Acasă » Horoscop » HOROSCOP 13 NOIEMBRIE Gemenii au probleme în dragoste!

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE Gemenii au probleme în dragoste!

De: Cancan 13/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE Gemenii au probleme în dragoste!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Tranzitul planetei Venus, mica benefică, prin casa carierei tale îţi poate aduce beneficii în următoarele săptămâni. Poţi profita de acest aspect pentru a ieşi în evidenţă, pentru a fi avansat la locul de muncă sau pentru a îţi creşte prestigiul şi statutul social. Este important să ştii ceea ce vrei în discuţiile pe care le porţi cu acele persoane care te pot ajuta sau care au puterea de a te plasa exact în locul în care vrei să ajungi!

Taur – Planeta ce îţi guvernează zodia îşi face apariţia în sectorul cunoştiinţelor, a intelectului şi a studiilor superioare, aspect care îţi poate aduce în prim plan dorinţa de a cunoaşte mai mult, de a participa la cursuri de lungă durată sau de a studia un domeniu în profunzimea sa. Totodată, poţi intra în contact cu o nouă filosofie de viaţă ce îţi va schimba modul în care percepi lumea şi viaţa!

Gemeni – Relaţia în care eşti implicat sau persoana pe care o iubeşti pot trece în următoarea perioadă prin transformări radicale – tot ceea ce nu mai este bun pentru dezvoltarea voastră ulterioară tinde să dispară, iar ceea ce este de valoare şi întemeiat pe baze solide se amplifică! Nu te opune acestor schimbări şi nu trage cu dinţii de acele lucruri care se modifică, totul se va aşeza aşa cum este mai bine pentru amândoi!

Rac – Parteneriatele sunt cele pe care trebuie să pui accent în următoarele săptămâni deoarece vei avea multe beneficii – poţi găsi acum cele mai potrivite persoane cu care să te asociezi, cu care să colaborezi şi cu care să ai de câştigat. Totodată, axează-te pe relaţia de iubire în care eşti implicat deoarece puteţi lua hotărâri importante împreună – o mutare împreună, o căsătorie sau trecerea ei la un nou nivel, mult mai profund şi mai intens!

Leu – Este o perioadă benefică angajarării într-un nou loc de muncă, a avansării sau a deciziilor ce privesc cariera ta, ca atare fii cu băgare de seamă la oportunităţile ce se ivesc acum în calea ta! În acelaşi timp, starea ta de bine şi sănătatea tind să se îmbunătăţească. Dacă suferi de anumite afecţiuni acum poţi găsi cel mai bun remediu sau cele mai bune persoane care să îţi ofere ajutorul!

Fecioară – În următoarele săptămâni domeniul iubirii este activat de către aspectele planetare, aducându-ţi un plus de intensitate, de dorinţă sau de pasiune. Dacă la acest moment eşti într-o relaţie, ai toate şansele de a o revigora sau de a o face mai trainică. În schimb, dacă eşti singur, se prea poate să îţi întâlneşti perechea, să te îndrăgosteşti şi să îţi doreşti să mergi mai departe cu persoana pe care o vei cunoaşte!

Balanţă – Aspectele legate de casă devin foarte importante pentru tine – poate a venit timpul să te muţi, să îţi înfrumuseţezi locul în care stai sau să faci schimbări importante în felul în care te raportezi la cămin! Planeta iubirii activează domeniul familiei, ca atare poţi primi ajutor de la aceasta sau poţi petrece momente minunate alături de cei dragi, care să îţi meargă direct la casa sufletului!

Scorpion – Următoarea perioadă este semnificativă pentru discuţiile şi hotărârile pe care le vei lua alături de persoana pe care o iubeşti – este un moment bun pentru a lămuri vechi probleme cu care vă confruntaţi, pentru a lua decizii de viitor sau pentru a vă marturisi unul altuia sentimentele cele mai profunde, temerile şi dorinţele! Profită de acest aspect pentru a face lumină între voi şi pentru a ridica relaţia la un alt nivel.

Săgetător – Venus, mica benefică a astrologiei, tranzitează domeniul banilor, aducându-ţi în prim plan tot felul de oportunităţi de a câştiga, de a persevera sau de a-ţi pune în evidenţă toate talentele de care dispui. Totodată, este un moment bun pentru a negocia salariul, pentru a semna un contract sau pentru a perfecta un proiect ce îţi va aduce venituri fixe! Profită de această perioadă pentru a-ţi demonstra capacităţile şi pentru a atinge succesul pe care ţi-l doreşti.

Capricorn – Planeta iubirii, a frumuseţii, a esteticului şi a armoniei, Venus, tranzitează semnul tău zodiacal în următoarele câteva săptămâni. Sub acest aspect astral poţi fi mult mai preocupat de felul în care arăţi şi în care te percep cei din jur, îţi poţi schimba în bine stilul vestimentar şi poţi face transformări radicale în ceea ce priveşte persoana ta! Totodată, vei fi pus în evidenţă mai mult, mai atrăgător, mai şarmant şi mai irezistibil pentru sexul opus! Aşadar, profită de acest aspect pentru a atrage toate privirile asupra ta!

Vărsător – Unele probleme referitoare la casa în care stai se pot acutiza în următoarea perioadă sau pot lua o turnură la care nu te aşteptai. Chiar dacă ţi se pare că trebuie să intervii rapid, este mai indicat să amâni deciziile importante până când toate amănuntele îţi vor deveni mai clare sau până când ai toate informaţiile de care ai nevoie pentru a rezolva totul aşa cum îţi doreşti!

Peşti – Convorbirile şi întâlnirile cu prietenii sau cu un grup de oameni cu aceleaşi interese sau preocupări cu ale tale au darul de a îţi aduce lumină în drumul pe care vrei să mergi, avantaje de toate felurile şi oportunităţi la care nici nu visai. Ca atare, fii pe fază la ceea ce ţi se propune, expune-ţi punctul de vedere şi fii cât mai deschis în planurile pe care le ai sau în idealurile la care aspiri! Persoana potrivită va fi alături de tine în cel mai potrivit moment!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...