce vrei. În plus, asigurând fluxul banilor şi neblocându-l, ţi se va întoarce înapoi sub o formă sau alta. Totodată, depăşeşte-ţi fricile şi schimbă-ţi concepţia pe care o ai despre ceea ce este de valoare cu adevărat.

Săgetător – Nu te afli în cea mai bună stare emoţională, iar orice vorbă deplasată sau orice gest care nu îţi este pe plac, poate primi conotaţii mult mai profunde decât are în realitate. Încearcă să fii mai cerebral şi să treci toate emoţiile pe care le simţi prin filtrul raţiunii, fapt care te va ajuta să vezi lumea cu alţi ochi. Începe weekendul făcând o activitate care te binedispune şi care te ajută să te detaşezi de latura interioară.

Capricorn – Partenerul de viaţă îţi solicită o mai mare atenţie astăzi, ca atare depune un efort suplimentar pentru a-i fi alături şi pentru a-l sprijini. Acţiunile tale vor fi apreciate nu numai de persoana căreia i te adresezi, dar şi de anturajul în care te învârţi. Dacă la locul de muncă persistă o problemă nerezolvată, nu fi impulsiv şi nu te grăbi, ci amână pe săptămâna viitoare definitivarea ei. După trecerea weekendului, vei vedea totul cu alţi ochi. 

Vărsător – Comunicarea cu cei din jur este îngreunată astăzi de părerile contrare cu care te confrunţi. Chiar dacă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care dialoghezi, este important să integrezi şi să ţii cont şi de părerea lor, deoarece realitatea sau adevărul sunt întotdeauna undeva la mijloc. Renunţă la încăpăţânare şi nu pune la suflet toate situaţiile de viaţă în care eşti pus în momentul de faţă.

Peşti – Astăzi eşti mult mai dornic de a te relaxa, de a petrece timp de calitate alături de cei pe care îi iubeşti sau de a sta departe de agitaţia vieţii sociale şi profesionale. Dacă există posibilitatea, fă din acest weekend o vacanţă scurtă şi călătoreşte în afara oraşului în care trăieşti. Depărtarea de casă îţi va încărca bateriile şi te va ajuta să te odihneşti mai mult. Alege lângă tine cea mai potrivită companie.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu:
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...