Acasă » Horoscop » HOROSCOP 19 AUGUST. Gemenii au parte de conflicte

HOROSCOP 19 AUGUST. Gemenii au parte de conflicte

De: Cancan 18/08/2017 | 23:43
HOROSCOP 19 AUGUST. Gemenii au parte de conflicte

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încearcă să înţelegi care este mesajul subtil din spatele atitudinii persoanei de lângă tine, este posibil ca acesta să fie altul decât cel ce pare la prima vedere. Nu îţi supraevalua calităţile fără să te gândeşti şi la defectele de care dai dovadă sau la situaţiile în care pui greşit problema. Totodată, ţi se atrage atenţia în această perioadă că degeaba eşti premiant într-o zonă dacă eşti repetent în alta.

Taur – O situaţie în care nimeni nu te susţine cu adevărat are nevoie de o mai mare atenţie din partea ta – observă care sunt punctele esenţiale, cum poţi merge mai departe, care sunt costurile pe care trebuie să le plăteşti şi avantajele pe care le vei obţine. Pot apărea idei reformatoare care să îţi schimbe imaginea de ansamblu pe care o aveai. Eşti factorul decizional al propriei vieţi, deci asumă-ţi responsabilitatea.

Gemeni – Chiar dacă te porţi exemplar din punct de vedere diplomatic, unele conflicte sunt inevitabile, dar nu tragice. Vei avea de învăţat prin ele o lecţie de viaţă importantă care te va ajuta pe viitor. Ai şansa de a ocupa o poziţie conform idealurilor tale şi poţi porni cu uşurinţă planuri noi, dar pentru asta este nevoie să ieşi mai mult în faţă şi să îţi arăţi talentele şi să sesizezi oportunităţile.

Rac – Ceva nou poate apărea în viaţa ta şi asta te entuziasmează, dar nu trebuie să laşi în subsidiar celelalte proiecte la care lucrai sau să abandonezi ceea ce era important pentru tine. Du totul până la capăt şi dă dovadă de perseverenţă. Dacă la locul de muncă ţi se testează corectitudinea, dă dovadă că poţi trece acest examen cu brio şi nu te lăsa furat de peisaj.

Leu – Există multe informaţii pe care le primeşti în acest moment, dar cel mai important este să foloseşti mesajele de care ai parte într-un mod corect. Nu te amesteca în relaţiile sentimentale ale celor din jur, s-ar putea ca totul să se întoarcă împotriva ta sau să pici la mijloc. Urmăreşte ceea ce atragi şi ceea ce respingi în următoarea perioadă, vei trage unele concluzii despre tine şi vei avea parte de unele revelaţii.

Fecioară – Asumă-ţi comunicarea directă cu persoana căreia vrei să îi transmiţi ceva şi nu o face prin intermediari, rişti ca mesajul transmis să nu ajungă aşa cum trebuie, să fie denaturat sau trunchiat. La locul de muncă, te poţi implica în activităţi dificile şi provocatoare, dar fă-o în echipă, într-un ritm echilibrat şi constant, altfel nu vei ajunge la rezultatul pe care l-ai scontat.

Balanţă – Nu îţi impune propria metodă de lucru, colegii pe care îi forţezi s-ar putea să nu se alinieze aşa cum ai vrea tu şi să nu daţi randament. Din punct de vedere personal, este important felul în care te raportezi la trecut şi modalitatea prin care te regăseşti pe tine însuţi. Dacă printr-o relaţie ai ajuns să te schimbi, să nu mai fii tu şi să te interiorizezi, acum este momentul să faci o schimbare.

Scorpion – O nouă viziune în privinţa viitorului poate anula ceea ce ştiai despre tine, aspect din care se poate naşte un nou tip de personalitate. Lasă-te liber în faţa schimbării şi nu opune rezistenţă. Chiar dacă ceva te preocupă, nu deveni inabordabil faţă de cei care ţin la tine şi nu îţi schimba starea de spirit. Cea mai mare energie şi vitalitate ţi-o vei extrage din relaţiile care contează şi din sânul familiei.

Săgetător – Nu aborda nicio problemă în această perioadă fără să o fi studiat foarte profund – vei găsi noi semnificaţii pe care nu le-ai observat în trecut! Organizează-ţi metodic munca şi acţionează de aşa natură încât să scoţi în evidenţă ceea ce este mai valoros în orice aspect. Intensitatea activităţilor şi dorinţelor tale poate fi testată de către cei cu care lucrezi, deci atenţie la ceea ce manifeşti.

Capricorn – Este posibil să somatizezi foarte uşor problemele emoţionale, iar corpul tău să aibă de suferit, ca atare eliberează-te de ele, povesteşte-le, elimină-le din sistemul tău şi nu te mai întoarce la ele punându-le la suflet. Datorită unei activităţi care te suprasolicită la locul de muncă poţi fi devitalizat, dar îţi şi poţi încărca bateriile dacă echilibrezi acest domeniu cu cel al familiei şi al persoanelor pe care le iubeşti.

Vărsător – La nivel subtil resimţi o nevoie de a te îndepărta de anumite persoane care te dezechilibrează, ceea ce nu este un lucru rău, dar trebuie făcut cu multă diplomaţie şi tact. Găseşte un echilibru între scopurile urmărite şi eforturile depuse, altfel vei ajunge la tensiuni interioare şi frustrări. Din punct de vedere relaţional, este momentul în care ai putea să îţi exprimi sentimentele cel mai bine!

Peşti – Ai capacitatea unor eforturi intelectuale foarte mari, ca atare profită de acest aspect şi acumulează cunoştiinţele de care ai nevoie într-un domeniu de interes. Ceea ce îţi place şi ceea ce îţi doreşti este pus în balanţă cu ceea ce îţi oferă partenerul din relaţie, deci analizează bine dacă schimbul este echitabil. În planul prietenilor, te intrigă neseriozitatea unor persoane, dar te copleşeşte implicarea altora in nevoile şi aspiraţiile tale.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu te poate amenda
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...