Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Taurii trebuie să se concentreze mai profund!

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Taurii trebuie să se concentreze mai profund!

De: Cancan 10/09/2017 | 22:20
HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Taurii trebuie să se concentreze mai profund!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o nebunie ce se petrece în cariera ta, dar pesemne că se naşte alt ţel pentru care depui toate eforturile de a-l atinge şi valorifica. Ai curajul schimbării, oricât de grea sau de năucitoare ar părea pentru tine: era şi timpul! Ca atare, valorifică toate şansele şi oportunităţile, vei avea parte de progres!

Taur – Astrele îţi cer să te concentrezi mai profund, să-ţi iei destinul în mâini, să ai curajul de a spune ce gândeşti, să-ţi pui mintea la contribuţie, să nu te temi de provocări, să înveţi permanent din tot ce ţi se oferă, şi mai ales să ai curajul de a ieşi din rutină, din banal, din anonimat, din apatie, din zone care nu par să se mai mişte. Deci, cer de la tine acţiune, noutate, schimbare, oricât de mult te-ai opune tu lor.

Gemeni – Se cere de la tine introspecţie, auto-cunoaştere, analiză la rece, de parcă eşti student la o şcoală în care trebuie să-ţi reaminteşti lucruri deja învăţate. Dar nu le-ai învăţat în această existenţă, ci în unele mult mai îndepărtate, ce păreau uitate. Deci să nu te mire că revin în minte informaţii, vise, idei, pe care nici tu nu ştii de unde le ştiai.

Rac – Există posibilitatea să te îndrăgosteşti de un vis, de o imagine, de o poveste, de o iluzie la urma urmei, să iubeşti pe cine nu merită, să ţi se lase o ceaţă peste ochi şi să vezi în ceilalţi mai mult decât sunt în realitate. Din dorinţa de a iubi şi a fi iubit, ai fi tentat să treci multe cu vederea, să faci multe compromisuri, dar într-o zi balonul acesta se mai şi sparge. Atenţie!

Leu – O anumită acombinaţie astrală e un fel de săgeată indicatoare ce-ţi arată unde trebuie să pleci cel mai serios ochii şi urechea: spre partener, spre căsnicie, spre viaţa în doi. Partenerul poate avea şi hachiţe, vine cu tot felul de reproşuri şi critici, cu nimicuri pe care le transformă în dezastre, cu acuze mai mult sau mai puţin meritate, de aceea trebuie să ai mintea limpede şi să gândeşti tu pentru amândoi.

Fecioară – Evenimentele de cuplu au conotaţii speciale şi te pun serios pe gânduri, încât de multe ori îţi vine în minte întrebarea: ce am de învăţat din ce mi se întâmplă? Partenerul ţi-a apărut în cale pentru a mai învăţa ceva, pentru a evolua împreună, pentru a vă ajuta unul pe altul să creşteţi, să deveniţi mai buni, să vă înţelegeţi rostul pe pământ.

Balanţă – Eşti conştient că toată viaţa ai de învăţat, dar acum simţi în actul învăţării o anume greutate, de parcă trebuie s-o faci, nu mai e neapărat alegerea ta. Ceva te obligă să pui iar mâna pe carte, simţind că eşti în faţa unei schimbări de direcţie. Pot fi schimbări de sens de-a dreptul spectaculoase, unele riscante, altele cam dureroase, ca un fel de adio tranşant, ca o renunţare la alt drum, gata de altă aventură.

Scorpion – Deţii toate resursele necesare reuşitei: ambiţie şi energie, dorinţă de cunoaştere, creativitate şi, dacă mai ai şi libertate de mişcare (dar nu una haotică, ci una generatoare de proiecte îndrăzneţe), atunci poate fi perioada marilor succese. Profită de planetele care-ţi stau alături ca profesori, îndrumători, tovarăşi, grup de suport.

Săgetător – Ai curajul să mergi pe altă cale, chiar dacă te temi de schimbare, pentru că eşti foarte bine susţinut, bine înfipt în zona carierei, semn că, oricât de dificilă ar fi „naşterea”, e cea mai bună alegere pentru tine. Poţi avea tot mai mult sentimentul satisfacţiei profesionale, al mândriei, al împlinirii, pentru că ţi se oferă garanţia clară că totul e bine, că mergi în direcţia cea bună.

Capricorn – Bucură-te de ceea ce ai în acest moment – familie, copii, iubire, cămin, profesie, sănătate, acestea sunt valorile care contează cel mai mult. Nu îţi mai face griji din nimicuri şi nu pune toate greutăţile la suflet, ci vezi mereu tabloul de ansamblu! Chiar dacă mai apar şi obstacole, poţi depăşi totul cu brio!

Vărsător – Dacă ai avut senzaţia că nu eşti tratat aşa cum trebuie, că cineva îţi interpretează greşit gesturile, azi ai ocazia de a face lumină în această situaţie. Stai cu ochii şi urechile îndreptate la persoana dragă care apare azi în calea ta, pentru că ea se va dovedi a fi un exemplu demn de urmat. Totodată, fă un efort să ţii sub control cheltuielile zilei, pentru că te afli pe un teren cam sensibil, în care orice abatere inutilă se poate solda cu datorii.

Peşti – Atenţie, ceva nu iese bine în planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu ţin de tine şi care intervin pe neaşteptate! Chiar dacă ai tot dreptul să ţii o predică azi şi asta pentru că ai sfaturi bune de dat, este bine să ţii cont de starea emoţională a celui căruia i te adresezi! Nu trata nimic la extreme: bucură-te cu moderaţie, iar problemele tratează-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc este cea mai recomandată!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie să se îmbrace oamenii care vor să-și ia rămas-bun de la micuț
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut niciodată
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut...
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane de euro
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane...
Simona Halep, în lacrimi. Veste CRUNTĂ despre campioana României
Simona Halep, în lacrimi. Veste CRUNTĂ despre campioana României
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Platformă utilă pentru proprietari și chiriași. Poți achita ușor utilitățile
Platformă utilă pentru proprietari și chiriași. Poți achita ușor utilitățile
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43 de ani. Cum arată acum
Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43...
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...