Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Scorpionii riscă să facă greşeli mari!

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Scorpionii riscă să facă greşeli mari!

De: Cancan 09/09/2017 | 00:02
HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Scorpionii riscă să facă greşeli mari!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În această perioadă, devii mai curajos, mai pasional, mai dornic de aventură, ţii mult la libertatea ta de a cuceri, de a seduce, de a te distra alături de sexul opus. Şansele unei noi iubiri sunt mari, deşi nu este foarte clar dacă duce undeva acea relaţie, tocmai pentru că tratezi iubirea destul de uşuratic, de parcă ar fi doar o distracţie.

Taur – Astrele pun mare accent pe siguranţă, pe precauţie, pe organizarea atentă a banilor, ca atare să nu te mire că dintr-o dată te focusezi doar pe strictul necesar. Spre marea ta satisfacţie, bugetul tău poate fi mai bine organizat pe căprării. Poţi învăţa multe despre administrarea banilor în această perioadă, dar cuvântul cheie nu va fi consumul, ci managementul propriilor resurse cu cap şi mai multă grijă.

Gemeni – Intră în legătură cu oameni mai experimentaţi – profesori, mentori – pentru că ai acum şansa de a acumula noi şi aprofundate cunoştinţe în domenii care pot sta la baza viitoarei tale cariere de succes sau la viitorul tău drum de mers prin viaţă. Consideră aceste experienţe un fel de proces de maturizare care poate veni şi cu un examen al vieţii!

Rac – Din punct de vedere al familiei, trebuie să fii mult mai răbdător, mai tolerant, mai rezervat ori de câte ori simţi sămânţă de scandal acasă. De tine depinde să ţii sub control orice manifestare agresivă sau impulsivă, dar cum, de regulă, eşti blând şi paşnic, se prea poate ca şi de data aceasta să menţii dialogul pe un teren armonios şi diplomatic.

Leu – Este o perioadă în care te apleci mult mai serios asupra sensului vieţii, pentru că, după 18 ani de circuit zodiacal, Nodul Nord s-a întors în zodia ta şi te ajută să te transformi, să devii altul, să creşti, să te înţelegi mai bine pe tine însuţi, să te analizezi mai atent, să îţi reformulezi întreaga viaţă. Ca atare, nu poate fi decât un capitol cu totul special din viaţa ta, trăieşte-l la capacitate maximă.

Fecioară – Cel mai greu este să-ţi depăşeşti temerile, inhibiţiile, limitele personale, neîncrederea, timiditatea, pentru că ai nevoie de ceva care să-ţi aducă aminte cât de bun eşti, iar acel stimulent da, vine cât de curând! Pune-ţi toate speranţele în ceea ce urmează, crezând cu fermitate că ţi se vor deschide porţi spre zone la care înainte abia dacă îndrăzneai să priveşti.

Balanţă – La cât de multe informaţii şi experienţe ai acumulat în anii anteriori, se presupune că te afli deja la nivelul cel mai bun de până acum pentru a arăta ce ştii, cine eşti, ce poţi, deci profită de prezenţa lui Jupiter din zodia ta pentru a munci cu sârg şi a atinge succesul. Ai marele avantaj al unui astfel de tranzit planetar extrem de rar (o dată la 12 ani) deci acum e momentul să munceşti mai mult ca oricând! 

Scorpion – Rişti să faci greşeli mari în momente de grabă, de impulsivitate, de nervozitate, de aceea avertismentul numărul unu al perioadei te priveşte direct, pentru că eşti supus riscului de a dezechilibra balanţa de venituri şi plăţi, de a da peste cap, cumva, bugetul. Deci, fii prudent când vine vorba de credite, de împrumuturi, de bani care nu-ţi aparţin cu adevărat.

Săgetător – Eşti stimulat să explorezi lumea şi pe alte etaje decât cele materiale, concrete, vizibile, descoperind şi valorificând mai mult latura spirituală şi frumoasă a vieţii. Inima ta cere cere mai mult! Din punct de vedere relaţional, dacă există tensiuni, poate fi perioada în care vă luaţi amândoi inima în dinţi să recunoaşteţi ce nu merge ca să găsiţi soluţii de compromis pentru salvarea relaţiei.

Capricorn – Este momentul când se poate ivi o şansă de a cunoaşte pe cineva care-ţi inspiră seriozitate, maturitate, încredere, stabilitate, respect. Sigur, nu vine nimic pe tavă, ci este posibil ca acea şansă de iubire să vină la pachet şi cu o serie de lecţii de viaţă, dar poate că eşti dispus să ţi le asumi, conştient că nimic nu ţi se oferă pe gratis.

Vărsător – Riscul de a nu lăsa o impresie tocmai bună asupra ta (nu numai în carieră, ci în orice alt plan al existenţei) este cam mare, tocmai de aceea trebuie să te concentrezi mai mult asupra calităţilor tale. Pe acelea trebuie să le promovezi, să le consolidezi, să le scoţi la înaintare, ţinând cât mai atent „sub preş” ceea ce ştii că nu te prea ajută.

Peşti – Simţi nevoia să-ţi completezi bagajul de cunoştinţe, să te upgradezi, să încerci şi altceva, şi te preocupă un domeniu mai pe placul tău, ceva din zona marilor tale pasiuni, poate chiar cu un oarecare iz artistic, ceva care să-ţi inspire ţie o oarecare libertate – de mişcare, de acţiune, de expresie – poate ceva ce, mai devreme sau mai târziu, te va stimula să porneşti chiar pe cont propriu. 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel,...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar a fost întrebată imediat: „Ești bolnavă?”
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin de BANI
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească pe îndrăgita artistă: „Cam așa a început povestea noastră”
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Noile
Noile "linii roşii" ale NATO: în ce situaţie ar fi trimise trupe occidentale în Ucraina...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat”
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza...
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu apar des împreună
Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...