Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Nunta Monicai cu Irinel a fost aranjata

Nunta Monicai cu Irinel a fost aranjata

De: Cancan 23/03/2011 | 00:00
Nunta Monicai cu Irinel a fost aranjata
AMINTIRE. Monica si Iri au pozat perfect la nunta lor din 22 iulie 2006

Monica Columbeanu si-a scos artileria grea si ataca din toate partile in procesul de divort cu Iri. In noua actiune inaintata Judecatoriei Buftea, diva isi face praf sotul, pe care il acuza de imoralitate si furt, numindu-l "geniul malefic de la Izvorani". Monica se plange judecatorilor ca o vreme a purtat haine reciclate de Irinel, care in trecut fusesera daruite altor iubite. Columbeanca regreta cel mai mult ca s-a casatorit cu el in urma unei intelegeri si mai ales ca i-a permis sa fie tatal copilului ei.

Monica sustine ca atunci cand l-a intalnit pe Irinel avea doar 19 ani si a fost fascinata de lumea in care traia afaceristul. „La acel moment, in anul 2005, paratul avea o conceptie negativa si impotriva casatoriei; acesta mi-a zis faptul ca uraste conceptul de casatorie, caci aceasta este cea mai mare aberatie de pe pamant, iar el nu se va casatori niciodata. Mai tarziu aveam sa imi dau seama de faptul ca aceasta conceptie rezulta din nefericirea propriei lui familii, a casatoriei dintre tatal sau, Ion Columbeanu, si mama sa, Georgeta”, se arata in noua cerere a Monicai pe care a depus-o luni la Judecatoria Buftea. Diva precizeaza ca intalnirea cu Irinel a fost una „aranjata” de prietenii lui Irinel, Matei si Monica Miko.

„Veneam plina de speranta pentru o viata si un viitor mai bun, pe care sa mi le cladesc pe munca mea! Am participat la o sedinta foto din 13 iunie 2005 si, la finalul acesteia, Matei Miko a inceput pregatirea mea psihologica pentru a ma convinge cat de util ar fi pentru succesul meu sa intalnesc un om de afaceri important”, subliniaza Monica. Ea mai povesteste cat de fascinata a fost de stilul de viata al lui Irinel, cat de coplesita a fost de darurile si calatoriile in strainatate oferite de acesta. Mai tarziu insa, avea sa afle ca pana si hainele pe care le primise de la cel pe care „credea” ca il iubea fusesera imbracate de „alte fete hranite de aceleasi sperante mincinoase si perfide, pentru ca Irinel isi recicla cadourile si le redaruia altor tinere”.

„Toate acele motive care m-au fascinat la el aveau sa fie puse intr-o oarecare umbra de caracterul sau duplicitar si de panoplia sa de frustrari bazate pe propria-i perceptie despre fizicul sau, despre aptitudinile sale sexuale ori bazate pe grandomanie ori teama de saracie. Toate acestea pe fondul unei depresii continue, tratate cu Xanax si alcool”, mai arata Monica. Ea povesteste ca in ultima perioada traia din ce castiga prin propriile puteri si chiar ajunsese sa-si ajute sotul cu bani, insa el nu se multumea cu atat. „Mi-a intrat in conturile bancare si mi-a sustras banii proprii”, acuza reclamanta . Asta l-a facut sa se simta nesigur si sa se teama pentru „pierderea puterii lui dominante”.

Tanara explica judecatorilor ca a cazut in capcana intinsa de Irinel, care i-a sugerat sa divorteze din culpa comuna, apoi el s-a comportat ca si cum nu ar fi stiut de divort. Ea vrea sa demonteze „creatiile geniului malefic de la Izvorani” cum ca ea ar fi o mama rea si sa arate ca el este cel care s-a comportat „neparinteste” cu micuta Irina. Cu toate acestea, Monica Columbeanu spune ca nu se opune ca Irinel sa faca parte din viata ei si a fetitei lor, chiar daca nu le-ar ajuta cu nici un leu. Umilita in scandalul blondelor din jacuzzi Pentru prima data, Moni a povestit cum a reactionat Irinel cand ea i-a cerut socoteala dupa ce fusese fotografiat cu doua blonde in jacuzzi. „Numai cu doua?”, a fost replica milionarului. „Mi s-a parut sfidator si umilitor la adresa mea”, le explica Monica judecatorilor. Ea a adaugat: „Mi s-a parut nedrept ca eu sa ma sacrific in SUA, iar el sa se destrabaleze in lipsa mea”. Columbeanca insista pe faptul ca relatiile imorale ale lui Iri, dar si faptul ca acesta se imbata des au determinat „discutii aprinse” intre ei. In plus, Monica precizeaza ca sotului ei ii era teama de saracie si ca acest lucru l-a indepartat de ea si de micuta Irina.

Ea „cenusareasa”, el „geniul malefic”

In continuare va prezentam integral si in exclusivitate povestea halucinanta a vietii Monicai Columbeanu din ziua cand a ajuns in Capitala si pana a depus actiunea de divort la Judecatoria Buftea. O relatare incredibila a divei prin care vrea sa-si recupereze fetita si il face praf pe Irinel. „Crocodilul” este caracterizat drept un sot sarac, arogant, alcoolic, un geniu malefic de la Izvorani. Irinel mai este acuzat ca a intoxicat opinia publica, ca a indatorat firma sa cu scopul de a-i lua masina si ca i-ar fi sustras bunuri si bijuterii.

Motivele cererii

In fapt, subsemnatat, Columbeanu Monica, m-am nascut la data de 08.01.1987, astfel ca la data casatoriei mele cu paratul Columbeanu Adrian Irinel, 22.07.2006, abia implinisem 19 ani. Il cunoscusem pe viitorul meu sot cu un an in urma, in circumstante create de catre prietenii acestuia de familie, Matei si Monica Miko.

Am fost fascinata de lumea in care acesta traia si in care ma introducea, o lume total diferita de cea din care veneam eu. La acel moment, anul 2005, paratul avea o conceptie negativa si impotriva casatoriei; acesta mi-a spus ca uraste conceptul casatoriei caci aceasta este cea mai mare aberatie de pe pamant iar el nu se va casatori niciodata. Mai tarziu aveam sa imi dau seama de faptul ca aceasta conceptie rezulta din nefericirea prporiei familiii, a casatoriei dintre tatal sau, Ion Columbeanu si mama sa, Georgeta. Intalnirea mea cu paratul a fost o „intalnire aranjata” si nu cred ca avusese drept scop aranjarea unei casatorii, dimpotriva. Am fost invitata de Matei Miko care patrona o companie de modelling, Transilvania Fashion, la o sedinta foto in Bucuresti.Aveam 18 ani si cateva luni cand am venit in marele oras Bucuresti, in ziua de 13 iunie 2005! Veneam plina de speranta pentru o viata si un viitor mai bun pe care sa mi le cladesc prin munca mea! Eram singura intr-un oras strain si inchis!

Am participat la sedinta foto si la finalul acesteia, Matei Miko, a inceput o pregatire psihologica a mea pentru a ma convinge cat de important si de util ar fi pentru succesul meu sa intalnesc un om de afaceri important. Se facuse tarziu si nu ma mai puteam intoarce la Bacau, tot in aceeasi zi; mai mult Matei Miko mi-a spus ca la acea ora toate restaurantele erau inchise si nu mai aveam unde sa mananc decat la un prieten al sau, la Izvorani. Am fost dusa de sotii Miko la Izvorani, nu imi dadeam seama cat de departe sau de aproape eram de Bucuresti. Matei Miko a avut grija sa imi dea toata sustinerea ca acesta este omul care ma poate ajuta sa ajung cineva in viata. Casa acestuia era fascinanta, un loc cum nu mai vazusem niciodata, un loc care fascina si totodata intimida.

Am petrecut o seara placuta pana cand sotii Miko, fara nici o veste, au disparut. Nu stiu cand am observat acest lucru dar m-am trezit singura in acel loc, fara nici o posibilitate de reantoarcere. Asa l-am cunoscut pe Irinel, in noaptea de 13 spre 14 iunie. Urmatoarele zile au fost coplesitoare, una dupa alta, cadouri, vizite, calatorii in strainatate! Un Mercedes! Totul facut parca potrivit unui scenariu deja scris sau a unei piese in repetitie! Nu puteam sa vad decat ceea ce fascina, in nici un caz nu puteam sa vad adevarul, chiar credeam ca sunt indragostita si, mai ales, ca sunt iubita. Orasul mi se deschidea, toti imi erau prieteni parca de o viata!Cu cata duerere in suflet aveam sa ma trezesc mai tarziu cand am aflat ca toate aceste cadouri apartinusera altor iubite ale lui Irinel

CITESTE AICI RESTUL CERERII SPUMOASE SCRISA DE MONICA COLUMBEANU

Irinel Columbeanu: „Am vrut sa o salvez si sa o duc pe drumul cel bun”

Irinel Columbeanu respinge ideea inaintata de Monica, aceea ca mariajul dintre el si sotia sa ar fi fost unul aranjat. Miliardarul de la Izvorani a explicat ca a vrut sa o ajute pe tanara bacauanca, pentru ca simtea ca aceasta a apucat-o pe un drum gresit.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece vedeta sărbătorile: „O am pe mama, o am pe soacra mea. Noi înțelegem sărbătorile altfel.”
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz: A venit iepurașul!
Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....