Acasă » Horoscop » HOROSCOP 28 FEBRUARIE. Leii au mari şanse financiare

HOROSCOP 28 FEBRUARIE. Leii au mari şanse financiare

De: Cancan 27/02/2017 | 22:14
HOROSCOP 28 FEBRUARIE. Leii au mari şanse financiare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Latura interioară, sufletul, trăirile şi aplecarea către viaţa spirituală devin mai importante de-acum înainte, când începi să conştientizezi că binele vine din interior. Este important să te armonizezi cu tine însuţi, să renunţi la tiparele învechite de gândire şi să faci loc unui nou început. Astfel, este posibil să fii mult mai intersat de o practică anume, care să te ajute în echilibrarea corpului, a minţii, dar şi a părţii emoţionale.

Taur – Eclipsa de Lună îţi poate aduce o schimbare în ceea ce priveşte anturajul – cei care nu te mai reprezintă sau care nu îţi sunt prieteni cu adevărat vor ieşi din viaţa ta, iar alte persoane, mult mai favorabile, vor apărea. Totodată, situaţia unuia dintre ei, problemele sale sau deciziile pe care trebuie să le ia, vor intra şi în atenţia ta şi te vor preocupa. Pentru asta, este posibil să îţi fie cerute unele sfaturi sau să îţi fie ascultată părerea.

Gemeni – Cariera, statutul şi poziţia socială sunt cele care vor conta în următoarele luni, când vei fi mai preocupat de ceea ce lucrezi, de stilul de viaţă, de felul în care eşti perceput de cei din jur, de activităţile profesionale şi de timpul pe care îl aloci pentru unele responsabiltăţi. Astfel, ar putea să apară schimbări favorabile pentru tine, un nou loc de muncă, o avansare, mai multă lejeritate şi flexibilitate, mai mult timp pentru tine.

Rac – Următoarea perioadă este propice studiului, cursurilor de aprofundare, cititului, informării pe diferite teme, deschiderii la nivel intelectual. Ca atare, încrie-te la o nouă formă de învăţământ, care să îţi aducă o altfel de cunoaştere, profesionalism şi o mai mare experienţă. În acelaşi timp, tot ceea ce ţine de străinătate – deplasările, studiul on-line, schimbul de informaţii – este binevenit pentru a progesa şi pentru a face o schimbare pe termen lung.

Leu – Luna Nouă se situează pe axa financiară, ceea ce poate să îţi aducă decizii, planuri, proiecte ce vizează şi câştigurile, împrumuturile sau investiţiile. Următoarele luni pot înregistra un progres la nivelul banilor dacă eşti determinat să rişti, să ieşi din zona de confort şi să faci un pas înainte. Totuşi, calculează-ţi bine oportunităţile, fă o strategie bine închegată şi acţionează pe măsura a ceea ce vrei să realizezi.

Fecioară – Casa căsătoriei, a partenerului de viaţă şi a relaţiilor înregistrează un nou început. Ca atare, dacă eşti singur, următoarea perioadă ţi-ar putea aduce o iubire care să te împlinească. În celălalt caz, dacă eşti deja într-o relaţie, aceasta ar putea lua diferite forme – spre mai bine dacă înţelegerea şi iubirea dintre voi există sau spre eliberare dacă nu vă mai regăsiţi pe aceeaşi lungime de undă. Analizează bine ceea ce simţi!

Balanţă – Eclipsa de Lună din zodia Peştilor deschide un nou capitol în ceea ce priveşte îndatoririle tale zilnice, rutina, tabieturile, felul în care te raportezi la muncă şi serviciul. Astfel, este posibil să te angajezi într-un nou loc, să îţi structurezi altfel programul, să îţi asumi noi responsabilităţi sau să te degrevezi de ceea ce te împovărează, să găseşti şi alte activităţi de care să te ocupi. Totodată, sănătatea şi starea de bine ar trebui să fie pe lista ta de sarcini pe o poziţie primordială.

Scorpion – În următoarea perioadă de câteva luni iubirea, pasiunea şi emoţiile îşi fac simţite prezenţa. Dacă eşti singur, ai putea să te îndrăgosteşti iremediabil, iar dacă eşti deja într-o relaţie, aţi putea reaprinde flacăra ce v-a legat la început. În acelaşi timp, s-ar putea să apară ideea de a avea copii sau aceştia să îţi aducă noi preocupări, activităţi şi decizii importante pe care trebuie să le iei.

Săgetător – Casa, căminul şi familia îţi aduc noi provocări – ori îţi doreşti o mutare într-o casă mai confortabilă sau mai mare, schimbări interioare care să îţi înfrumuseţeze spaţiul, ori semnări de acte, moşteniri şi întemeierea unei familii. Discută cu cei dragi, ascultă-le sfaturile, faceţi planuri împreună şi nu mai amâna schimbările pe care ţi le doreşti de atâta vreme. Pot apărea şi schimbări în sensul oamenilor cu care locuieşti – să apară un copil, să se mute cineva cu tine sau o persoană să plece şi să îţi ofere mai mult spaţiu.

Capricorn – În următoarea perioadă vor deveni mai importante studiile, cunoaşterea, informaţiile pe care le primeşti, deoarece ai ocazia de a te folosi de ele la un nou nivel, mult mai profund şi mai concret. Astfel, poţi obţine diplome de certificare, autorizaţii, atestate, care să te ajute în munca pe care o depui sau într-o avansare. Totodată, dacă eşti nevoit să pleci la drum, eşti susţinut de astre pentru a găsi cele mai bune oportunităţi.

Vărsător – Luna Nouă cât şi eclipsa activează la modul pozitiv zona salariului şi a veniturilor, astfel încât în următoarea perioadă ai putea înregistra un progres – un nou loc de muncă, mai bine plătit şi mai avantajos, o mărire de salariu, precum şi o ridicare în funcţie, mai mulţi bani care să ajungă la tine într-un ritm regulat. Profită de oportunităţile perioadei pentru a te stabiliza, pentru a deveni mai determinat şi mai responsabil cu viaţa ta, dar şi pentru a te remarca prin atitudine şi eficienţă.

Peşti – Eclipsa de Lună se formează în semnul tău zodiacal, aspect care degajă o mare energie binefăcătoare. Profită de această vibraţie pentru a lua unele decizii în planul personal, pentru a îmbrăţişa o nouă atitudine, pentru a te prezenta altfel în faţa oamenilor şi pentru a-ţi schimba felul în care arăţi. Astfel, sunt binevenite dietele, o garderobă nouă, o tunsoare chic, un machiaj nou sau ceva care să te pună în evidenţă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a Hidroelectrica și de ce
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a...
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă în epoca romană
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă în epoca...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul: „Micuța prințesă a venit pe lume”. Vedeta a povestit totul în mediul online
Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul: „Micuța prințesă a venit pe lume”. Vedeta a povestit...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la bază alte ingrediente
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la...
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140% aici
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140%...
BANII românilor sunt verificați. Statul CONFISCĂ tot. Legea pe care ești obligat să o respecți
BANII românilor sunt verificați. Statul CONFISCĂ tot. Legea pe care ești obligat să o respecți
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. E posibil să rămână la ea!
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
DOAMNA lumii filmului a murit după Paște: Cea mai mare care a trăit vreodată
DOAMNA lumii filmului a murit după Paște: Cea mai mare care a trăit vreodată
Mașinile diesel devin istorie. Motorina nu mai este rentabilă în benzinării
Mașinile diesel devin istorie. Motorina nu mai este rentabilă în benzinării
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face mai INTELIGENȚI
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face...
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Lucia Moraru, văduva regretatului actor Marin Moraru a încetat din viață: ”Nu am cuvinte!”
Lucia Moraru, văduva regretatului actor Marin Moraru a încetat din viață: ”Nu am cuvinte!”
Ce semn a primit Oana Roman de la mama ei în Săptămâna Mare: „Îmi trimite mesaje de pe lumea cealaltă”
Ce semn a primit Oana Roman de la mama ei în Săptămâna Mare: „Îmi trimite...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului....