Acasă » Horoscop » HOROSCOP 31 MAI. Racii trebuie să nu-şi mai piardă cumpătul!

HOROSCOP 31 MAI. Racii trebuie să nu-şi mai piardă cumpătul!

De: Cancan 31/05/2017 | 00:00
HOROSCOP 31 MAI. Racii trebuie să nu-şi mai piardă cumpătul!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Îţi este foarte greu să îţi menţii cumpătul, să taci sau să te abţii de la intervenţii în viaţa altora, aspect care te poate conduce către situaţii conflictuale. Fă linişte în sufletul şi gândurile tale, fii mai introvertit, detaşează-te de problemele celor din jur şi menţine-ţi focusul pe activităţile importante pentru tine. Totodată, nu încerca să atragi atenţia asupra ta, dar menţine-te în gardă faţă de cei cu care colaborezi sau lucrezi.

Taur – Eşti foarte conştient de forţa şi capacităţile tale, iar dacă aduci şi determinare în viaţa ta, ai putea demara sau rezolva multe lucruri. Respectă toţi paşii necesari pentru a ajunge la ceea ce îţi doreşti şi concentrează-te pe esenţă. Multe stări sufleteşti sunt în schimbare, iar tu ai ocazia de a simţi mai bine care îţi este drumul pe care trebuie să o iei. Îţi poţi achita datoriile sau restanţele, ceea ce te va elibera de frământări şi gănduri negative.

Gemeni – Respectă-ţi angajamentele şi promisiunile, te vei simţi mult mai liniştit şi mai detaşat de viaţa cotidiană. Este un moment prielnic pentru a-ţi analiza şansele în afaceri sau în câştigarea unor bani, dar pentru asta trebuie să ieşi din zona de confort în care te situezi în acest moment. Dacă îţi lipseşte energia, remontează-te, fă mai mult sport şi propune-ţi mai mult! Fă o listă cu tot ceea ce îţi doreşti şi materializează ceea ce ai notat.

Rac – Este bine ca zilele acestea să îţi controlezi mai bine energia cu care te implici în diferite acţiuni, mai ales pentru că acum îţi poţi descoperi un nou potenţial de muncă. Profesia joacă un rol foarte important în acest moment, deoarece poţi avea parte de multe oportunităţi. Îţi este greu să te subordonezi, dar dacă îţi menţii cumpătul, poţi face mari paşi înainte, poţi fi ascultat şi, într-un final, foarte respectat.

Leu – Fii corect în tot ceea ce faci, implică-te profund în îndatoririle zilnice, nu îţi impune punctul de vedere şi respectă-ţi promisiunile. Cuvintele pe care le rosteşti prind viaţă mult mai uşor, aşadar fii cu băgare de seamă la ceea ce spui şi afirmi, ai putea atrage repede unele situaţii de viaţă. Eşti vulnerabil energetic, de aceea este bine să te protejezi şi să te înconjori de oameni pozitivi, buni şi armonioşi.

Fecioară – Dacă cineva te supără, te acuză sau îţi vorbeşte urât, este indicat să acorzi o mai mare atenţie vorbelor pe care ţi le spune. Poate ţi se indică ceva despre tine, poate ţi se atrage atenţia asupra unei situaţii în care nu ai reacţionat corect sau poate ţi se oferă o lecţie de viaţă de la care ai multe de învăţat. În acelaşi timp, poţi rezolva o situaţie incertă deoarece înţelegi mai bine cu ce te confrunţi.

Balanţă – Eşti atras de persoane diferite faţă de tine, aspect care te împinge să îţi schimbi abordarea, atitudinea şi concepţiile. Pe această cale, ai putea să îţi reevaluezi identitatea şi să îţi pui mai multe întrebări despre tine, despre alegerile pe care le-ai făcut şi despre viitor. Observă ceea ce ai de corectat la tine, ai şansa acum să scapi de unele metehne şi de unele blocaje, care te-au împiedicat să ajungi la propriile dorinţe.

Scorpion – Discuţiile care nu sunt constructive ar trebui eliminate, mai ales că nu este un moment propice pentru schimbul de idei. Dezvoltă-ţi intuiţia mai mult şi nu mai judeca atât de tare toate detaliile unei probleme. Apar situaţii care pot da peste cap o anumită ordine cu care eşti obişnuit, ca atare fii pe fază pentru a face faţă neprevăzutului, vei avea nevoie de un plan de rezervă şi de spontaneitate.

Săgetător – Ai marea capacitate de a soluţiona greutăţi, de a depăşi situaţii limită şi de a realiza ceea ce ce este optim pentru tine. Mobilizează-ţi resursele pentru a-ţi îndeplini dorinţele şi nevoile, dă startul activităţilor necesare şi ieşi din zona de confort. Orice problemă trebuie tratată cu seriozitate, dar renunţă la ego sau la orgoliu. Detaşându-te de ceea ce simţi, vei atrage persoanele potrivite lângă tine.

Capricorn – Ceea ce are importanţă va veni de la sine, aşa că nu bate la uşi închise, realaxează-te şi nu te agita fără măsură. Fii mai atent la semnele pe care ţi le scoate în cale divinitatea şi nu forţa nimic să se întâmple mai repede decât este cazul. Trăieşte detaşat, relaxat şi abandonează controlul pe care vrei să îl exerciţi aupra celor din jurul tău. Chiar dacă eşti sensibil la stimulii din exterior, concentrează-te mai mult pe tine.

Vărsător – Ai tendiţa de a fi receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, de a simţi emoţiile şi gândurile apropiaţilor, ceea ce te bulversează destul de mult. Chiar dacă nu îţi convine sau aduce şi durere, adevărul poate ieşi la lumină în multe situaţii. Nu intra în conflict, ci trage concluziile cele mai valoroase pentru viitorul tău. Pune în practică ceea ce era până acum doar la nivel ipotetic şi nu te uita înapoi.

Peşti – Optează pentru avans, pentru o carieră mai înaltă, pentru o poziţie mai bună, ţi se va oferi şansa de a materializa tot ceea ce ţi-ai propus. Persoanele cu care colaborezi te pot ajuta să vezi totul din unghiuri diferite, dar foarte constructive. Poţi atrage resurse semnificative, iar contractele semnate pâna în 4 martie or să îţi fie avantajoase. Abordează totul spiritual şi nu te deda la alte conjuncturi mai puţin morale.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...