Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct…

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct…

De: Cancan 20/09/2017 | 00:00
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În spatele situaţiilor prin care treci se află o filosofie de viaţă mult mai profundă, aşa că acordă-le o profunzime aparte şi nu le trata cu superficialitate. Înţelegând care este cu adevărat sensul, vei putea să te centrezi mult mai bine în propria existenţă şi să ştii cum să acţionezi. Temperează-ţi nervozitatea, graba şi spiritul incisiv, nu este acum timpul potrivit să te avânţi cu capul înainte!

Taur – Este indicat să mai selectezi ceea ce ai de făcut şi să nu te implici în foarte multe activităţi, care într-un final te vor epuiza, te vor supra-aglomera şi nu vei ajunge la randamentul dorit. Fixează-ţi mai clar obiectivele şi mergi într-o direcţie mult mai rectilinie. Totodată, nu cheltui mai jult decât îţi permiţi, balanţa dintre venituri şi plăţi se poate dezechilibra foarte tare, ceea ce va avea consecinţe pe mai multe planuri.

Gemeni – Simţi nevoia să dai un sens tuturor acţiunilor în care eşti implicat, altfel nu ai motivaţia necesară de a merge înainte. Beneficiezi de foarte mult şarm personal, ceea ce te va conduce la o mai bună înţelegere cu cei cu care relaţionezi, deoarece se vor simţi bine în preajma ta. Conştientizează ceea ce ţi se transmite din partea destinului şi pune punct acelor situaţii care nu te mai favorizează.

Rac – Astrele îţi dau impulsul unei mari schimbări, ceea ce ar trebui să conducă către o nouă direcţie în viaţa ta, mult mai stabilă şi mai asumată. Trateaz-o cum trebuie pentru a o valorifica la maxim! Ceea ce nu faci la timpul său, s-ar putea să te împiedice în planurile de viitor şi să revină sub alte forme, mult mai dificil de rezolvat sau de înţeles. Ca atare, stabileşte-ţi priorităţile esenţiale!

Leu – Eşti foarte competitiv, dar foloseşte această energie numai atunci când este cazul. Trăieşte conform principiilor morale şi nu face uz de putere în viaţa personală. Creează un punct de rezonanţă cu toţi oamenii din jurul tău, vei ajunge la o mai bună relaţionare, înţelegere şi comuniune. În acelaşi timp, fă uz de toleranţă, emaptie şi dragoste pentru membrii familiei, care au nevoie să fie valorificaţi.

Fecioară – Poţi rezolva situaţiile în care ai rămas restant sau poţi achita unele datorii mai vechi, aşa că nu amâna şi sesizează momentul oportun pentru a te aduce la zi. Obiectivele pe care ţi le-ai propus sunt realizate prin muncă multă, dar aduc şi satisfacţii majore. Intră pe frecvenţa celor din jur şi regenerează relaţiile pe care le consideri importante pentru tine şi pentru dezvoltarea ta viitoare.

Balanţă – Dacă observi că o persoană este rău intenţionată sau dezechilibrată este mai bine să te îndepărtezi şi să nu încerci să faci dreptate. Tactul te va scoate din orice încurcătură sau situaţie stânjenitoare. Ai multe lucruri de rezolvat, nu îţi pierde timpul cu ceea ce nu te avantajează sau te încarcă negativ. Ultimele realizări la nivel profesional îţi dau curajul de a merge mai departe şi de a trece la un nivel superior.

Scorpion – Pune la punct chestiunile familiale şi nu lăsa nicio situaţie neclarificată, mai ales din cele sentimentale. Găseşte noi modalităţi de comunicare, mult mai blânde, mai profunde şi mai de esenţă, cu ajutorul cărora să ajungi la miezul disensiunilor. Totodată, nu te cala pe detaliile care nu contează cu adevărat, nu rămâne blocat în trecut, ci observă tabloul de ansamblu, care este mult mai valoros!

Săgetător – Ai foarte multe responsabilităţi financiare, de aceea este bine să te organizezi mai bine, să acţionezi în funcţie de priorităţi, urgenţe şi restanţe şi să nu laşi nimic nerezolvat. Chiar dacă goleşti puşculiţa, confortul pe care ţi-l dă achitarea tuturor datoriilor este foarte mare, iar şansele de a o umple la loc vor apărea imediat după. Ca atare, nu ezita să faci ceea ce este mai bine pentru moment!

Capricorn – Nu te lăsa păgubaş în faţa unei situaţii incerte sau complicate, folosindu-ţi creativitatea vei ajunge foarte repede să intuieşti care este calea de ieşire. Pentru a nu te simţi singur, angrenează-i şi pe cei cu care relaţionezi în acest proces. Din punct de vedere domestic, este posibil să trebuiască să fii alături de un părinte, care are nevoie de tine şi de implicarea ta pentru a duce la bun sfârşito activitate.

Vărsător – Dacă ai idei preconcepute, îţi va fi foarte greu să comunici cu cei dragi, să îi înţelegi şi să îi accepţi aşa cum sunt. Pentru a ajunge la armonie, fii mai flexibil, mai maleabil şi nu judeca viaţa pe care nu tu o trăieşti. Fiecare este barometrul propriilor experienţe şi toţi oamenii au dreptul să aleagă cum cred că este mai bine pentru ei! În caz contrar acestei atitudini, vei ajunge la dezamăgiri sau frustrări inutile.

Peşti – Dacă simţi că astăzi nu ai chef de socializare, ci mai mult de visare şi planuri de viitor, fă ceva conştient pentru asta. Aşterne pe o hârtie ceea ce îţi doreşti, scrie totul detaliat şi încearcă să simţi tot ceea ce vezi cu ochii minţii. Este o perioadă bună pentru a arunca seminţe, care în curând vor găsi cea mai bună formă de a se materializa. Totodată, dacă crezi în acest proces, îl vei şi încărca cu multă energie creatoare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou, s-au adăugat și filme noi
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou,...
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de la Poliție
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai este același om!
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...