HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Taurii trebuie să se concentreze mai profund!

Publicat: 10/09/2017 | 22:20
HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Taurii trebuie să se concentreze mai profund!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o nebunie ce se petrece în cariera ta, dar pesemne că se naşte alt ţel pentru care depui toate eforturile de a-l atinge şi valorifica. Ai curajul schimbării, oricât de grea sau de năucitoare ar părea pentru tine: era şi timpul! Ca atare, valorifică toate şansele şi oportunităţile, vei avea parte de progres!

Taur – Astrele îţi cer să te concentrezi mai profund, să-ţi iei destinul în mâini, să ai curajul de a spune ce gândeşti, să-ţi pui mintea la contribuţie, să nu te temi de provocări, să înveţi permanent din tot ce ţi se oferă, şi mai ales să ai curajul de a ieşi din rutină, din banal, din anonimat, din apatie, din zone care nu par să se mai mişte. Deci, cer de la tine acţiune, noutate, schimbare, oricât de mult te-ai opune tu lor.

Gemeni – Se cere de la tine introspecţie, auto-cunoaştere, analiză la rece, de parcă eşti student la o şcoală în care trebuie să-ţi reaminteşti lucruri deja învăţate. Dar nu le-ai învăţat în această existenţă, ci în unele mult mai îndepărtate, ce păreau uitate. Deci să nu te mire că revin în minte informaţii, vise, idei, pe care nici tu nu ştii de unde le ştiai.

Rac – Există posibilitatea să te îndrăgosteşti de un vis, de o imagine, de o poveste, de o iluzie la urma urmei, să iubeşti pe cine nu merită, să ţi se lase o ceaţă peste ochi şi să vezi în ceilalţi mai mult decât sunt în realitate. Din dorinţa de a iubi şi a fi iubit, ai fi tentat să treci multe cu vederea, să faci multe compromisuri, dar într-o zi balonul acesta se mai şi sparge. Atenţie!

Leu – O anumită acombinaţie astrală e un fel de săgeată indicatoare ce-ţi arată unde trebuie să pleci cel mai serios ochii şi urechea: spre partener, spre căsnicie, spre viaţa în doi. Partenerul poate avea şi hachiţe, vine cu tot felul de reproşuri şi critici, cu nimicuri pe care le transformă în dezastre, cu acuze mai mult sau mai puţin meritate, de aceea trebuie să ai mintea limpede şi să gândeşti tu pentru amândoi.

Fecioară – Evenimentele de cuplu au conotaţii speciale şi te pun serios pe gânduri, încât de multe ori îţi vine în minte întrebarea: ce am de învăţat din ce mi se întâmplă? Partenerul ţi-a apărut în cale pentru a mai învăţa ceva, pentru a evolua împreună, pentru a vă ajuta unul pe altul să creşteţi, să deveniţi mai buni, să vă înţelegeţi rostul pe pământ.

Balanţă – Eşti conştient că toată viaţa ai de învăţat, dar acum simţi în actul învăţării o anume greutate, de parcă trebuie s-o faci, nu mai e neapărat alegerea ta. Ceva te obligă să pui iar mâna pe carte, simţind că eşti în faţa unei schimbări de direcţie. Pot fi schimbări de sens de-a dreptul spectaculoase, unele riscante, altele cam dureroase, ca un fel de adio tranşant, ca o renunţare la alt drum, gata de altă aventură.

Scorpion – Deţii toate resursele necesare reuşitei: ambiţie şi energie, dorinţă de cunoaştere, creativitate şi, dacă mai ai şi libertate de mişcare (dar nu una haotică, ci una generatoare de proiecte îndrăzneţe), atunci poate fi perioada marilor succese. Profită de planetele care-ţi stau alături ca profesori, îndrumători, tovarăşi, grup de suport.

Săgetător – Ai curajul să mergi pe altă cale, chiar dacă te temi de schimbare, pentru că eşti foarte bine susţinut, bine înfipt în zona carierei, semn că, oricât de dificilă ar fi „naşterea”, e cea mai bună alegere pentru tine. Poţi avea tot mai mult sentimentul satisfacţiei profesionale, al mândriei, al împlinirii, pentru că ţi se oferă garanţia clară că totul e bine, că mergi în direcţia cea bună.

Capricorn – Bucură-te de ceea ce ai în acest moment – familie, copii, iubire, cămin, profesie, sănătate, acestea sunt valorile care contează cel mai mult. Nu îţi mai face griji din nimicuri şi nu pune toate greutăţile la suflet, ci vezi mereu tabloul de ansamblu! Chiar dacă mai apar şi obstacole, poţi depăşi totul cu brio!

Vărsător – Dacă ai avut senzaţia că nu eşti tratat aşa cum trebuie, că cineva îţi interpretează greşit gesturile, azi ai ocazia de a face lumină în această situaţie. Stai cu ochii şi urechile îndreptate la persoana dragă care apare azi în calea ta, pentru că ea se va dovedi a fi un exemplu demn de urmat. Totodată, fă un efort să ţii sub control cheltuielile zilei, pentru că te afli pe un teren cam sensibil, în care orice abatere inutilă se poate solda cu datorii.

Peşti – Atenţie, ceva nu iese bine în planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu ţin de tine şi care intervin pe neaşteptate! Chiar dacă ai tot dreptul să ţii o predică azi şi asta pentru că ai sfaturi bune de dat, este bine să ţii cont de starea emoţională a celui căruia i te adresezi! Nu trata nimic la extreme: bucură-te cu moderaţie, iar problemele tratează-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc este cea mai recomandată!