Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 13 APRILIE. Berbecii nu trebuie să se implice în acţiuni ce presupun risc

HOROSCOP 13 APRILIE. Berbecii nu trebuie să se implice în acţiuni ce presupun risc

De: Cancan 13/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 13 APRILIE. Berbecii nu trebuie să se implice în acţiuni ce presupun risc

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu te angrena în acţiuni ce presupun risc, este posibil să nu poţi controla tot ceea ce vine către tine. Dacă nu simţi compatibilitate cu unele persoane, nu te asocia cu ele sau nu te implica în activităţi ce vă vizează la comun. Este indicat ca în alegerile pe care le faci să îţi evaluezi resursele, talentele, modul în care vrei să te implici şi care ar fi beneficiile. Totodată, investeşte atât la nivel emoţional cât şi financiar păstrând un echilibru.

Taur – Chiar dacă poate părea un act de sacrificiu, implică-te mai mult în viaţa celor dragi sau a acelor persoane care îţi cer ajutorul. Pot apărea asocieri fructuoase, care să te conducă către un scop suprem, către un nou ideal. Ai mult elan, dar toată energia de care dispui trebuie canalizată corect, către progres şi câştiguri. Dacă este nevoie, caută să te specializezi în plus sau să mai înveţi ceva ce îţi va fi foarte util la locul de muncă.

Gemeni – Poţi avea parte de o împăcare cu o persoană cu care te-ai certat în trecut, precum şi de o redefinire a relaţiei, acum având şansa de a înţelege altfel lucrurile. Caută repere spirituale pentru a depăşi o situaţie cu care te confrunţi, mai ales că aceasta poate fi cheia succesului. În viaţa de cuplu poate apărea o schimbare dacă nu arăţi hotărâre şi determinare.

Rac – Nu da atenţie lucrurilor nesemnificative şi axează-te numai pe ceea ce consideri că este important. Dacă ai luat o decizie, fii ferm şi nu da înapoi. Dorinţa de a avansa profesional se poate materializa, mai ales că ai şansa unei oportunităţi, care vine din senin. Utilizează mai mult logica şi nu te lăsa pradă emoţiilor care te pot invada. Schimbări radicale pot veni pe axa casei şi a profesiei, deci pune-ţi în aplicare idealurile.

Leu – Apropie-te de persoanele în care ai încredere şi evită oamenii cu care ai putea intra în conflict, mai ales că eşti într-o perioadă în care ţi-ai putea pierde cumpătul. Este important să înţelegi care este zona ta vulnerabilă şi ţi-o păzeşti cât mai bine, ai putea fi provocat sau atacat. Reformulează raportul cu propriul destin şi cu ceea ce îţi doreşti să faci de acum înainte.

Fecioară – Atenţie la lipsa vitalităţii de care dai dovadă acum şi mobilizează-te faţă de treburile importante pe care trebuie să le duci la bun sfârşit. Expune-ţi ideile cu curaj, ai putea fi remarcat în domeniul profesional. Nu despica firul în patru, nu analiza foarte mult, ci observă tabloul de ansamblu, care este foarte favorabil în acest moment. Remarcă persoanele cu care ai putea face echipă, vei face un salt valoros în ceea ce ţi-ai propus.

Balanţă – Pune-te la punct la locul de muncă şi valorifică-te mai mult, este posibil să te fi lăsat într-un con de umbră. Pe această cale, îţi vei recăpăta încrederea în tine şi vei primi un impuls pentru a acţiona pe mai departe. Perioada de evaluare este finalizată, a venit momentul deciziilor importante şi a unui pas înainte. Dincolo de ceea ce se vede este şi un înţeles mult mai profund a tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, iar acum ai putea înţelege asta din plin.

Scorpion – Generozitatea de care dai dovadă acum poate atrage după sine o recompensă majoră, care să vină pe altă cale decât te aştepţi. Acţionează după ce ţi-ai făcut toate calculele şi nu risca foarte mult. Anturajul se poate lărgi dacă eşti deschis către socializare, comunicare şi către noi începuturi. În domeniul profesional, ia-ţi o pauză de respiro, este posibil să te fi surmenat destul de mult!

Săgetător – Ai nevoie de ceva care să te anime, în care să te implici şi care să te entuziasmeze, mai ales că în ultima vreme ai avut parte de blocaje sau de rutină. Află care sunt acele persoane ce nu ţi se mai potrivesc sau care te frânează, acum ai putea să te eliberezi de ele. Grijile fără fundament te împovărează, ca atare încearcă să le îndepărtezi şi să nu le mai conferi din energia ta.

Capricorn – Te poţi refugia în acest moment în lumea ta interioară, aspect care te echilibrează foarte mult. Poţi intra într-o activitate cu o persoană care îţi este prieten sau rudă, element care îţi va crea mai mult confort la nivel psihic. Ai şansa de a-ţi arăta maturitatea şi înţelepciunea, mai ales în problemele ce vizează familia. Reevaluează-ţi reacţiile şi fii mai diplomat, mai răbdător şi mai determinat cu ceea ce ţi-ai propus.

Peşti – O propunere ce vine către tine poate părea interesantă, dar dacă o analizezi mai atent vei observa că presupune şi multe riscuri, pe care este posibil să nu ţi le poţi asuma. Gândeşte mai bine întreaga situaţie. Nu te baza pe ajutoare din exterior, ci mai mult pe forţele proprii, aspect care îţi va aduce independenţa. Dezamorsează conflictele în care eşti implicat, acestea îţi mănâncă foarte multă energie.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută din paie și lut. Nu am avut ce mânca”
Cât de sărac a fost Jador când era mic: „Am stat la o casă făcută...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...