Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Loredana, sotia lui Bodo de la Proconsul, ne-a povestit cum a ajuns sa-i transmita Zavorancei un mesaj de la Dumnezeu: “I-am scris exact ce am auzit”

Loredana, sotia lui Bodo de la Proconsul, ne-a povestit cum a ajuns sa-i transmita Zavorancei un mesaj de la Dumnezeu: “I-am scris exact ce am auzit”

De: Cancan 24/04/2011 | 00:00
Loredana, sotia lui Bodo de la Proconsul, ne-a povestit cum a ajuns sa-i transmita Zavorancei un mesaj de la Dumnezeu: “I-am scris exact ce am auzit”

Este cea care a determinat-o pe Oana Zavoranu sa se impace cu mama ei. Loredana, sotia lui Bodo de la Proconsul, spune pentru CANCAN de weekend povestea mesajului care a pus capat scandalurilor in familia Zavoranu si dezvaluie cum s-a schimbat viata ei si a lui Bodo dupa ce s-a pocait, anul trecut, si dupa ce s-au botezat la biserica "Raul vietii".

Dartorita ţie, Oana Zavoranu s-a impacat cu mama ei. Cum s-a intamplat?

Eu nu m-am gandit sa ma duc la Oana pur şi simplu mi s-a aratat sa fac asta. Inainte sa ajung la ea, un prieten de familie m-a rugat sa merg la spital, la soţia lui care nascuse, sa-i duc un pachet. In maşina, am inceput sa ma rog şi, in timp ce ma rugam, am avut nişte indemnuri fantastice sa-mi schimb traiectoria drumului, la figurat vorbind, Pentru ca şi Catalina, soţia prietenului nostru, era internata la acelaşi spital cu Oana Zavoranu. M-am speriat aşa un pic.

Ce „spuneau” indemnurile astea?

„Nu te mai duci la Catalina, te duci la Oana Zavoranu”. Am inceput sa vorbesc cu voce tare: „Doamne dar eu nu o cunosc, ce sa-i spun, n-am vazut-o in viaţa mea”. „Te vei duce acolo şi nu te ingrijorezi cu privire la ce vei spune, pentru ca-ţi voi spune Eu ce sa-i spui”, aşa suna indemnul. M-am pierdut foarte tare. Am simţit ca e o chestie care ma depaşeşte. Am ajuns la spital. Tot spitalul era impanzit de televiziuni. Mi-am dat seama ca e ziua externarii şi toţi umareau sa ia un interviu Oanei. I-am zis tipului de la poarta ca sunt soţia lui Bodo şi ca vreau sa merg la Oana. Nu numai ca m-a lasat sa intru, dar m-a dus prin nişte locuri prin care nu am fost vazuta de absolut nimeni.

Nu te-a intrebat nimeni de sanatate?

Treceam pe langa asistente, parca dormeau toate. Am ajuns in faţa rezervei ei, era pazita de un domn. Ii spun cine sunt şi ca vreau sa vorbesc cu Oana. Eu voiam sa vorbesc cu ea, dar nu ştiam ce sa-i spun. Exact ce mi se sufla in casca, la figurat vorbind, asta spuneam. S-a intors tipul asta dupa cateva secunde cu menajera Oanei şi mi-a zis: „Oana nu va primeşte, pentru ca nu va cunoaşte”. Dar eu aveam indemnuri de-astea: „Spune ca ai un mesaj pentru ea”. Şi zic: „Am un mesaj pentru ea”. Menajera s-a dus din nou in salon şi, cand s-a intors, mi-a zis sa-i spun ei mesajul. Atunci am luat-o de maini şi am rugat-o sa fie foarte atenta ceea ce-i zic eu. Insa mi-a zis ca nu vrea sa uite şi sa-i scriu pe hartie. O asistenta mi-a dat post-it, l-am pus pe genunchi şi am scris exact ce am auzit.

Ce i-ai scris?

 

„Oana, intr-adevar, nu ne cunoaştem. Sunt Loredana, soţia lui Bodo. Vreau sa-ţi spun ca dimineaţa, cand ma rugam, Dumnezeu m-a trimis la tine sa-ţi spun ca te iubeşte foarte mult şi ca ce se-ntampla in viaţa ta nu este voia Lui. Primeşte-L in inima at şi viaţa ta se va schimba!”. I-am dat biletul asta menajerei şi am plecat. Eram foarte bulversata. Ca sa aud peste trei zile ca s-a impacat cu mama ei.

Nu v-aţi vazut nici dupa externarea ei?

Nu. Important a fost mesajul. Ea a spus la televizor ca inainte cu o ora sa apar eu, statea intinsa in pat şi a spus: „Doamne, ma depaşeşte ce se intampla in viaţa mea. Da-mi un semn” şi la o ora am venit eu. A mai spus ceva interesant, ca tot ce-i scrisesem eu pe bilet visa-se cu doua nopţi in urma. Cred ca atunci cand Oana s-a rugat in pat, Dumnezeu a vazut clar inima ei. O depaşisera toate problemele, s-a smerit şi Dumnezeu a vazut lucrul asta şi a luat iniţiative.

Ai vrea s-o intalneşti?

Daca orcherstreaza Dumnezeu asta, n-am nimic impotriva. Mi-era foarte uşor sa aflu numarul ei de telefon sau ea pe al meu. Poate Dumnezeu a vrut doar sa ajunga la ea un mesaj de la o persoana pe care n-o cunoaşte, ca sa inţeleaga ca e mana Lui.

Crezi ca o sa se pocaiasca?

 

Pocainţa este de fapt o stare. Diferenţa dintre cainţa şi pocainţa este ca atunci cand te caieşti ca ai facut un lucru, cu siguranţa iţi pare rau ca ai facut acel lucru, dar te intorci şi il repeţi iar şi iar. Insa pocainţa nu inseamna numai ca-ţi ceri iertare şi sa nu mai faci, este o transfirmare a minţii şi a inimii.

Cum a reactionat Bodo. Cand i-ai povestit cum te-ai dus la Oana cu acel mesaj?

Este surprins şi el ca şi mine, de lucrurile astea, insa Bodo e mai surprins de experienţele pe care le are el cu Dumnezeu.

Cum s-a schimbat viaţa ta şi a lui dupa ce v-aţi pocait?

 

Ne-am pierdut prietenii, intre ghilimele fie spus, pentru ca ne-a dat Dumnezeu alţii extraordinari, de la care avem ce invaţa. Poate ca nu erau prietenii noştri, daca s-au descotorosit atat de repede de noi. Traim mult mai curat. Inainte eram foarte agitata cand pleca soţul meu la concerte, pentru co ştiu foarte bine cum reacţioneaza fanele.Acum, cand ştiu ca am un barbat puternic in Domnul sunt foarte liniştita din punctul asta de vedere. S-au reabilitat toate relaţiile cu oamenii pe care nu puteam sa-i iert inainte, inclusiv parinţii mei, cu care nu avema o relaţie extraordinara.

 

Ştiu ca iţi placea sa mai ieşi prin cluburi. Acum nu o mai faci.

 

Nu e ceva ce mi se interzice, dar nu ma mai simt confortabil in locurile alea. Prefer sa ma vad cu prietenele de la biserica, sa vorbim despre experienţele noastre cu Dumnezeu, sa ne rugam.

 

Cand va scoate Proconsul albumul cu muzica religioasa?

Nu ştiu, dar Bodo merge zilnic la repetiţii şi-mi spune ca vor sa compuna o melodie creştina, pentru ca ei acum canta coveruri creştine de la Michael W. Smith. Au enorm de multe concerte creştine. Au cantat intr-o zi in patru sau cinci biserici.

Ai fost in Africa de Sud. Ce ai cautat acolo?

 

Pe 16 martie am plecat la Johannesburg. Acolo, de doua ori pe an are loc Night Bless, Noaptea Binecuvantarii. Asta inseam ca oamenii care doresc sa-l laude pe Domnul vin in perioada aia in Johannesburg şi fac asta. Am fost foarte surprise sa vad africani care mergeau zeci de kilometri cu copii in spate şi mancare in cap ca sa-l laude pe Domnul Iisus pe stadionul pe care s-au ţinut meciurile Campionatului Mondial. Sute de mii de oameni se stransesera acolo.

 

Bodo nu a venit cu tine. Ce i-ai spus la plecare?

 

Ştiam ce putere e acolo şi, cand am plecat de acasa, i-am spus lui Bodo: Sunt sigura ca in curand, dupa ce ma intorc din Africa o sa raman insarcinata. Nu are cum ca Dumnezeu sa nu lucreze şi la dorinţa asta a noastra. Am cumparat de acolo nişte hainuţe pentru copii şi o pereche de pantaloni de graviduţa. Sunt absolut sigura ca voi ramane insarcinata anul acesta!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un copil cu un manechin!
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de el mai mult timp
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de...
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber înclinația. Pare aproape periculos”
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber...