Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 MARTIE. Peştii îşi găsesc uşor un nou loc de muncă!

HOROSCOP 16 MARTIE. Peştii îşi găsesc uşor un nou loc de muncă!

De: Cancan 16/03/2017 | 01:21
HOROSCOP 16 MARTIE. Peştii îşi găsesc uşor un nou loc de muncă!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Mercur, planeta comunicării şi a raţiunii, se află în semnul tău zodiacal, aspect care te face mai gânditor, mai guraliv, mai dornic de a împărtăşi cu cei din jur ceea ce ştii şi mai pe fază la noi informaţii ce îţi parvin. Profită de această perioadă pentru a acumula cunoaştere, pentru a citi sau pentru a participa la cursuri sau, acolo unde este cazul, de a le preda şi altora din experienţa ta.

Taur – Relaţia cu persoana iubită poate trece printr-o perioadă mai tulbure, în care nu ştii cum să faci, ce să spui sau cum să pui problema. Poate este mai bine să nu faci nimic, să rămâi spectator la ceea ce se întâmplă şi să ţii concluziile pentru tine, cel puţin pentru moment. În acelaşi timp, se poate naşte acum o relaţie ascunsă sau pe care îţi doreşti sau trebuie să o ţii departe de ochii lumii.

Gemeni – Mercur, planeta ce îţi guvernează semnul astrologic, se află în zodia Berbecului, aspect care te poate face mai impulsiv, mai nerăbdător în faţa situaţiilor de viaţă, mai activ, mai energic şi mai agresiv cu unele persoane pe care nu le mai tolerezi. Profită de acest aspect pentru a demara activităţile pe care ţi le doreşti de mai mult timp, pentru a face sport şi pentru a fi mult mai activ în planul social.

Rac – Ai ocazia în următoarea perioadă de a lua cuvântul la locul de muncă, de a-ţi spune părerea şi de a te face auzit mult mai uşor decât până în prezent. Profită de acest aspect pentru a te exterioriza, pentru a preda şi altora din experienţa şi viziunea ta şi pentru a spune ceea ce ai pe suflet. Nu da curs polemicilor, scandalurilor sau bârfei, ci tratează totul cu seriozitate şi diplomaţie.

Leu – Setează-ţi pentru astăzi acele obiective pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp şi concentrează-te pentru a le duce la bun sfârşit, altfel vei ajunge la unele frustrări interioare care te vor apăsa. În planul familiei, este indicat să acorzi mai multă atenţie şi mai mult timp celor dragi, este posibil să simtă îndepărtarea ta şi focusul aţintit către carieră, pe care îl tot menţii de ceva vreme.

Fecioară – Implicarea ta în treburile legate de casă şi de familie trebuie să fie constantă pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti. Ca atare, fă paşi mici, dar siguri pentru a construi totul cărămidă cu cărămidă. Astfel, vei pune baze solide pe care vei putea ridica totul mult mai uşor în viitor. În planul sănătăţii, nu face excese alimentare, dar nici nu te înfometa, rişti să ajungi într-un dezechilibru.

Balanţă – Aspectele astrologice ale momentului favorizează activităţile legate de viaţa profesională – negocieri, contracte, mărire de salariu sau proiecte de pe urma cărora să ai de câştigat. Totodată, creativitatea de care dai dovadă, simţul artistic sau talentele pe care le ai pot fi speculate şi puse în aplicare în cadrul serviciului. Urmăreşte oportunităţile momentului şi urcă în trenul care te va duce către un succes personal.

Scorpion – În cazul în care sănătatea ta trece printr-o perioadă de dezechilibru, acum este un moment bun în care să primeşti unele sugestii bune, sfaturi sau informaţii despre cele mai bune remedii. Interesează-te, fii receptiv şi nu trata totul cu superficialitate. În acelaşi timp, o discuţie cu colegii sau subalternii de la locul de muncă îţi poate aduce unele informaţii sau amănunte despre derularea unui proiect. Află părerea fiecăruia pentru a vedea totul din mai multe unghiuri.

Săgetător – Intrarea planetei Mercur în casa iubirii îţi aduce în următoarea perioadă prilejul de a discuta cu persoana iubită tot felul de lucruri, aspecte ale relaţiei, declaraţii, lămuriri, decizii de viitor şi poveşti trecute despre voi, amintiri. Poţi înţelege mai bine ceea ce vrea să îţi transmită, să dialogaţi, dar să te deschizi şi tu pentru a-ţi transmite gândurile, dragostea şi sentimentele pe care le ai.

Capricorn – Următoarele săptămâni sunt benefice pentru a strânge informaţii cu privire la o mutare sau la construcţia unei case. Totodată, poţi primi sugestii de decorare, de rezolvare a unor defecţiuni sau de cumpărare a unor aparaturi ce îţi vor fi de folos. Sfătuieşte-te şi cu familia, află ce îşi doreşte fiecare persoană dragă şi ţine cont şi de ei atunci când demarezi sau când alegi ceva pentru viitor.

Vărsător – Axa cunoaşterii, a învăţării, a cursurilor şi a comunicării este foarte activă în această perioadă în care poţi acumula foarte mult – informaţii noi, experienţă, puncte de vedere diferite, filosofii de viaţă, concepte, teorii. Este indicat să fii receptiv la ceea ce vine către tine, să nu respingi ceea ce nu înţelegi la prima impresie şi să rămâi flexibil în faţa tuturor posibilităţilor.

Peşti – Este o perioadă favorabilă pentru a negocia, pentru a testa piaţa comercială sau pentru a-ţi căuta un loc de muncă. Poţi avea unele revelaţii despre felul în care să îţi câştigi banii de acum înainte sau vei primi sfaturi de mare ajutor de la o persoană mai tânără, care vede şi înţelege altfel lucrurile. Fii receptiv la ceea ce eşti învăţat şi acceptă că lumea s-a modernizat şi funcţionează după alte reguli faţă de cele cu care erai obişnuit.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...