HOROSCOP 13 APRILIE. Berbecii nu trebuie să se implice în acţiuni ce presupun risc

Publicat: 13/04/2017 | 00:00

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu te angrena în acţiuni ce presupun risc, este posibil să nu poţi controla tot ceea ce vine către tine. Dacă nu simţi compatibilitate cu unele persoane, nu te asocia cu ele sau nu te implica în activităţi ce vă vizează la comun. Este indicat ca în alegerile pe care le faci să îţi evaluezi resursele, talentele, modul în care vrei să te implici şi care ar fi beneficiile. Totodată, investeşte atât la nivel emoţional cât şi financiar păstrând un echilibru.

Taur – Chiar dacă poate părea un act de sacrificiu, implică-te mai mult în viaţa celor dragi sau a acelor persoane care îţi cer ajutorul. Pot apărea asocieri fructuoase, care să te conducă către un scop suprem, către un nou ideal. Ai mult elan, dar toată energia de care dispui trebuie canalizată corect, către progres şi câştiguri. Dacă este nevoie, caută să te specializezi în plus sau să mai înveţi ceva ce îţi va fi foarte util la locul de muncă.

Gemeni – Poţi avea parte de o împăcare cu o persoană cu care te-ai certat în trecut, precum şi de o redefinire a relaţiei, acum având şansa de a înţelege altfel lucrurile. Caută repere spirituale pentru a depăşi o situaţie cu care te confrunţi, mai ales că aceasta poate fi cheia succesului. În viaţa de cuplu poate apărea o schimbare dacă nu arăţi hotărâre şi determinare.

Rac – Nu da atenţie lucrurilor nesemnificative şi axează-te numai pe ceea ce consideri că este important. Dacă ai luat o decizie, fii ferm şi nu da înapoi. Dorinţa de a avansa profesional se poate materializa, mai ales că ai şansa unei oportunităţi, care vine din senin. Utilizează mai mult logica şi nu te lăsa pradă emoţiilor care te pot invada. Schimbări radicale pot veni pe axa casei şi a profesiei, deci pune-ţi în aplicare idealurile.

Leu – Apropie-te de persoanele în care ai încredere şi evită oamenii cu care ai putea intra în conflict, mai ales că eşti într-o perioadă în care ţi-ai putea pierde cumpătul. Este important să înţelegi care este zona ta vulnerabilă şi ţi-o păzeşti cât mai bine, ai putea fi provocat sau atacat. Reformulează raportul cu propriul destin şi cu ceea ce îţi doreşti să faci de acum înainte.

Fecioară – Atenţie la lipsa vitalităţii de care dai dovadă acum şi mobilizează-te faţă de treburile importante pe care trebuie să le duci la bun sfârşit. Expune-ţi ideile cu curaj, ai putea fi remarcat în domeniul profesional. Nu despica firul în patru, nu analiza foarte mult, ci observă tabloul de ansamblu, care este foarte favorabil în acest moment. Remarcă persoanele cu care ai putea face echipă, vei face un salt valoros în ceea ce ţi-ai propus.

Balanţă – Pune-te la punct la locul de muncă şi valorifică-te mai mult, este posibil să te fi lăsat într-un con de umbră. Pe această cale, îţi vei recăpăta încrederea în tine şi vei primi un impuls pentru a acţiona pe mai departe. Perioada de evaluare este finalizată, a venit momentul deciziilor importante şi a unui pas înainte. Dincolo de ceea ce se vede este şi un înţeles mult mai profund a tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, iar acum ai putea înţelege asta din plin.

Scorpion – Generozitatea de care dai dovadă acum poate atrage după sine o recompensă majoră, care să vină pe altă cale decât te aştepţi. Acţionează după ce ţi-ai făcut toate calculele şi nu risca foarte mult. Anturajul se poate lărgi dacă eşti deschis către socializare, comunicare şi către noi începuturi. În domeniul profesional, ia-ţi o pauză de respiro, este posibil să te fi surmenat destul de mult!

Săgetător – Ai nevoie de ceva care să te anime, în care să te implici şi care să te entuziasmeze, mai ales că în ultima vreme ai avut parte de blocaje sau de rutină. Află care sunt acele persoane ce nu ţi se mai potrivesc sau care te frânează, acum ai putea să te eliberezi de ele. Grijile fără fundament te împovărează, ca atare încearcă să le îndepărtezi şi să nu le mai conferi din energia ta.

Capricorn – Te poţi refugia în acest moment în lumea ta interioară, aspect care te echilibrează foarte mult. Poţi intra într-o activitate cu o persoană care îţi este prieten sau rudă, element care îţi va crea mai mult confort la nivel psihic. Ai şansa de a-ţi arăta maturitatea şi înţelepciunea, mai ales în problemele ce vizează familia. Reevaluează-ţi reacţiile şi fii mai diplomat, mai răbdător şi mai determinat cu ceea ce ţi-ai propus.

Peşti – O propunere ce vine către tine poate părea interesantă, dar dacă o analizezi mai atent vei observa că presupune şi multe riscuri, pe care este posibil să nu ţi le poţi asuma. Gândeşte mai bine întreaga situaţie. Nu te baza pe ajutoare din exterior, ci mai mult pe forţele proprii, aspect care îţi va aduce independenţa. Dezamorsează conflictele în care eşti implicat, acestea îţi mănâncă foarte multă energie.

Citește și...