Acasă » Horoscop » HOROSCOP 8 NOIEMBRIE. Scorpionii caută variante să meargă mai departe

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE. Scorpionii caută variante să meargă mai departe

De: Cancan 08/11/2017 | 00:00
HOROSCOP 8 NOIEMBRIE. Scorpionii caută variante să meargă mai departe

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Unele proiecte pe care ţi le-ai propus pot trece prin nişte blocaje, de aceea este bine să ai răbdarea necesară pentru a le depăşi etapă cu etapă. Ponderează graba, exercitarea puterii şi lasă un pic controlul pe care vrei să îl impui asupra oricărei situaţii. Nu pierde din vedere latura sufletească, prin concilierea cu cei dragi, prin toleranţă, empatie, dragoste pentru armonie şi bună înâelegere.

Taur – Mergi cu valul evenimentelor care vin spre tine în această perioadă, ele te vor conduce pe unele căi pe care nu intenţionai să ajungi, dar care se vor dovedi a fi foarte benefice. Fii cu mai mare băgare de seamă la greutatea vorbelor pe care le spui, ele pot rămâne amprentate în sufletul şi în mintea celor din jur mult mai tare ca de obicei, iar asta să aducă cu sine un dezechilibru la nivel relaţional.

Gemeni – Chiar dacă volumul de muncă cu care te confrunţi este foarte ridicat în această perioadă, ai ocazia de a-ţi testa abilităţile, talentele şi capacităţile, ca atare fă toate eforturile pentru a dovedi ceea ce poţi. La final, poţi fi răsplătit atât în bunuri financiare, câr şi cu respect sau poziţie socială. Menţine-ţi focusul aţintit pe ceea ce este important acum pentru tine şi cariera ta.

Rac – Ai mai multe dorinţe în acest moment, dar nu găseşti destul timp pentru a le materializa pe toate. Ca atare, nu începe mai multe lucruri în acelaşi timp şi nu te risipi în prea multe direcţii, rişti să nu reuşeşti să faci nimic solid sau foarte bine. În ceea ce priveşte relaţia cu copiii sau cu persoanele din familie, este indicat să rupi unele ataşamente nesănătoase şi să valorifici mai mult independenţa de care poţi dispune.

Leu – Linia destinului în semnul tău este menită să te canalizeze pe ceea ce ai de făcut, să te alinieze unui sens mult mai concret şi mai durabil. Pentru asta, este nevoie să renunţi la tiparele învechite, să te bucuri şi să îmbrăţişezi transformările ce ţi se propun şi să îţi doreşti să evoluezi cât mai mult. Cu cât eşti mai aproape de ceea ce îţi propune destinul, cu atât şansele şi oportunităţile vor fi mai la îndemână, iar cu cât te vei îndepărta mai tare, cu atât mai mult vei avea parte de blocaje.

Fecioară – Ai unele îndatoriri pe care ţi le-ai asumat, iar asta nu îţi dă posibilitatea de a te ocupa de ceea ce îţi face plăcere cu adevărat. Nu te frustra, ceea ce pui acum la punct îţi poate aduce avantaje mai tărziu înt-un mod pe care nu îl intuieşti în prezent. În viaţa de cuplu, ai de rezolvat o tensiune mai veche care tot trenează între voi şi care nu este bine să o mai amâni foarte mult de acum încolo.

Balanţă – Încearcă să te organizezi încă de pe acum în ceea ce priveşte cadourile de sărbători, tatonând dorinţele celor dragi. S-ar putea ca cineva să aibă o dorinţă mai aparte, pe care să nu o materializezi atât de uşor şi în privinţa căreia vei avea nevoie de timp. Nu lăsa totul pe ultima sută de metri şi încearcă să bucuri suletul ficăruia în parte. Totodată, organizează-te mult mai bine la nivel financiar.

Scorpion – Nu este nevoie să insişti acolo unde simţi că unele uşi s-au închis în domeniul profesional, ci să cauţi alte variante pentru a merge mai departe. Altfel, vei rămâne blocat. Partenerul de viaţă poate veni cu unele idei interesante pentru petrecerea timpului liber, ceea ce te-ar mai scoate din rutina în care ai intrat şi v-ar mai însufleţi relaţia. Fă ceea ce trebuie atât pentru tine cât şi pentru voi.

Săgetător – Nu pune la suflet unele zvonuri până nu le testezi veridicitatea, s-ar putea să nu fie cazul să te ambalezi. În acelaşi timp, protejează-te mai mult din punct de vedere energetic, mai ales că în această perioadă eşti predispus să atragi suferinţele, blocajele, stările negative ale celor cu care intri în contact. Îmbrăţişează mai mult starea de bine, bucurându-te de ceea ce are viaţa să îţi ofere.

Capricorn – Mai multe persoane cu influenţă te pot ajuta, aducându-ţi un plus de înţelepciune şi împărtăşindu-ţi din experienţa lor. Parcă nu îţi mai ajunge timpul cu toate proiectele în care vrei să te implici, dar dozează-ţi energia în mod corespunzător pentru a face totul cât mai practic. Cu tenacitate şi vivacitate poţi face multe şi poţi rezolva multe din proiectele pe care ţi le-ai propus, mai ales rezolvând şi probleme de fond.

Vărsător – Utilizează-ţi raţiunea în tot ceea ce faci şi nu lăsa anumite probleme banale să îţi blocheze bunul mers al lucrurilor. Simţi că unele situaţii sunt făcute pentru tine, aşa că lasă-te să mergi către direcţia potrivită pe care ţi-o doreşti. Este foarte important modul în care mentalizezi ideile pe care le ai, deoarece şi acţiunile vor fi foarte bine trasate. Astfel, poţi obţine recunoaştere şi stimă de la cei cu care cooperezi.

Peşti – Este posibil ca unele situaţii să apară în viaţa ta doar pentru a te determina să faci o schimbare, pentru a înţelege un comportament sau pentru a o lua pe alt drum. Ca atare, fii mai atent la detalii şi la mesajele ce îţi sunt transmise. Nu fi radical sau drastic, ci fă doar unele ajustări! Chiar dacă te intersează să ai dreptate în multe situaţii, nu mereu este aşa şi mai trebuie să asculţi şi de cei care ţin la tine.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore de București
Locul din România unde se găsește cea mai pură apă. Se află la trei ore...
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște. Mărturia emoționantă a duhovnicului: „Se ruga tot timpul”
Mama părintelui Pimen de la Muntele Athos s-a stins din viață în ziua de Paște....
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată țara
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a mutat special din București!
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: S-a...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Singurul animal care are 3 inimi. Are, de asemenea, sângele albastru
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...