HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Scorpionii riscă să facă greşeli mari!

Publicat: 09/09/2017 | 00:02
HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Scorpionii riscă să facă greşeli mari!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În această perioadă, devii mai curajos, mai pasional, mai dornic de aventură, ţii mult la libertatea ta de a cuceri, de a seduce, de a te distra alături de sexul opus. Şansele unei noi iubiri sunt mari, deşi nu este foarte clar dacă duce undeva acea relaţie, tocmai pentru că tratezi iubirea destul de uşuratic, de parcă ar fi doar o distracţie.

Taur – Astrele pun mare accent pe siguranţă, pe precauţie, pe organizarea atentă a banilor, ca atare să nu te mire că dintr-o dată te focusezi doar pe strictul necesar. Spre marea ta satisfacţie, bugetul tău poate fi mai bine organizat pe căprării. Poţi învăţa multe despre administrarea banilor în această perioadă, dar cuvântul cheie nu va fi consumul, ci managementul propriilor resurse cu cap şi mai multă grijă.

Gemeni – Intră în legătură cu oameni mai experimentaţi – profesori, mentori – pentru că ai acum şansa de a acumula noi şi aprofundate cunoştinţe în domenii care pot sta la baza viitoarei tale cariere de succes sau la viitorul tău drum de mers prin viaţă. Consideră aceste experienţe un fel de proces de maturizare care poate veni şi cu un examen al vieţii!

Rac – Din punct de vedere al familiei, trebuie să fii mult mai răbdător, mai tolerant, mai rezervat ori de câte ori simţi sămânţă de scandal acasă. De tine depinde să ţii sub control orice manifestare agresivă sau impulsivă, dar cum, de regulă, eşti blând şi paşnic, se prea poate ca şi de data aceasta să menţii dialogul pe un teren armonios şi diplomatic.

Leu – Este o perioadă în care te apleci mult mai serios asupra sensului vieţii, pentru că, după 18 ani de circuit zodiacal, Nodul Nord s-a întors în zodia ta şi te ajută să te transformi, să devii altul, să creşti, să te înţelegi mai bine pe tine însuţi, să te analizezi mai atent, să îţi reformulezi întreaga viaţă. Ca atare, nu poate fi decât un capitol cu totul special din viaţa ta, trăieşte-l la capacitate maximă.

Fecioară – Cel mai greu este să-ţi depăşeşti temerile, inhibiţiile, limitele personale, neîncrederea, timiditatea, pentru că ai nevoie de ceva care să-ţi aducă aminte cât de bun eşti, iar acel stimulent da, vine cât de curând! Pune-ţi toate speranţele în ceea ce urmează, crezând cu fermitate că ţi se vor deschide porţi spre zone la care înainte abia dacă îndrăzneai să priveşti.

Balanţă – La cât de multe informaţii şi experienţe ai acumulat în anii anteriori, se presupune că te afli deja la nivelul cel mai bun de până acum pentru a arăta ce ştii, cine eşti, ce poţi, deci profită de prezenţa lui Jupiter din zodia ta pentru a munci cu sârg şi a atinge succesul. Ai marele avantaj al unui astfel de tranzit planetar extrem de rar (o dată la 12 ani) deci acum e momentul să munceşti mai mult ca oricând! 

Scorpion – Rişti să faci greşeli mari în momente de grabă, de impulsivitate, de nervozitate, de aceea avertismentul numărul unu al perioadei te priveşte direct, pentru că eşti supus riscului de a dezechilibra balanţa de venituri şi plăţi, de a da peste cap, cumva, bugetul. Deci, fii prudent când vine vorba de credite, de împrumuturi, de bani care nu-ţi aparţin cu adevărat.

Săgetător – Eşti stimulat să explorezi lumea şi pe alte etaje decât cele materiale, concrete, vizibile, descoperind şi valorificând mai mult latura spirituală şi frumoasă a vieţii. Inima ta cere cere mai mult! Din punct de vedere relaţional, dacă există tensiuni, poate fi perioada în care vă luaţi amândoi inima în dinţi să recunoaşteţi ce nu merge ca să găsiţi soluţii de compromis pentru salvarea relaţiei.

Capricorn – Este momentul când se poate ivi o şansă de a cunoaşte pe cineva care-ţi inspiră seriozitate, maturitate, încredere, stabilitate, respect. Sigur, nu vine nimic pe tavă, ci este posibil ca acea şansă de iubire să vină la pachet şi cu o serie de lecţii de viaţă, dar poate că eşti dispus să ţi le asumi, conştient că nimic nu ţi se oferă pe gratis.

Vărsător – Riscul de a nu lăsa o impresie tocmai bună asupra ta (nu numai în carieră, ci în orice alt plan al existenţei) este cam mare, tocmai de aceea trebuie să te concentrezi mai mult asupra calităţilor tale. Pe acelea trebuie să le promovezi, să le consolidezi, să le scoţi la înaintare, ţinând cât mai atent „sub preş” ceea ce ştii că nu te prea ajută.

Peşti – Simţi nevoia să-ţi completezi bagajul de cunoştinţe, să te upgradezi, să încerci şi altceva, şi te preocupă un domeniu mai pe placul tău, ceva din zona marilor tale pasiuni, poate chiar cu un oarecare iz artistic, ceva care să-ţi inspire ţie o oarecare libertate – de mişcare, de acţiune, de expresie – poate ceva ce, mai devreme sau mai târziu, te va stimula să porneşti chiar pe cont propriu. 

 

Citește și...