HOROSCOP 28 FEBRUARIE. Leii au mari şanse financiare

Publicat: 27/02/2017 | 22:14
HOROSCOP 28 FEBRUARIE. Leii au mari şanse financiare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Latura interioară, sufletul, trăirile şi aplecarea către viaţa spirituală devin mai importante de-acum înainte, când începi să conştientizezi că binele vine din interior. Este important să te armonizezi cu tine însuţi, să renunţi la tiparele învechite de gândire şi să faci loc unui nou început. Astfel, este posibil să fii mult mai intersat de o practică anume, care să te ajute în echilibrarea corpului, a minţii, dar şi a părţii emoţionale.

Taur – Eclipsa de Lună îţi poate aduce o schimbare în ceea ce priveşte anturajul – cei care nu te mai reprezintă sau care nu îţi sunt prieteni cu adevărat vor ieşi din viaţa ta, iar alte persoane, mult mai favorabile, vor apărea. Totodată, situaţia unuia dintre ei, problemele sale sau deciziile pe care trebuie să le ia, vor intra şi în atenţia ta şi te vor preocupa. Pentru asta, este posibil să îţi fie cerute unele sfaturi sau să îţi fie ascultată părerea.

Gemeni – Cariera, statutul şi poziţia socială sunt cele care vor conta în următoarele luni, când vei fi mai preocupat de ceea ce lucrezi, de stilul de viaţă, de felul în care eşti perceput de cei din jur, de activităţile profesionale şi de timpul pe care îl aloci pentru unele responsabiltăţi. Astfel, ar putea să apară schimbări favorabile pentru tine, un nou loc de muncă, o avansare, mai multă lejeritate şi flexibilitate, mai mult timp pentru tine.

Rac – Următoarea perioadă este propice studiului, cursurilor de aprofundare, cititului, informării pe diferite teme, deschiderii la nivel intelectual. Ca atare, încrie-te la o nouă formă de învăţământ, care să îţi aducă o altfel de cunoaştere, profesionalism şi o mai mare experienţă. În acelaşi timp, tot ceea ce ţine de străinătate – deplasările, studiul on-line, schimbul de informaţii – este binevenit pentru a progesa şi pentru a face o schimbare pe termen lung.

Leu – Luna Nouă se situează pe axa financiară, ceea ce poate să îţi aducă decizii, planuri, proiecte ce vizează şi câştigurile, împrumuturile sau investiţiile. Următoarele luni pot înregistra un progres la nivelul banilor dacă eşti determinat să rişti, să ieşi din zona de confort şi să faci un pas înainte. Totuşi, calculează-ţi bine oportunităţile, fă o strategie bine închegată şi acţionează pe măsura a ceea ce vrei să realizezi.

Fecioară – Casa căsătoriei, a partenerului de viaţă şi a relaţiilor înregistrează un nou început. Ca atare, dacă eşti singur, următoarea perioadă ţi-ar putea aduce o iubire care să te împlinească. În celălalt caz, dacă eşti deja într-o relaţie, aceasta ar putea lua diferite forme – spre mai bine dacă înţelegerea şi iubirea dintre voi există sau spre eliberare dacă nu vă mai regăsiţi pe aceeaşi lungime de undă. Analizează bine ceea ce simţi!

Balanţă – Eclipsa de Lună din zodia Peştilor deschide un nou capitol în ceea ce priveşte îndatoririle tale zilnice, rutina, tabieturile, felul în care te raportezi la muncă şi serviciul. Astfel, este posibil să te angajezi într-un nou loc, să îţi structurezi altfel programul, să îţi asumi noi responsabilităţi sau să te degrevezi de ceea ce te împovărează, să găseşti şi alte activităţi de care să te ocupi. Totodată, sănătatea şi starea de bine ar trebui să fie pe lista ta de sarcini pe o poziţie primordială.

Scorpion – În următoarea perioadă de câteva luni iubirea, pasiunea şi emoţiile îşi fac simţite prezenţa. Dacă eşti singur, ai putea să te îndrăgosteşti iremediabil, iar dacă eşti deja într-o relaţie, aţi putea reaprinde flacăra ce v-a legat la început. În acelaşi timp, s-ar putea să apară ideea de a avea copii sau aceştia să îţi aducă noi preocupări, activităţi şi decizii importante pe care trebuie să le iei.

Săgetător – Casa, căminul şi familia îţi aduc noi provocări – ori îţi doreşti o mutare într-o casă mai confortabilă sau mai mare, schimbări interioare care să îţi înfrumuseţeze spaţiul, ori semnări de acte, moşteniri şi întemeierea unei familii. Discută cu cei dragi, ascultă-le sfaturile, faceţi planuri împreună şi nu mai amâna schimbările pe care ţi le doreşti de atâta vreme. Pot apărea şi schimbări în sensul oamenilor cu care locuieşti – să apară un copil, să se mute cineva cu tine sau o persoană să plece şi să îţi ofere mai mult spaţiu.

Capricorn – În următoarea perioadă vor deveni mai importante studiile, cunoaşterea, informaţiile pe care le primeşti, deoarece ai ocazia de a te folosi de ele la un nou nivel, mult mai profund şi mai concret. Astfel, poţi obţine diplome de certificare, autorizaţii, atestate, care să te ajute în munca pe care o depui sau într-o avansare. Totodată, dacă eşti nevoit să pleci la drum, eşti susţinut de astre pentru a găsi cele mai bune oportunităţi.

Vărsător – Luna Nouă cât şi eclipsa activează la modul pozitiv zona salariului şi a veniturilor, astfel încât în următoarea perioadă ai putea înregistra un progres – un nou loc de muncă, mai bine plătit şi mai avantajos, o mărire de salariu, precum şi o ridicare în funcţie, mai mulţi bani care să ajungă la tine într-un ritm regulat. Profită de oportunităţile perioadei pentru a te stabiliza, pentru a deveni mai determinat şi mai responsabil cu viaţa ta, dar şi pentru a te remarca prin atitudine şi eficienţă.

Peşti – Eclipsa de Lună se formează în semnul tău zodiacal, aspect care degajă o mare energie binefăcătoare. Profită de această vibraţie pentru a lua unele decizii în planul personal, pentru a îmbrăţişa o nouă atitudine, pentru a te prezenta altfel în faţa oamenilor şi pentru a-ţi schimba felul în care arăţi. Astfel, sunt binevenite dietele, o garderobă nouă, o tunsoare chic, un machiaj nou sau ceva care să te pună în evidenţă.