Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii vor lua nişte decizii radicale, amânate de mult timp

HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii vor lua nişte decizii radicale, amânate de mult timp

De: Cancan 17/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii vor lua nişte decizii radicale, amânate de mult timp

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai timpul de partea ta, iar în următoarea perioadă este nevoie să iei acele decizii pe care le-ai tot amânat. Taie răul din rădăcină, acţionează cu curajul caracteristic zodiei tale şi pune punctul pe i. Verifică de două ori informaţia ce ajunge la tine, s-ar putea să comiţi o eroare dacă te grăbeşti. Eşti iute în exprimare, de aceea încearcă să şi temperezi felul în care afirmi ceea ce doreşti, ai tendinţa de a-i răni pe cei din jur.

Taur – Ai tot felul de revelaţii în situaţiile de viaţă cu care te confrunţi, ceea ce va aduce şi soluţionările pe care le aşteptai. Fă schimbări majore, chiar dacă acestea vin sub o mare presiune. Ai parte de stabilitate, de oportunităţi şi de recunoaştere la locul de muncă, iar cu această ocazie ai putea face şi un pas înainte. Nu aştepta de la ceilalţi nimic, ci preia tu iniţiativa, te vei simţi mult mai bine după aceea.

Gemeni – Pe măsură ce rezolvi unele situaţii importante, te blochezi de altele, învârtindu-te într-un cerc vicios. Ca atare, concentrează-ţi energia către stabilitate, către lucrurile concrete şi către găsirea unor oameni de încredere cu care să colaborezi. Poţi obţine rezultate remarcabile în echipă. Eşti împins să iei decizii şi în planul iubirii, mai ales că aceşti paşi te vor conduce către armonie interioară.

Rac – Imaginea socială şi statutul public te interesează cel mai mult, ca atare eşti atent la toate amănuntele – cum eşti perceput, ce se crede despre tine, ce afirmi, cum te prezinţi. Este nevoie de asumare, responsabilizare şi maturitate faţă de propriile acţiuni pentru a fi respectat şi pentru a face un pas înainte. Planurile de viitor se accelerează şi apar clarificări în privinţa dorinţelor pe care le ai în interior.

Leu – Dacă ai avut parte de o nedreptate este posibil ca acum lucrurile să se întoarcă în favoarea ta – adevărul este de partea ta, te disculpi, se face lumină, ţi se cere iertare – ceea ce îţi aduce multă mulţumire în suflet şi te scapă de frustrările pe care le nutreai. Totuşi, abordează totul cu smerenie şi nu profita de situaţie pentru a-i acuza pe cei care au greşit. La locul de muncă, poţi ieşi în faţă prin termeni de comparaţie.

Fecioară – Poţi descoperi slăbiciunile celor din jur şi poţi înţelege care este adevărata faţă a oamenilor cu care relaţionezi, ca atare ia decizii înţelepte pentru binele tău. Cu această ocaie, eşti forţat să te maturizezi şi să fii cu picioarele pe pământ. Eşti un bun sfătuitor, iar această atitudine te va plasa în centrul atenţiei pentru cei apropiaţi. Ai şansa să îţi aşezi cursul vieţii pe o traiectorie foarte normală şi sănătoasă.

Balanţă – Indiferent de ceea ce nu îţi convine în acest moment, abordează totul cu mai mult optimism, cu detaşare şi încredere în propriile forţe, mai ales că până la urmă vei atrage oportunităţile favorabile ţie. Ia hotărâri decisive acolo unde nu mai este cale de întors, nu mai face sacrificii şi compromisuri. Concentrează-te pe activităţi care au perspectivă şi care îţi pot aduce rezultate practice.

Scorpion – Reevaluează-ţi planurile pe care le ai în cămin – mutarea, renovarea, reînoirea, ai putea veni cu noi idei. Se întrevăd şanse finaciare noi prin oportunităţi pe care le-ai ignorat până în acest moment. Rezultatele favorabile pot apărea şi prin prisma imaginii pe care ţi-ai construit-o, dar asta depinde şi de modul în care ai acţionat şi până acum. În planul personal, poţi avea parte de unele surprize neaşteptate, dar foarte plăcute.

Săgetător – Eşti pus în situaţia de a-ţi manifesta iubirea la toate nivelurile şi faţă de toate domeniile din viaţa ta, ceea ce îţi va aduce o mai mare relaxare şi detaşare faţă de situaţiile stresante. Viaţa de familie este motorul cu ajutorul căruia îţi iei cele mai importante decizii, aşadar ţine cont de ea. Retrage-te din viaţa celor care au nevoie deindependenţă şi libertate, acest aspect vă va ajuta pe toţi cei implicaţi.

Capricorn – Eşti hotărât să faci o schimbare în planul casei, iar aspectele astrale favorabile te ajută în acest sens. Familia este şi ea alături de tine sau îţi cere o mai mare prezenţă în viaţa sa, dar nu te sacrifica şi nu face compromisuri dacă nu simţi acest lucru. Ai o forţă de viaţă crescută, iar acest aspect te împinge să trăieşti totul la cote maxime. Casa relaţiilor apropiate şi a iubirii este activă, deci este multă energie de consumat.

Vărsător – Eşti susţinut să faci ceea ce îţi doreşti, mai ales că eşti însufleţit de dorinţa de libertate, de independenţă sau de nonconformism. Totuşi, ai nevoie şi de stabilitate la nivelul căminului şi de suport din partea familiei, care îţi va conferi o ancoră pe care să te bazezi. Nu prelungi unele aşteptări pe care le-ai tot avut, mai ales că poţi ajunge la dezamăgiri. Trăieşte clipa fără a mai analiza, fără a mai pune întrebări.

Peşti – Totul se derulează cu o mare viteză în viaţa ta, deci încearcă să ţii pasul cu ceea ce se întâmplă. Multe rezolvări pot veni de la persoane la care nu te aştepţi, dar pentru asta trebuie să renunţi la orgoliu. Nu-i judeca pe cei din jur, nu critica, rişti să atragi antipatie sau rivalitate. Un nou domeniu de interes intră în prim plan, aspect care îţi va menţine atenţia vie şi curiozitatea activă la maxim.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Schimbări uluitoare de vreme. Anunțul de ultimă oră de la ANM
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Oana Moșneagu, însărcinată? Toată lumea a observat burtica: ”Vine bebe”
Oana Moșneagu, însărcinată? Toată lumea a observat burtica: ”Vine bebe”
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...