HOROSCOP 19 AUGUST. Gemenii au parte de conflicte

Publicat: 18/08/2017 | 23:43
HOROSCOP 19 AUGUST. Gemenii au parte de conflicte

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încearcă să înţelegi care este mesajul subtil din spatele atitudinii persoanei de lângă tine, este posibil ca acesta să fie altul decât cel ce pare la prima vedere. Nu îţi supraevalua calităţile fără să te gândeşti şi la defectele de care dai dovadă sau la situaţiile în care pui greşit problema. Totodată, ţi se atrage atenţia în această perioadă că degeaba eşti premiant într-o zonă dacă eşti repetent în alta.

Taur – O situaţie în care nimeni nu te susţine cu adevărat are nevoie de o mai mare atenţie din partea ta – observă care sunt punctele esenţiale, cum poţi merge mai departe, care sunt costurile pe care trebuie să le plăteşti şi avantajele pe care le vei obţine. Pot apărea idei reformatoare care să îţi schimbe imaginea de ansamblu pe care o aveai. Eşti factorul decizional al propriei vieţi, deci asumă-ţi responsabilitatea.

Gemeni – Chiar dacă te porţi exemplar din punct de vedere diplomatic, unele conflicte sunt inevitabile, dar nu tragice. Vei avea de învăţat prin ele o lecţie de viaţă importantă care te va ajuta pe viitor. Ai şansa de a ocupa o poziţie conform idealurilor tale şi poţi porni cu uşurinţă planuri noi, dar pentru asta este nevoie să ieşi mai mult în faţă şi să îţi arăţi talentele şi să sesizezi oportunităţile.

Rac – Ceva nou poate apărea în viaţa ta şi asta te entuziasmează, dar nu trebuie să laşi în subsidiar celelalte proiecte la care lucrai sau să abandonezi ceea ce era important pentru tine. Du totul până la capăt şi dă dovadă de perseverenţă. Dacă la locul de muncă ţi se testează corectitudinea, dă dovadă că poţi trece acest examen cu brio şi nu te lăsa furat de peisaj.

Leu – Există multe informaţii pe care le primeşti în acest moment, dar cel mai important este să foloseşti mesajele de care ai parte într-un mod corect. Nu te amesteca în relaţiile sentimentale ale celor din jur, s-ar putea ca totul să se întoarcă împotriva ta sau să pici la mijloc. Urmăreşte ceea ce atragi şi ceea ce respingi în următoarea perioadă, vei trage unele concluzii despre tine şi vei avea parte de unele revelaţii.

Fecioară – Asumă-ţi comunicarea directă cu persoana căreia vrei să îi transmiţi ceva şi nu o face prin intermediari, rişti ca mesajul transmis să nu ajungă aşa cum trebuie, să fie denaturat sau trunchiat. La locul de muncă, te poţi implica în activităţi dificile şi provocatoare, dar fă-o în echipă, într-un ritm echilibrat şi constant, altfel nu vei ajunge la rezultatul pe care l-ai scontat.

Balanţă – Nu îţi impune propria metodă de lucru, colegii pe care îi forţezi s-ar putea să nu se alinieze aşa cum ai vrea tu şi să nu daţi randament. Din punct de vedere personal, este important felul în care te raportezi la trecut şi modalitatea prin care te regăseşti pe tine însuţi. Dacă printr-o relaţie ai ajuns să te schimbi, să nu mai fii tu şi să te interiorizezi, acum este momentul să faci o schimbare.

Scorpion – O nouă viziune în privinţa viitorului poate anula ceea ce ştiai despre tine, aspect din care se poate naşte un nou tip de personalitate. Lasă-te liber în faţa schimbării şi nu opune rezistenţă. Chiar dacă ceva te preocupă, nu deveni inabordabil faţă de cei care ţin la tine şi nu îţi schimba starea de spirit. Cea mai mare energie şi vitalitate ţi-o vei extrage din relaţiile care contează şi din sânul familiei.

Săgetător – Nu aborda nicio problemă în această perioadă fără să o fi studiat foarte profund – vei găsi noi semnificaţii pe care nu le-ai observat în trecut! Organizează-ţi metodic munca şi acţionează de aşa natură încât să scoţi în evidenţă ceea ce este mai valoros în orice aspect. Intensitatea activităţilor şi dorinţelor tale poate fi testată de către cei cu care lucrezi, deci atenţie la ceea ce manifeşti.

Capricorn – Este posibil să somatizezi foarte uşor problemele emoţionale, iar corpul tău să aibă de suferit, ca atare eliberează-te de ele, povesteşte-le, elimină-le din sistemul tău şi nu te mai întoarce la ele punându-le la suflet. Datorită unei activităţi care te suprasolicită la locul de muncă poţi fi devitalizat, dar îţi şi poţi încărca bateriile dacă echilibrezi acest domeniu cu cel al familiei şi al persoanelor pe care le iubeşti.

Vărsător – La nivel subtil resimţi o nevoie de a te îndepărta de anumite persoane care te dezechilibrează, ceea ce nu este un lucru rău, dar trebuie făcut cu multă diplomaţie şi tact. Găseşte un echilibru între scopurile urmărite şi eforturile depuse, altfel vei ajunge la tensiuni interioare şi frustrări. Din punct de vedere relaţional, este momentul în care ai putea să îţi exprimi sentimentele cel mai bine!

Peşti – Ai capacitatea unor eforturi intelectuale foarte mari, ca atare profită de acest aspect şi acumulează cunoştiinţele de care ai nevoie într-un domeniu de interes. Ceea ce îţi place şi ceea ce îţi doreşti este pus în balanţă cu ceea ce îţi oferă partenerul din relaţie, deci analizează bine dacă schimbul este echitabil. În planul prietenilor, te intrigă neseriozitatea unor persoane, dar te copleşeşte implicarea altora in nevoile şi aspiraţiile tale.

Citește și...