Iubitul Oanei Roman, respins de prieteni

m.cancan.ro

LUME BUNA. Din cauza Oanei, Alex a devenit un fitos De cand a devenit iubitul Oanei, Alex isi trateaza de sus amicii, lucru pe care acestia nu l-au digerat deloc. In consecinta, ei l-au taxat pe prietenul cel infumurat, incetand orice legatura cu el. Actualul iubit al Oanei Roman, tanarul Alexandru Cascatau, a fost renegat de prietenii sai. Motivul pentru care vechii sai amici i-au intors spatele fostului mecanic de la Ascensorul este atitudinea aroganta a acestuia din ultima vreme, mai exact de cand are o relatie cu fiica fostului premier, Petre Roman. Surse neoficiale din anturajul acestuia ne-au declarat ca Alex s-a transformat peste noapte dintr-un baiat simplu intr-un tip plin de fite, greu de gasit la telefon si caruia nu ii mai convine nimic din programul de distractie al vechilor lui prieteni. Potrivit informatiilor noastre, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alexandru, un anume Ion, a renuntat sa-i mai vorbeasca, scarbit fiind de "figurile pe care le face acesta". "Nici el (n.r. - Ion) nu mai vorbeste cu el, ca a zis ca s-a schimbat foarte mult. In rau. I s-a urcat la cap de cand e cu Oana", ne-a precizat sursa noastra.

S-a mutat din Dristor in Pipera

Relatia dintre Alex si Oana a evoluat foarte repede, cei doi mutandu-se impreuna, doar dupa cateva intalniri. Oana l-a luat cu ea chiar si in perioada in care a locuit la mama ei acasa, la Mioara Roman. Pana sa o cunoasca pe fiica lui Petre Roman, tanarul locuia in cartierul Dristor din Capitala. In ciuda diferentei de varsta dintre ei si a statutului social, cei doi amorezi par sa se inteleaga de minune, secretul fiind, potrivit declaratiei Oanei, felul special in care Alex a aterizat in viata ei. Ea este convinsa ca acesta i-a fost trimis de Franco, nepotul lui Pepe, decedat anul trecut in urma unui accident rutier. Atat Alex, cat si Oana se numarau printre prietenii acestuia si s-au cunoscut la inmormantarea lui, iar prima intalnire si-au dat-o un an mai tarziu, dupa parastas. (C.C.)
vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Alina Borcea a iesit la cumparaturi de sezon, in mall
Stelian Ogica a Acuzat ca si-a ascuns trecutul de securist, Stelian Ogica s-a hotarat sa rupa tacerea! “Am fost trimis de cineva, de SUS”
Carmen si Franco Disperare si jale in familia lui Franco, fostul "ginere" al lui Minune! Sunt la un pas de tragedie, iar noi am aflat motivul
Top articole
Citite
Comentate
sbg

Nu are corp perfect, dar chipul ei de inger ii impresioneaza pe toti. Cum arata cand se intoarce cu fata

A fost surprinsa intr-una din rarele iesiri la plaja, spre incantarea fanilor.
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj