Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018. Racii sunt preocupați de planul financiar

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 16/04/2018 | 23:17

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2018 aduce vești mai puțin bune pentru cei născuți în zodia Balanță. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2018 spune că nativii acestei zodii vor avea parte de mici disensiuni între activitățile ce țin de carieră și cele ce vizează familia și căminul.

strologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Ai multe atribuții de îndeplinit la locul de muncă și multe persoane care ți se adresează pentru ajutor, iar dacă nu te focusezi așa cum trebuie, riști să te împrăștii în foarte multe direcții și să nu finalizezi nimic așa cum ar trebui. Ca atare, stabilește-ți mai bine prioritățile și nu te lăsa pradă influențelor. O seară liniștită alături de cei dragi te va ajuta să descarci stresul din timpul zilei!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Este important ca în luarea unor decizii să echilibrezi dorințele sufletului cu ceea ce îți dictează rațiunea, altfel riști să ajungi la frustrări sau la haos interior. Ca atare, poartă un dialog cu tine însuți pentru a avea niște repere mai clare înainte de a merge înainte. În planul familiei, unele acțiuni pe care le-ai întreprins în trecut se întorc să își spună cuvântul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Mercur, planeta ce te guvernează, își reia mersul direct, ceea ce îți insuflă o nouă energie, mult mai dinamică, mai extrovertită și mai focusată pe propriile interese. Ține cont de concluziile la care ai ajuns în ultimul timp și manifestă-le în prezent sau de acum înainte. Din punct de vedere al comunicării, simte-te liber să exprimi ceea ce simți, dar fii atent la modalitatea în care o faci!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Ești preocupat de planul financiar, de datorii, de administrarea banilor și de menținerea pușculiței intactă, iar tot acest proces te ține în priză, te surmenează și nu mai lasă loc și de alte activități care să te relaxeze sau să te ajute să te detașezi. Deși pare a fi o perioadă grea, traversarea ei va însemna multe schimbări de mentalitate, de principii și de repoziționare a întregii vieți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Este posibil ca în această perioadă să fii nevoit să călătorești în sens profesional și, ca atare, să fii pe drumuri. Deși ceea ce faci îți oferă multe satisfacții, timpul pe care nu îl petreci alături de persoanele dragi te întristează. Pentru a traversa totul mult mai ușor, focalizează-te pe motivele pentru care faci aceste sacrificii și pe rezultatul final, păstrând vie comunicarea și conexiunea cu cei de acasă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Planeta ce te guvernează, Mercur, își reia de astăzi mersul direct, fapt ce îți aduce în prim plan toate proiectele pe care le-ai ratat în ultima perioadă sau informațiile pe care nu le-ai băgat în seamă. Profită de moment și apucă-te de treabă! Totodată, ceea ce simți sau gândești despre familie și o persoană dragă începe să se sedimenteze și să capete alte valențe, mult mai profunde! Carisma și șarmul nu stau departe de tine, așa că pune-le în valoare pentru a atrage succesul sau oamenii de care ai nevoie de partea ta!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Astăzi pot exista mici disensiuni între activitățile ce țin de carieră și cele ce vizează familia și căminul, iar tu să fii în situația de a alege sau de a te împărți. Cântărește cu atenție care plan este mai important acum, dar nu îl neglija în totalitate pe celălalt. Dacă plănuiești sau visezi la o vacanță, astrele te susțin în următoarea perioadă să îți materializezi dorința!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Chiar dacă există provocări din partea celor cu care discuți astăzi, este indicat să îți menții cumpătul și să te gândești de două ori înainte de a afirma ceva. S-ar putea ca ceea ce zici să nu fie perceput corect sau, grăbindu-te, să regreți mai târziu! Partenerul de viață poate ridica o problemă ce te pune în dificultate sau care îți creează disconfort. Lasă noaptea să îți fie sfetnic și abordează acest fapt cu detașare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Dacă în ultima perioadă ai făcut tot felul de calcule ce țin de domeniul financiar, acum se prea poate să ai toate datele și informațiile necesare pentru a demara un proiect bănesc sau pentru a te lansa într-o afacere. Chiar dacă cei din jur nu văd cu ochi buni acțiunile în care te lansezi, intuiția și flerul de care dai dovadă te ajută să riști și să câștigi! Încrede-te în totalitate în ceea ce simți și nu da cu piciorul oportunităților ce îți apar în cale!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Dacă în ultima perioadă au existat discuții sau probleme în relația de cuplu, de acum lucrurile încep să se așeze și să devină mult mai echilibrate. Trage o concluzie vis a vis de tot ce a fost și mergi înainte cu încredere. Fii cu băgare de seamă la ceea ce îți comunică copiii sau persoane mai tinere decât tine, s-ar putea să înveți multe lucruri noi. Carierea și proiectele de la locul de muncă au toate șansele să înflorească și să îți aducă beneficiile pe care le așteptai!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Chiar dacă ai avut multe cheltuieli în ultimul timp, azi se arată și câștiguri. Urmărește oportunitățile pentru a semna un contract important sau pentru a beneficia de o sumă de bani considerabilă. Persoana iubită îți poate aduce vești importante ce vizează relația voastră și viitorul în doi. Sectorul iubirii este bine aspectat, așa că dacă nu ești încă într-o relație, în următoarea perioadă poți cunoaște pe cineva. Atenție însă, nu alerga după mai multe persoane în același timp și nu încurca lucrurile, s-ar putea ca în final să nu ai parte de… niciuna!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2018

Este important să asculți ceea ce ți se spune sau să fii cu băgare de seamă la toate informațiile pe care le primești. Vei găsi în jurul tău oamenii oportuni care să îți aducă beneficii și care să te învețe ce este mai bine pentru tine! Deplasările în doi, alături de partener sau de cineva drag, sunt bine aspectate. Dacă te concentrezi pe acțiunile ce țin de casă și cămin – mutare, amenajare, redecorare – ai toate șansele să obții cele mai bune rezultate. Nu forța nota la locul de muncă, un superior îți poate aduce neplăceri!

 

Citește și...