Acasă » Știri » Știri interne » Imagini sfâşietoare transmise LIVE de CANCAN.ro. Ziua cea mai dureroasă… Adio, Denisa!

Imagini sfâşietoare transmise LIVE de CANCAN.ro. Ziua cea mai dureroasă… Adio, Denisa!

De: Cancan 25/07/2017 | 00:00
Biserica în care se va oficia slujba de înmormântare a Denisei Răducu

În ziua în care întreaga Românie îşi va lua adio de la Denisa, CANCAN.RO va realiza o transmisiune fără precedent, demnă de site-ul nr. 1 din România! Mai multe echipe vor fi pe teren în cea mai dureroasă zi, aşa cum au fost şi în ultimele luni de viaţă ale îndrăgitei cântăreţe, când v-am ţinut la curent cu toate informaţiile reale legate de starea artistei. Din păcate, Denisa va fi azi condusă pe ultimul drum. (CITEŞTE ŞI: Ultima declaraţie a Denisei. Va lua în mormânt un MARE REGRET: ”Am vorbit cu iubitul meu despre…”)

 

Adio, Denisa! Cantareata a fost inmormantata! Primele imagini cu mormantul! Rar vezi asa ceva –> https://goo.gl/Ejsx49 S-a intamplat in urma cu doar cateva momente! Scene socante la inmormantarea Denisei! Cand au bagat sicriul in groapa –> https://goo.gl/PVsR2c EXCLUSIV! Cine a stat langa sicriul Denisei in masina mortuara! Au aparut imaginile cutremuratoare! NU e mama ei, dar nici tatal –> https://goo.gl/jSpFYS

Posted by Cancan.ro on 25 Iulie 2017

UPDATE 18.20 Slujba de înmormântare s-a încheiat în urmă cu cîteva minute, mormântul a fost aranjat cu zecile de coroane aduse de apropiaţi

UPDATE 17.40 Cosciugul Denisei a fost coborât în groapă, la cimitirul din Ştefăneşti, în aplauzele celor prezenţi

 

Imagini LIVE de la Stefanesti! Denisa, condusa pe ultimul drum –> https://goo.gl/65k7Mr Femeia care a prevazut tragedia de la Colectiv arunca bomba! Ce alta vedeta din Romania ne va parasi dupa Denisa –> https://goo.gl/AFzHDR Nimeni nu a mai vazut asa ceva! Ce s-a intamplat in momentul in care sicriul Denisei a fost scos din casa parinteasca –> https://goo.gl/hK781Y

Posted by Cancan.ro on Tuesday, July 25, 2017

 

Imagini LIVE de la Stefanesti! Denisa este condusa pe ultimul drum –> https://goo.gl/65k7Mr Femeia care a prevazut tragedia de la Colectiv arunca bomba! Ce alta vedeta din Romania ne va parasi dupa Denisa –> https://goo.gl/AFzHDR Nimeni nu a mai vazut asa ceva! Ce s-a intamplat in momentul in care sicriul Denisei a fost scos din casa parinteasca –> https://goo.gl/hK781Y Posted by Cancan.ro on Tuesday, July 25, 2017  

Imagini LIVE de la Stefanesti! Denisa este condusa pe ultimul drum –> https://goo.gl/65k7Mr Nimeni nu a mai vazut asa ceva! Ce s-a intamplat in momentul in care sicriul Denisei a fost scos din casa parinteasca –> https://goo.gl/hK781Y Cand iubitul Denisei a aparut, toata lumea a amutit! Primele imagini cu Florin la inmormantare! EXCLUSIV –> https://goo.gl/E8QKPg Posted by Cancan.ro on Tuesday, July 25, 2017  

Imagini LIVE de la Stefanesti! Denisa este condusa pe ultimul drum –> https://goo.gl/65k7Mr Nimeni nu a mai vazut asa ceva! Ce s-a intamplat in momentul in care sicriul Denisei a fost scos din casa parinteasca –> https://goo.gl/hK781Y Cand iubitul Denisei a aparut, toata lumea a amutit! Primele imagini cu Florin la inmormantare! EXCLUSIV –> https://goo.gl/E8QKPg

Posted by Cancan.ro on Tuesday, July 25, 2017

 

 

Imagini LIVE de la Stefanesti! Denisa este condusa pe ultimul drum –> https://goo.gl/65k7Mr EXCLUSIV! Reacţia lui Nicolae Guţă după ce a fost înjurat că nu este prezent la înmomrântarea Denisei! Anunţul făcut acum: „Din păcate” E adevărat –> https://goo.gl/FHrTUS EXCLUSIV! Primele imagini cu iubitul Denisei, dupa ce cantareata s-a stins. Florin, transfigurat de durere! Cum a aparut in urma cu putin timp la Stefanesti –> https://goo.gl/oqnVQR

Posted by Cancan.ro on 25 Iulie 2017

 

UPDATE 15:53 La înmormântare a venit încă o persoană care se află în scaun cu rotile.

UPDATE 15:32 Sătenii s-au călcat în picioare pentru a primi prosoape de pomană..

UPDATE 15:28 Mama Denisei nu se desprinde de coşgiucul fiicei. Femeia îşi plânge durerea şi abia se mai ţine pe picioare. În spatele femeii se află echipa de bodyguarzi.

 

Imagini LIVE de la Stefanesti, locul unde va fi inmormantata Denisa! Se intampla in aceste momente –> https://goo.gl/65k7Mr Au aparut imaginile socante! Denisa a aratat la TV rochia cu care este inmormantata? FOTO –> https://goo.gl/HGWKRR BREAKING NEWS! Incident la inmormantarea Denisei! Cand au vazut cine a venit, oamenii l-au alungat! NU are voie la furneralii: il stie toata tara –> https://goo.gl/wyp39a

Posted by Cancan.ro on 25 Iulie 2017

 

UPDATE 15:24 Cortegiul funerar a plecat spre cimitir. Denisa a părăsit casa natală în aplauzele vecinilor. A fost ultima reprezentaţie pe scena vieţii dată de artistă în satul natal.

Cortegiul funerar a plecat spre cimitir
Cortegiul funerar a plecat spre cimitir

UPDATE 15:19 Preotul a ieşit din casă şi a început organizarea pentru plecarea la cimitir.

Preotul a ieşit din casă
Preotul a ieşit din casă

UPDATE 14:39 Suşanu, Cristian Rizescu, Adi de la Vâlcea sunt singurii artişti care au mers să fie alături de familia Denisei în ziua în care familia o conduce pe ultimul drum.

UPDATE 14:35 Dan Bursuc a mărturisit că este profund îndurerat de pierderea Denisei. Celebrul impresar a dezvăluit ce se va întâmpla cu melodiile artistei după moartea ei. (CITEŞTE ŞI: Dan Bursuc, declaraţii după moartea lui Denisei! Ce se va întâmpla cu melodiile artistei)

UPDATE 14.00. În scurt timp începe înmormântarea

 

Imagini LIVE de la Stefanesti, locul unde va fi inmormantata Denisa! A venit preotul –> https://goo.gl/65k7Mr BREAKING NEWS! Incident la inmormantarea Denisei! Cand au vazut cine a venit, oamenii l-au alungat! NU are voie la furneralii: il stie toata tara –> https://goo.gl/wyp39a Oamenii au auzit povesti, dar nu au trait asa ceva pe pielea lor! Ce s-a intamplat in aceasta dimineata in timp ce trupul Denisei a fost adus acasa de la Bucuresti intrece orice imaginatie –> https://goo.gl/qHH7Qm

Posted by Cancan.ro on 25 Iulie 2017

 

UPDATE 13:02 Oamenii care privesc înmărmuriţi la înmormântarea Denisei au remarcat că niciunul dintre colegii ei de breaslă nu a venit să-i aducă un ultim omagiu. Nicolae Guţă, Florin Salam sau Adrian Minune sunt doar câteva dintre numele criticate.

Nicolae Guţă a dezvăluit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, motivul din cauza căruia nu a putut merge să o conducă pe artistă pe ultimul drum. (CITEŞTE AICI MOTIVUL DIN CAUZA CĂRUIA NICOLAE GUŢĂ NU A VENIT LA ÎNMORMÂNTAREA DENISEI)

Nicolae Guţă nu merge la înmormântarea Denisei
Nicolae Guţă nu merge la înmormântarea Denisei

UPDATE 12:34 Potrivit CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, în satul Nicolinţ, comuna Ciuchici, din judeţul Caraş-Severin, bat clopotele la biserică în memoria Denisei. Din durere pentru ea.

UPDATE 12:24 A venit fanfara. Momentul despărţirii e din ce în ce mai aproape.

A sosit fanfara
A sosit fanfara

UPDATE 12:15 Marian Vasile, ”vraciul” care a tratat-o pe Denisa, nu a fost lăsat să-i aducă un ultim omagiu artistei. Bărbatul a mers la casa natală a cântăreţei, însă bodyguarzii nu l-au lăsat să treacă şi să intre să o vadă.

Marian Vasile, ”vraciul” care a încercat să o trataze pe Denisa
Marian Vasile, ”vraciul” care a încercat să o trataze pe Denisa

UPDATE 12:02 ”Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat, încă nu realizez ce s-a întâmplat, că Denisa nu mai e. Nu am vorbe să spun cum mă simt”, a spus Florin Peşte.

 

Denisa a ajuns acasă! Maşina cu trupul neînsufleţit al artistei a fost aşteptat la poartă de familie şi zeci de săteni îndureraţi https://goo.gl/3BPs2a 🙁

Posted by Cancan.ro on 24 Iulie 2017

 

UPDATE 11:46 Florin Peşte a mers, marţi la prânz, la casa natală a Denisei, acolo unde pregătirile pentru slujba de înmormântare sunt în toi.

Unchiul artistei a venit să-şi conducă nepoata pe ultimul drum, dar nu a venit cu mâna goală.

”Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Familia Florin Peşte”, este scris pe coroana cu care a venit unchiul Denisei la priveghi.

Peşte a trecut peste neînţelegerile cu mama Denisei şi a venit la înmormântare cu o coroană din trandafiri albi şi roşii pe care e înscris un mesaj sfâşietor.  Bărbatul nu a venit singur, ci împreună cu soţia şi fiul.

Florin Peşte a trecut peste neînţelegerile cu mama Denisei şi a venit să-şi ia ”Rămas-bun” de la nepoată
Florin Peşte a trecut peste neînţelegerile cu mama Denisei şi a venit să-şi ia ”Rămas-bun” de la nepoată

UPDATE 11:31 Florin, iubitul Denisei, este distrus de durere din cauza priederii artistei. Bărbatul nu se dezlipeşte nicio secundă de sicriul în care se află trupul neînsufleţit al artistei. (CITEŞTE MAI MULTE AICI)

Florin, iubitul Denisei, distrus de durere
Florin, iubitul Denisei, distrus de durere

UPDATE 11:10 La poarta casei Denisei a fost arborat steagul de doliu, cu poza artistei.

A fost arborat steagul de doliu la poarta Denisei
A fost arborat steagul de doliu la poarta Denisei

UPDATE 10:46 Moment extrem de emoţionant. O tânără blondă, în scaun cu rotile, şi-a făcut apariţia marţi la casa Denisei pentru a-i aduce un ultim omagiu artistei. Apariţia fetei a fost cu atât mai impresionantă cu cât aceasta a fost ultima ipostază în care Denisa a fost surprinsă în public, în timp ce se ducea la spital să-şi facă tratamentul.

O tânără blondă, în scaun cu rotile, a venit să-i aducă un ultim omagiu Denisei
O tânără blondă, în scaun cu rotile, a venit să-i aducă un ultim omagiu Denisei

UPDATE 10:26 Preotul a ajuns acasă la Denisa. În scurt timp va începe slujba de înmormântare.

Preotul a ajuns acasă la Denisa
Preotul a ajuns acasă la Denisa

 

UPDATE 10:19 Adelinei, sora Denisei, şi iubitului artistei nu le vine să creadă că aceasta nu mai este. Cei doi nu se pot resemna la gândul pierderii Denisei şi sunt nedezlipiţi de sicriul ei. Florin nu iese din casa de la Ştefăneşti şi nu pleacă nicio clipă de lângă femeia pe care o iubeşte şi care trebuia să-i devină soţie.

Sora Denisei nu poate crede că artista nu mai este printre noi
Sora Denisei nu poate crede că artista nu mai este printre noi

 

Imagini LIVE de la Stefanesti, locul unde va fi inmormantata Denisa! A venit preotul –> https://goo.gl/65k7Mr EXCLUSIV! Scandal la inmormantare! Mama Denisei, nu a mai rezistat si a sarit: „Ai mintit!” –> https://goo.gl/WAwbBF Oamenii au auzit povesti, dar nu au trait asa ceva pe pielea lor! Ce s-a intamplat in aceasta dimineata in timp ce trupul Denisei a fost adus acasa de la Bucuresti intrece orice imaginatie –> https://goo.gl/qHH7Qm

Posted by Cancan.ro on 25 Iulie 2017

UPDATE 09:19 Mama Denisei este sfâşiată de durere! Femeia abia se mai ţine pe picioare, iar lacrimile îi sunt de nestăvilit din cauza pierderii fiicei. Momente de durere crâncenă în familia Denisei! Tatăl şi mama artistei abia se mai ţin pe picioare din cauza suferinţei. (VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI)

 

Mama Denisei, sfâşiată de durere din cauza pierderii fiicei
Mama Denisei, sfâşiată de durere din cauza pierderii fiicei

UPDATE 08:34 Denisa nu a vrut să plece dintre noi, iar ziua înmormântării artistei este una semne. Trupul neînsufleţit al artistei a fost mutat de la Bucureşti şi dus la Ştefăneşti, în satul natal al acesteia, iar momentul a fost marcat de un fenomen, care în tradiţia populară simbolizează regetul celui dispărut că nu mai trăieşte. (CITEŞTE ŞI: Ce s-a întâmplat la Bucureşti în timp ce maşina cu trupul neînsufleţit al Denisei a ajuns la Ştefăneşti)

 

LIVE Denisa a ajuns acasa! Maşina cu trupul neînsufleţit al artistei a fost aşteptat la poartă de familie şi zeci de săteni îndureraţi https://goo.gl/3BPs2a FOTO SOCANT! Anca de la Strehaia a pozat-o pe Denisa in sicriu si a postat fotografia pe Facebook! Imaginea care a cutremurat lumea! Cum arata cantareata –> https://goo.gl/ypdCnS SCANDAL la priveghiul Denisei! Ce a facut acest barbat imbracat in alb intrece orice imaginatie S-a intamplat in urma cu doar cateva momente! FOTO –> https://goo.gl/oTkiAR

Posted by Cancan.ro on 24 Iulie 2017

UPDATE 07:52 Tatăl Denisei suferă cumplit din cauza pierderii fiicei sale! Bărbatul abia se mai ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutor pentru a-şi putea întâmpina fiica în poartă. (VEZI IMAGINILE CUTREMURĂTOARE AICI)

Tatăl Denisei, marcat fizic din cauza suferinţei pierderii copilei sale
Tatăl Denisei, marcat fizic din cauza suferinţei pierderii copilei sale

UPDATE 07:17 Momente de durere maximă la Ştefăneşti. Maşina cu trupul neînsufleţit al Deniseia ajuns acasă. Cântăreaţa a fost aşteptată în poartă de familie şi zeci de săteni îndoliaţi.

Maşina funerară a plecat de la Bucureşti, de la capela cimitirului Bellu, în jurul orei 3:00 şi a ajuns la Ştefăneşti la ora 07:00. Momentul sosirii a fost unul de-a dreptul cutremurător.

”Fata mea, fata mea. Prinţesa mea…”, au fost cuvintele tânguitoare care au înfiorat tot satul.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România vă prezintă imagini exclusive şi în detaliu cu locul în care va fi înmormântată Denisa Răducu. Locul de veci este pregătit deja pentru funeralii, fiind acoperit momentan cu celofan. Biserica în care se va oficia slujba se află în curtea unei foste mânăstiri încărcate de tradiţie, Morunglav. De altfel, biserica are o semnificaţie foarte importantă pentru Denisa, artista obişnuind în copilărie să se joace în curtea sa. (VEZI ŞI: Cutremurător! Au apărut primele imagini cu Denisa în sicriu! Când au văzut cum este îmbrăcată, oamenii au început să plângă instant!)

Aşa cum v-am dezvăluit în premieră, încă de ieri, Denisa nu va fi îmbrăcată la funeralii într-o rochie de mireasă, ci într-o rochie de scenă, de culoarea roz pal. La înmormântare se va respecta tradiţia împodobirii bradului, un obicei al locului de baştină al cântăreţei. Obiceiul este întâlnit în mai multe zone şi constă, în general, în împodobirea bradului cu dulciuri, mere şi fructe uscate, panglici colorate sau flori. (VEZI ŞI: De ce nu va fi înmormântată Denisa Manelista în rochie de mireasă!)

Mormântul Denisei Răducu (acoperit cu staniol) a fost pregătit pentru funeraliile artistei
Mormântul Denisei Răducu (acoperit cu staniol) a fost pregătit pentru funeraliile artistei

Suferinţa tatălui Denisei a fost enormă, iar acesta a devenit practic o „umbră”. În urmă cu câteva zile, el a suferit o semipareză, iar medicii i-au recomandat să evite orice activitate ce ar necesita efort. Cu toate acestea, el îşi doreşte să o conducă pe artistă pe ultimul drum şi, potrivit surselor noastre, va fi veni la înmormântare sub atenta îngrijire a medicilor.

Vestea că Denisa Răducu s-a stins din viaţă a îndurerat foarte mulţi oameni. Colegi de breaslă ai Denisei, personalităţi din alte domenii, dar şi oameni obişnuiţi şi-au exprimat regretul pe reţelele de socializare, apoi i-au adus un omagiu artistei la priveghi.

Denisa s-a stins din viaţă la 27 de ani, în urma unei bătălii cumplite, ce a durat cinci luni, cu boala teribilă de care a suferit, cancer de ficat. (CITEŞTE ŞI: Coincidenţa care îţi face pielea de găină. A răpus-o aceeaşi boală şi tot la 27 de ani ca şi…)

Rămâi pe Cancan.ro pentru detalii şi imagini LIVE! Reporterii noştri vor fi efectiv peste tot şi vă vor oferi informaţii în timp real!

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...