Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 IUNIE. Racii pot începe o nouă relaţie sentimentală

HOROSCOP 9 IUNIE. Racii pot începe o nouă relaţie sentimentală

De: Cancan 08/06/2017 | 23:55
HOROSCOP 9 IUNIE. Racii pot începe o nouă relaţie sentimentală

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Poţi primi noi informaţii, păreri sau sfaturi în ceea ce priveşte cariera sau drumul în viaţă! Analizează-le cu atenţie şi ia o decizie finală. Nu te feri să afirmi ceea ce crezi, mai ales în faţa superiorilor sau în interes de serviciu! Cu cât vei comunica mai mult, cu atât şansele de câştig cresc! Nu pune la suflet reacţiile răutăcioase ale partenerului de viaţă şi nu da situaţiei o importanţă mai mare decât ar trebui. Atenţie la egocentrism!

Taur – Evită manifestările autoritare, atmosfera intimă fiind cam tensionată. Rişti să îi provoci pe cei din jur într-o aşa manieră încât ajungeţi la ceartă! Puţină relaxare este indicată în cazul tău. O şedinţă de masaj, saună sau o plimbare în natură îţi vor conferi energia propice depăşirii momentului. Se prea poate să primeşti un cadou sau cineva să-ţi facă o surpriză! Bucură-te de cei care ţin la tine şi care ţi-o şi dovedesc prin gesturi măreţe!

Gemeni – Eşti bombardat cu păreri şi informaţii din toate părţile. Important este să te detaşezi şi să selectezi ceea ce auzi, formându-ţi o părere proprie! Dacă eşti cuprins de curiozitate, nu ezita să te interesezi sau să întrebi, dar ai grijă la modul în care o faci, s-ar putea întoarce împotriva ta! Dacă ai nişte bănuieli sau presimţiri legate de chestiunile financiare, ar fi bine să le acorzi credit! Nu face ceva care ar putea să-ţi aducă regrete!

Rac – Azi lucrurile se aranjează cum este mai bine pentru tine şi asta fără să depui prea mult efort! Detaşează-te şi lasă astrele să acţioneze în favoarea ta! Ziua îţi oferă o mulţime de activităţi interesante împreună cu amicii, iar o prietenie mai veche tinde să se transforme într-o relaţie sentimentală. Nu mai amâna momentul, nu mai găsi pretexte şi acţionează! Ecomiseşte pentru a-ţi cumpăra un obiect pe care ţi-l doreşti de mult timp.

Leu – Totul va fi bine dacă eşti un nativ strângător, care ştie cum să îşi gestioneze prudent bugetul, indiferent dacă veniturile sunt mai mici sau mai mari. În relaţia de cuplu se simte un suflu nou, optimist, şi reîncepeţi să faceţi planuri de viitor, unele destul de ambiţioase. Menţine această atmosferă. Dacă vei fi mai relaxat şi mai confortabil în pielea ta, acest lucru va avea un efect miraculos asupra ta şi a vieţii tale de cuplu!

Fecioară – Dacă au existat tensiuni în familie, cauzate de anumite neînţelegeri în privinţa banilor, ai ocazia să rezolvi totul acum. Depinde numai de tine. Dacă vrei o schimbare, ceva spontan şi surprinzător, dar te temi că ei nu i-ar plăcea, ia-ţi inima-n dinţi şi vorbeşte-i deschis persoanei iubite! Nu pune restricţii sentimentelor, respiră adânc şi înconjoară-ţi partenerul cu dragoste, această perioadă poate schimba multe în relaţia voastră.

Balanţă – Atenţie! Incoerenţa verbală, lipsa de viziune şi confuziile mentale, nesiguranţa şi nehotărârea ar putea să îţi încurce socotelile în plan financiar. Este indicat să începi să pui bani de-o parte pentru planurile de viitor pe care le faci alături de persoana iubită. Decide totul cu maximă maturitate. Pregăteşte-te pentru relaxarea prin sport! Este o zi potrivită pentru activităţi energice şi tonice, pentru consum consistent de energie.

Scorpion – Construieşte-ţi o reputaţie profesională bună, care să îţi deschidă uşi şi care să îţi faciliteze întâlnirea cu persoanele influente din domeniu. Dacă vrei să faci îmbunătăţiri în cămin fără să cheltuieşti prea mult, reuşeşti să găseşti cele mai bune oferte şi să negociezi reduceri importante. Te simţi puternic, capabil de fapte mari de vitejie, iar acest comportament îţi poate aduce pe aproape, în admiraţie totală, o persoană de sex opus.

Săgetător – Anumite neînţelegeri ar putea provoca întârzieri în încasarea veniturilor. Este momentul să îţi stăpâneşti nerăbdarea şi să continui munca cu calm. În colaborarea cu un specialist ai ocazia să îţi demostrezi competenţele şi talentele. În plus, ştii cum să comunici cu ceilalţi şi rezultatele se văd. Dacă eşti încă singur, este posibil să te îndrăgosteşti de cineva de departe. Nu este exclus nici să te muţi, urmându-ţi dragostea pe care o simţi.

Capricorn – Se poate ca azi demersurile profesionale să cunoască stagnarea, dacă nu cumva demobilizarea şi regresul. Amână treburile importante pe altă dată! Nu te gândi la nimic spectaculos decât la ceea ce îţi inspiră ţie linişte, calm, bucurie, pentru că doar ele contează! Relaxează-te şi încarcă-ţi bateriile! În planul sănătăţii, informează-te! Tratamentele medicamentoase ori terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune şi pot funcţiona suprinzător de eficient.

Vărsător – Ai şanse să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi admiratori, asta pentru că atragi toţi ochii asupra ta prin felul în care arăţi sau prin modul în care vorbeşti! Dacă te-ai întrebat cât de adevarate sunt sentimentele partenerului de viaţă, azi îţi poate aduce dovezi incontestabile ale ataşamentului său. În plan profesional, munca în echipă ţi se potriveşte de minune, reuşeşti să-i mobilizezi şi pe coechipieri pentru realizarea obiectivelor comune.

Peşti – Cariera pare să fie în centrul preocupărilor, deci este bine să îţi pui în minte un ţel pe care să-l menţii viu, pentru că dorinţa ta se poate materializa. Ai pe ce te baza, din discuţiile pe care le ai cu cei dragi ajungi la concluzii şi decizii ferme, care se vor transforma în fapte şi acţiuni. Totuşi, ca să poţi începe un drum nou în viaţa ta, trebuie mai întâi să te detaşezi de un altul. Priveşte în trecut şi vezi ce a rămas neterminat!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Friptură de miel cu sos de portocale și rozmarin. Deliciul ideal pentru masa de Paști
Friptură de miel cu sos de portocale și rozmarin. Deliciul ideal pentru masa de Paști
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a mutat special din București!
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...