Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct…

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct…

De: Cancan 20/09/2017 | 00:00
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În spatele situaţiilor prin care treci se află o filosofie de viaţă mult mai profundă, aşa că acordă-le o profunzime aparte şi nu le trata cu superficialitate. Înţelegând care este cu adevărat sensul, vei putea să te centrezi mult mai bine în propria existenţă şi să ştii cum să acţionezi. Temperează-ţi nervozitatea, graba şi spiritul incisiv, nu este acum timpul potrivit să te avânţi cu capul înainte!

Taur – Este indicat să mai selectezi ceea ce ai de făcut şi să nu te implici în foarte multe activităţi, care într-un final te vor epuiza, te vor supra-aglomera şi nu vei ajunge la randamentul dorit. Fixează-ţi mai clar obiectivele şi mergi într-o direcţie mult mai rectilinie. Totodată, nu cheltui mai jult decât îţi permiţi, balanţa dintre venituri şi plăţi se poate dezechilibra foarte tare, ceea ce va avea consecinţe pe mai multe planuri.

Gemeni – Simţi nevoia să dai un sens tuturor acţiunilor în care eşti implicat, altfel nu ai motivaţia necesară de a merge înainte. Beneficiezi de foarte mult şarm personal, ceea ce te va conduce la o mai bună înţelegere cu cei cu care relaţionezi, deoarece se vor simţi bine în preajma ta. Conştientizează ceea ce ţi se transmite din partea destinului şi pune punct acelor situaţii care nu te mai favorizează.

Rac – Astrele îţi dau impulsul unei mari schimbări, ceea ce ar trebui să conducă către o nouă direcţie în viaţa ta, mult mai stabilă şi mai asumată. Trateaz-o cum trebuie pentru a o valorifica la maxim! Ceea ce nu faci la timpul său, s-ar putea să te împiedice în planurile de viitor şi să revină sub alte forme, mult mai dificil de rezolvat sau de înţeles. Ca atare, stabileşte-ţi priorităţile esenţiale!

Leu – Eşti foarte competitiv, dar foloseşte această energie numai atunci când este cazul. Trăieşte conform principiilor morale şi nu face uz de putere în viaţa personală. Creează un punct de rezonanţă cu toţi oamenii din jurul tău, vei ajunge la o mai bună relaţionare, înţelegere şi comuniune. În acelaşi timp, fă uz de toleranţă, emaptie şi dragoste pentru membrii familiei, care au nevoie să fie valorificaţi.

Fecioară – Poţi rezolva situaţiile în care ai rămas restant sau poţi achita unele datorii mai vechi, aşa că nu amâna şi sesizează momentul oportun pentru a te aduce la zi. Obiectivele pe care ţi le-ai propus sunt realizate prin muncă multă, dar aduc şi satisfacţii majore. Intră pe frecvenţa celor din jur şi regenerează relaţiile pe care le consideri importante pentru tine şi pentru dezvoltarea ta viitoare.

Balanţă – Dacă observi că o persoană este rău intenţionată sau dezechilibrată este mai bine să te îndepărtezi şi să nu încerci să faci dreptate. Tactul te va scoate din orice încurcătură sau situaţie stânjenitoare. Ai multe lucruri de rezolvat, nu îţi pierde timpul cu ceea ce nu te avantajează sau te încarcă negativ. Ultimele realizări la nivel profesional îţi dau curajul de a merge mai departe şi de a trece la un nivel superior.

Scorpion – Pune la punct chestiunile familiale şi nu lăsa nicio situaţie neclarificată, mai ales din cele sentimentale. Găseşte noi modalităţi de comunicare, mult mai blânde, mai profunde şi mai de esenţă, cu ajutorul cărora să ajungi la miezul disensiunilor. Totodată, nu te cala pe detaliile care nu contează cu adevărat, nu rămâne blocat în trecut, ci observă tabloul de ansamblu, care este mult mai valoros!

Săgetător – Ai foarte multe responsabilităţi financiare, de aceea este bine să te organizezi mai bine, să acţionezi în funcţie de priorităţi, urgenţe şi restanţe şi să nu laşi nimic nerezolvat. Chiar dacă goleşti puşculiţa, confortul pe care ţi-l dă achitarea tuturor datoriilor este foarte mare, iar şansele de a o umple la loc vor apărea imediat după. Ca atare, nu ezita să faci ceea ce este mai bine pentru moment!

Capricorn – Nu te lăsa păgubaş în faţa unei situaţii incerte sau complicate, folosindu-ţi creativitatea vei ajunge foarte repede să intuieşti care este calea de ieşire. Pentru a nu te simţi singur, angrenează-i şi pe cei cu care relaţionezi în acest proces. Din punct de vedere domestic, este posibil să trebuiască să fii alături de un părinte, care are nevoie de tine şi de implicarea ta pentru a duce la bun sfârşito activitate.

Vărsător – Dacă ai idei preconcepute, îţi va fi foarte greu să comunici cu cei dragi, să îi înţelegi şi să îi accepţi aşa cum sunt. Pentru a ajunge la armonie, fii mai flexibil, mai maleabil şi nu judeca viaţa pe care nu tu o trăieşti. Fiecare este barometrul propriilor experienţe şi toţi oamenii au dreptul să aleagă cum cred că este mai bine pentru ei! În caz contrar acestei atitudini, vei ajunge la dezamăgiri sau frustrări inutile.

Peşti – Dacă simţi că astăzi nu ai chef de socializare, ci mai mult de visare şi planuri de viitor, fă ceva conştient pentru asta. Aşterne pe o hârtie ceea ce îţi doreşti, scrie totul detaliat şi încearcă să simţi tot ceea ce vezi cu ochii minţii. Este o perioadă bună pentru a arunca seminţe, care în curând vor găsi cea mai bună formă de a se materializa. Totodată, dacă crezi în acest proces, îl vei şi încărca cu multă energie creatoare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Diego Simeone
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Diego Simeone
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Gabriel Cotabiță, implicat într-un scandal amoros. A divorțat pentru amantă
Gabriel Cotabiță, implicat într-un scandal amoros. A divorțat pentru amantă
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...