Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii vor lua nişte decizii radicale, amânate de mult timp

HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii vor lua nişte decizii radicale, amânate de mult timp

De: Cancan 17/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 17 APRILIE. Berbecii vor lua nişte decizii radicale, amânate de mult timp

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai timpul de partea ta, iar în următoarea perioadă este nevoie să iei acele decizii pe care le-ai tot amânat. Taie răul din rădăcină, acţionează cu curajul caracteristic zodiei tale şi pune punctul pe i. Verifică de două ori informaţia ce ajunge la tine, s-ar putea să comiţi o eroare dacă te grăbeşti. Eşti iute în exprimare, de aceea încearcă să şi temperezi felul în care afirmi ceea ce doreşti, ai tendinţa de a-i răni pe cei din jur.

Taur – Ai tot felul de revelaţii în situaţiile de viaţă cu care te confrunţi, ceea ce va aduce şi soluţionările pe care le aşteptai. Fă schimbări majore, chiar dacă acestea vin sub o mare presiune. Ai parte de stabilitate, de oportunităţi şi de recunoaştere la locul de muncă, iar cu această ocazie ai putea face şi un pas înainte. Nu aştepta de la ceilalţi nimic, ci preia tu iniţiativa, te vei simţi mult mai bine după aceea.

Gemeni – Pe măsură ce rezolvi unele situaţii importante, te blochezi de altele, învârtindu-te într-un cerc vicios. Ca atare, concentrează-ţi energia către stabilitate, către lucrurile concrete şi către găsirea unor oameni de încredere cu care să colaborezi. Poţi obţine rezultate remarcabile în echipă. Eşti împins să iei decizii şi în planul iubirii, mai ales că aceşti paşi te vor conduce către armonie interioară.

Rac – Imaginea socială şi statutul public te interesează cel mai mult, ca atare eşti atent la toate amănuntele – cum eşti perceput, ce se crede despre tine, ce afirmi, cum te prezinţi. Este nevoie de asumare, responsabilizare şi maturitate faţă de propriile acţiuni pentru a fi respectat şi pentru a face un pas înainte. Planurile de viitor se accelerează şi apar clarificări în privinţa dorinţelor pe care le ai în interior.

Leu – Dacă ai avut parte de o nedreptate este posibil ca acum lucrurile să se întoarcă în favoarea ta – adevărul este de partea ta, te disculpi, se face lumină, ţi se cere iertare – ceea ce îţi aduce multă mulţumire în suflet şi te scapă de frustrările pe care le nutreai. Totuşi, abordează totul cu smerenie şi nu profita de situaţie pentru a-i acuza pe cei care au greşit. La locul de muncă, poţi ieşi în faţă prin termeni de comparaţie.

Fecioară – Poţi descoperi slăbiciunile celor din jur şi poţi înţelege care este adevărata faţă a oamenilor cu care relaţionezi, ca atare ia decizii înţelepte pentru binele tău. Cu această ocaie, eşti forţat să te maturizezi şi să fii cu picioarele pe pământ. Eşti un bun sfătuitor, iar această atitudine te va plasa în centrul atenţiei pentru cei apropiaţi. Ai şansa să îţi aşezi cursul vieţii pe o traiectorie foarte normală şi sănătoasă.

Balanţă – Indiferent de ceea ce nu îţi convine în acest moment, abordează totul cu mai mult optimism, cu detaşare şi încredere în propriile forţe, mai ales că până la urmă vei atrage oportunităţile favorabile ţie. Ia hotărâri decisive acolo unde nu mai este cale de întors, nu mai face sacrificii şi compromisuri. Concentrează-te pe activităţi care au perspectivă şi care îţi pot aduce rezultate practice.

Scorpion – Reevaluează-ţi planurile pe care le ai în cămin – mutarea, renovarea, reînoirea, ai putea veni cu noi idei. Se întrevăd şanse finaciare noi prin oportunităţi pe care le-ai ignorat până în acest moment. Rezultatele favorabile pot apărea şi prin prisma imaginii pe care ţi-ai construit-o, dar asta depinde şi de modul în care ai acţionat şi până acum. În planul personal, poţi avea parte de unele surprize neaşteptate, dar foarte plăcute.

Săgetător – Eşti pus în situaţia de a-ţi manifesta iubirea la toate nivelurile şi faţă de toate domeniile din viaţa ta, ceea ce îţi va aduce o mai mare relaxare şi detaşare faţă de situaţiile stresante. Viaţa de familie este motorul cu ajutorul căruia îţi iei cele mai importante decizii, aşadar ţine cont de ea. Retrage-te din viaţa celor care au nevoie deindependenţă şi libertate, acest aspect vă va ajuta pe toţi cei implicaţi.

Capricorn – Eşti hotărât să faci o schimbare în planul casei, iar aspectele astrale favorabile te ajută în acest sens. Familia este şi ea alături de tine sau îţi cere o mai mare prezenţă în viaţa sa, dar nu te sacrifica şi nu face compromisuri dacă nu simţi acest lucru. Ai o forţă de viaţă crescută, iar acest aspect te împinge să trăieşti totul la cote maxime. Casa relaţiilor apropiate şi a iubirii este activă, deci este multă energie de consumat.

Vărsător – Eşti susţinut să faci ceea ce îţi doreşti, mai ales că eşti însufleţit de dorinţa de libertate, de independenţă sau de nonconformism. Totuşi, ai nevoie şi de stabilitate la nivelul căminului şi de suport din partea familiei, care îţi va conferi o ancoră pe care să te bazezi. Nu prelungi unele aşteptări pe care le-ai tot avut, mai ales că poţi ajunge la dezamăgiri. Trăieşte clipa fără a mai analiza, fără a mai pune întrebări.

Peşti – Totul se derulează cu o mare viteză în viaţa ta, deci încearcă să ţii pasul cu ceea ce se întâmplă. Multe rezolvări pot veni de la persoane la care nu te aştepţi, dar pentru asta trebuie să renunţi la orgoliu. Nu-i judeca pe cei din jur, nu critica, rişti să atragi antipatie sau rivalitate. Un nou domeniu de interes intră în prim plan, aspect care îţi va menţine atenţia vie şi curiozitatea activă la maxim.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea