HOROSCOP 9 IUNIE. Racii pot începe o nouă relaţie sentimentală

Publicat: 08/06/2017 | 23:55
HOROSCOP 9 IUNIE. Racii pot începe o nouă relaţie sentimentală

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Poţi primi noi informaţii, păreri sau sfaturi în ceea ce priveşte cariera sau drumul în viaţă! Analizează-le cu atenţie şi ia o decizie finală. Nu te feri să afirmi ceea ce crezi, mai ales în faţa superiorilor sau în interes de serviciu! Cu cât vei comunica mai mult, cu atât şansele de câştig cresc! Nu pune la suflet reacţiile răutăcioase ale partenerului de viaţă şi nu da situaţiei o importanţă mai mare decât ar trebui. Atenţie la egocentrism!

Taur – Evită manifestările autoritare, atmosfera intimă fiind cam tensionată. Rişti să îi provoci pe cei din jur într-o aşa manieră încât ajungeţi la ceartă! Puţină relaxare este indicată în cazul tău. O şedinţă de masaj, saună sau o plimbare în natură îţi vor conferi energia propice depăşirii momentului. Se prea poate să primeşti un cadou sau cineva să-ţi facă o surpriză! Bucură-te de cei care ţin la tine şi care ţi-o şi dovedesc prin gesturi măreţe!

Gemeni – Eşti bombardat cu păreri şi informaţii din toate părţile. Important este să te detaşezi şi să selectezi ceea ce auzi, formându-ţi o părere proprie! Dacă eşti cuprins de curiozitate, nu ezita să te interesezi sau să întrebi, dar ai grijă la modul în care o faci, s-ar putea întoarce împotriva ta! Dacă ai nişte bănuieli sau presimţiri legate de chestiunile financiare, ar fi bine să le acorzi credit! Nu face ceva care ar putea să-ţi aducă regrete!

Rac – Azi lucrurile se aranjează cum este mai bine pentru tine şi asta fără să depui prea mult efort! Detaşează-te şi lasă astrele să acţioneze în favoarea ta! Ziua îţi oferă o mulţime de activităţi interesante împreună cu amicii, iar o prietenie mai veche tinde să se transforme într-o relaţie sentimentală. Nu mai amâna momentul, nu mai găsi pretexte şi acţionează! Ecomiseşte pentru a-ţi cumpăra un obiect pe care ţi-l doreşti de mult timp.

Leu – Totul va fi bine dacă eşti un nativ strângător, care ştie cum să îşi gestioneze prudent bugetul, indiferent dacă veniturile sunt mai mici sau mai mari. În relaţia de cuplu se simte un suflu nou, optimist, şi reîncepeţi să faceţi planuri de viitor, unele destul de ambiţioase. Menţine această atmosferă. Dacă vei fi mai relaxat şi mai confortabil în pielea ta, acest lucru va avea un efect miraculos asupra ta şi a vieţii tale de cuplu!

Fecioară – Dacă au existat tensiuni în familie, cauzate de anumite neînţelegeri în privinţa banilor, ai ocazia să rezolvi totul acum. Depinde numai de tine. Dacă vrei o schimbare, ceva spontan şi surprinzător, dar te temi că ei nu i-ar plăcea, ia-ţi inima-n dinţi şi vorbeşte-i deschis persoanei iubite! Nu pune restricţii sentimentelor, respiră adânc şi înconjoară-ţi partenerul cu dragoste, această perioadă poate schimba multe în relaţia voastră.

Balanţă – Atenţie! Incoerenţa verbală, lipsa de viziune şi confuziile mentale, nesiguranţa şi nehotărârea ar putea să îţi încurce socotelile în plan financiar. Este indicat să începi să pui bani de-o parte pentru planurile de viitor pe care le faci alături de persoana iubită. Decide totul cu maximă maturitate. Pregăteşte-te pentru relaxarea prin sport! Este o zi potrivită pentru activităţi energice şi tonice, pentru consum consistent de energie.

Scorpion – Construieşte-ţi o reputaţie profesională bună, care să îţi deschidă uşi şi care să îţi faciliteze întâlnirea cu persoanele influente din domeniu. Dacă vrei să faci îmbunătăţiri în cămin fără să cheltuieşti prea mult, reuşeşti să găseşti cele mai bune oferte şi să negociezi reduceri importante. Te simţi puternic, capabil de fapte mari de vitejie, iar acest comportament îţi poate aduce pe aproape, în admiraţie totală, o persoană de sex opus.

Săgetător – Anumite neînţelegeri ar putea provoca întârzieri în încasarea veniturilor. Este momentul să îţi stăpâneşti nerăbdarea şi să continui munca cu calm. În colaborarea cu un specialist ai ocazia să îţi demostrezi competenţele şi talentele. În plus, ştii cum să comunici cu ceilalţi şi rezultatele se văd. Dacă eşti încă singur, este posibil să te îndrăgosteşti de cineva de departe. Nu este exclus nici să te muţi, urmându-ţi dragostea pe care o simţi.

Capricorn – Se poate ca azi demersurile profesionale să cunoască stagnarea, dacă nu cumva demobilizarea şi regresul. Amână treburile importante pe altă dată! Nu te gândi la nimic spectaculos decât la ceea ce îţi inspiră ţie linişte, calm, bucurie, pentru că doar ele contează! Relaxează-te şi încarcă-ţi bateriile! În planul sănătăţii, informează-te! Tratamentele medicamentoase ori terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune şi pot funcţiona suprinzător de eficient.

Vărsător – Ai şanse să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi admiratori, asta pentru că atragi toţi ochii asupra ta prin felul în care arăţi sau prin modul în care vorbeşti! Dacă te-ai întrebat cât de adevarate sunt sentimentele partenerului de viaţă, azi îţi poate aduce dovezi incontestabile ale ataşamentului său. În plan profesional, munca în echipă ţi se potriveşte de minune, reuşeşti să-i mobilizezi şi pe coechipieri pentru realizarea obiectivelor comune.

Peşti – Cariera pare să fie în centrul preocupărilor, deci este bine să îţi pui în minte un ţel pe care să-l menţii viu, pentru că dorinţa ta se poate materializa. Ai pe ce te baza, din discuţiile pe care le ai cu cei dragi ajungi la concluzii şi decizii ferme, care se vor transforma în fapte şi acţiuni. Totuşi, ca să poţi începe un drum nou în viaţa ta, trebuie mai întâi să te detaşezi de un altul. Priveşte în trecut şi vezi ce a rămas neterminat!

Citește și...