4 norocoase pleaca la Milano dupa ce au participat la Caravana Fashion TV! Vezi aici cum poti fi si tu castigatoare!

Publicat: 13/03/2013 | 23:56
4 norocoase pleaca la Milano dupa ce au participat la Caravana Fashion TV! Vezi aici cum poti fi si tu castigatoare!

Au participat la castingul pentru Caravana Fashion TV si, la o saptamana distanta, pleaca la Milano. Patru dintre tinerele selectate de echipa Fashion TV vor lua parte la un eveniment exclusivist organizat de Fashion TV Romania in Milan.

Ea este una dintre romancele care vor pleca la Milano!
Ea este una dintre romancele care vor pleca la Milano!

La evenimentul care va avea loc in Just Cavalli Restaurant & Club vor participa si Michel Adam, presedintele Fashion TV, dar si designerul Roberto Cavalli. Pentru cele patru norocoase, este o oportunitate pentru o cariera internationala in modelling, o sansa de a se intalni cu cei mai mari profesionisti din domeniul modei, dar si de a se afla in cel mai fashion club din Milano.

Fashion TV

Just Cavalli Restaurant & Club are un design impresionant, fiind un loc frecventat de cele mai cunoscute vedete care viziteaza capitala modei.

Fashion TV

Sambata aceasta, aici se va desfasura Fashion TV Party, in prezenta renumitului designer, dar si a presedintelui Fashion TV, Michel Adam.

 

Esti ambitioasa si sigura pe tine, talentata, inteligenta, frumoasa?

Participa si tu la Caravana Fashion TV atunci cand va ajunge in orasul tau si te poti alatura unei echipe profesioniste cu care poti calatori spre cele mai inedite destinatii ale mapamondului, dar iti poti indeplini si cele mai curajoase aspiratii. Visezi la o cariera de succes? Poti deveni top-model, actrita, prezentatoare tv, poti fi protagonista unor campanii publicitare, poti lucra in showbiz.

De asemenea, poti imbratisa o cariera in domeniul turismului daca te alaturi proiectul Fashion TV de promovare a turismului romanesc.

Implica-te si ai sansa sa participi la cursuri gratuite de media, PR, marketing si turism. Urmareste www.fpeople.ro pentru cele mai noi informatii despre Caravana Fashion TV 2013. Esti frumoasa? Fii desteapta!

Fashion TV iti da o sansa!

Citește și...