HOROSCOP 16 MARTIE. Peştii îşi găsesc uşor un nou loc de muncă!

Publicat: 16/03/2017 | 01:21
HOROSCOP 16 MARTIE. Peştii îşi găsesc uşor un nou loc de muncă!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Mercur, planeta comunicării şi a raţiunii, se află în semnul tău zodiacal, aspect care te face mai gânditor, mai guraliv, mai dornic de a împărtăşi cu cei din jur ceea ce ştii şi mai pe fază la noi informaţii ce îţi parvin. Profită de această perioadă pentru a acumula cunoaştere, pentru a citi sau pentru a participa la cursuri sau, acolo unde este cazul, de a le preda şi altora din experienţa ta.

Taur – Relaţia cu persoana iubită poate trece printr-o perioadă mai tulbure, în care nu ştii cum să faci, ce să spui sau cum să pui problema. Poate este mai bine să nu faci nimic, să rămâi spectator la ceea ce se întâmplă şi să ţii concluziile pentru tine, cel puţin pentru moment. În acelaşi timp, se poate naşte acum o relaţie ascunsă sau pe care îţi doreşti sau trebuie să o ţii departe de ochii lumii.

Gemeni – Mercur, planeta ce îţi guvernează semnul astrologic, se află în zodia Berbecului, aspect care te poate face mai impulsiv, mai nerăbdător în faţa situaţiilor de viaţă, mai activ, mai energic şi mai agresiv cu unele persoane pe care nu le mai tolerezi. Profită de acest aspect pentru a demara activităţile pe care ţi le doreşti de mai mult timp, pentru a face sport şi pentru a fi mult mai activ în planul social.

Rac – Ai ocazia în următoarea perioadă de a lua cuvântul la locul de muncă, de a-ţi spune părerea şi de a te face auzit mult mai uşor decât până în prezent. Profită de acest aspect pentru a te exterioriza, pentru a preda şi altora din experienţa şi viziunea ta şi pentru a spune ceea ce ai pe suflet. Nu da curs polemicilor, scandalurilor sau bârfei, ci tratează totul cu seriozitate şi diplomaţie.

Leu – Setează-ţi pentru astăzi acele obiective pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp şi concentrează-te pentru a le duce la bun sfârşit, altfel vei ajunge la unele frustrări interioare care te vor apăsa. În planul familiei, este indicat să acorzi mai multă atenţie şi mai mult timp celor dragi, este posibil să simtă îndepărtarea ta şi focusul aţintit către carieră, pe care îl tot menţii de ceva vreme.

Fecioară – Implicarea ta în treburile legate de casă şi de familie trebuie să fie constantă pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti. Ca atare, fă paşi mici, dar siguri pentru a construi totul cărămidă cu cărămidă. Astfel, vei pune baze solide pe care vei putea ridica totul mult mai uşor în viitor. În planul sănătăţii, nu face excese alimentare, dar nici nu te înfometa, rişti să ajungi într-un dezechilibru.

Balanţă – Aspectele astrologice ale momentului favorizează activităţile legate de viaţa profesională – negocieri, contracte, mărire de salariu sau proiecte de pe urma cărora să ai de câştigat. Totodată, creativitatea de care dai dovadă, simţul artistic sau talentele pe care le ai pot fi speculate şi puse în aplicare în cadrul serviciului. Urmăreşte oportunităţile momentului şi urcă în trenul care te va duce către un succes personal.

Scorpion – În cazul în care sănătatea ta trece printr-o perioadă de dezechilibru, acum este un moment bun în care să primeşti unele sugestii bune, sfaturi sau informaţii despre cele mai bune remedii. Interesează-te, fii receptiv şi nu trata totul cu superficialitate. În acelaşi timp, o discuţie cu colegii sau subalternii de la locul de muncă îţi poate aduce unele informaţii sau amănunte despre derularea unui proiect. Află părerea fiecăruia pentru a vedea totul din mai multe unghiuri.

Săgetător – Intrarea planetei Mercur în casa iubirii îţi aduce în următoarea perioadă prilejul de a discuta cu persoana iubită tot felul de lucruri, aspecte ale relaţiei, declaraţii, lămuriri, decizii de viitor şi poveşti trecute despre voi, amintiri. Poţi înţelege mai bine ceea ce vrea să îţi transmită, să dialogaţi, dar să te deschizi şi tu pentru a-ţi transmite gândurile, dragostea şi sentimentele pe care le ai.

Capricorn – Următoarele săptămâni sunt benefice pentru a strânge informaţii cu privire la o mutare sau la construcţia unei case. Totodată, poţi primi sugestii de decorare, de rezolvare a unor defecţiuni sau de cumpărare a unor aparaturi ce îţi vor fi de folos. Sfătuieşte-te şi cu familia, află ce îşi doreşte fiecare persoană dragă şi ţine cont şi de ei atunci când demarezi sau când alegi ceva pentru viitor.

Vărsător – Axa cunoaşterii, a învăţării, a cursurilor şi a comunicării este foarte activă în această perioadă în care poţi acumula foarte mult – informaţii noi, experienţă, puncte de vedere diferite, filosofii de viaţă, concepte, teorii. Este indicat să fii receptiv la ceea ce vine către tine, să nu respingi ceea ce nu înţelegi la prima impresie şi să rămâi flexibil în faţa tuturor posibilităţilor.

Peşti – Este o perioadă favorabilă pentru a negocia, pentru a testa piaţa comercială sau pentru a-ţi căuta un loc de muncă. Poţi avea unele revelaţii despre felul în care să îţi câştigi banii de acum înainte sau vei primi sfaturi de mare ajutor de la o persoană mai tânără, care vede şi înţelege altfel lucrurile. Fii receptiv la ceea ce eşti învăţat şi acceptă că lumea s-a modernizat şi funcţionează după alte reguli faţă de cele cu care erai obişnuit.