Acasă » Horoscop » HOROSCOP 8 NOIEMBRIE. Scorpionii caută variante să meargă mai departe

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE. Scorpionii caută variante să meargă mai departe

De: Cancan 08/11/2017 | 00:00
HOROSCOP 8 NOIEMBRIE. Scorpionii caută variante să meargă mai departe

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Unele proiecte pe care ţi le-ai propus pot trece prin nişte blocaje, de aceea este bine să ai răbdarea necesară pentru a le depăşi etapă cu etapă. Ponderează graba, exercitarea puterii şi lasă un pic controlul pe care vrei să îl impui asupra oricărei situaţii. Nu pierde din vedere latura sufletească, prin concilierea cu cei dragi, prin toleranţă, empatie, dragoste pentru armonie şi bună înâelegere.

Taur – Mergi cu valul evenimentelor care vin spre tine în această perioadă, ele te vor conduce pe unele căi pe care nu intenţionai să ajungi, dar care se vor dovedi a fi foarte benefice. Fii cu mai mare băgare de seamă la greutatea vorbelor pe care le spui, ele pot rămâne amprentate în sufletul şi în mintea celor din jur mult mai tare ca de obicei, iar asta să aducă cu sine un dezechilibru la nivel relaţional.

Gemeni – Chiar dacă volumul de muncă cu care te confrunţi este foarte ridicat în această perioadă, ai ocazia de a-ţi testa abilităţile, talentele şi capacităţile, ca atare fă toate eforturile pentru a dovedi ceea ce poţi. La final, poţi fi răsplătit atât în bunuri financiare, câr şi cu respect sau poziţie socială. Menţine-ţi focusul aţintit pe ceea ce este important acum pentru tine şi cariera ta.

Rac – Ai mai multe dorinţe în acest moment, dar nu găseşti destul timp pentru a le materializa pe toate. Ca atare, nu începe mai multe lucruri în acelaşi timp şi nu te risipi în prea multe direcţii, rişti să nu reuşeşti să faci nimic solid sau foarte bine. În ceea ce priveşte relaţia cu copiii sau cu persoanele din familie, este indicat să rupi unele ataşamente nesănătoase şi să valorifici mai mult independenţa de care poţi dispune.

Leu – Linia destinului în semnul tău este menită să te canalizeze pe ceea ce ai de făcut, să te alinieze unui sens mult mai concret şi mai durabil. Pentru asta, este nevoie să renunţi la tiparele învechite, să te bucuri şi să îmbrăţişezi transformările ce ţi se propun şi să îţi doreşti să evoluezi cât mai mult. Cu cât eşti mai aproape de ceea ce îţi propune destinul, cu atât şansele şi oportunităţile vor fi mai la îndemână, iar cu cât te vei îndepărta mai tare, cu atât mai mult vei avea parte de blocaje.

Fecioară – Ai unele îndatoriri pe care ţi le-ai asumat, iar asta nu îţi dă posibilitatea de a te ocupa de ceea ce îţi face plăcere cu adevărat. Nu te frustra, ceea ce pui acum la punct îţi poate aduce avantaje mai tărziu înt-un mod pe care nu îl intuieşti în prezent. În viaţa de cuplu, ai de rezolvat o tensiune mai veche care tot trenează între voi şi care nu este bine să o mai amâni foarte mult de acum încolo.

Balanţă – Încearcă să te organizezi încă de pe acum în ceea ce priveşte cadourile de sărbători, tatonând dorinţele celor dragi. S-ar putea ca cineva să aibă o dorinţă mai aparte, pe care să nu o materializezi atât de uşor şi în privinţa căreia vei avea nevoie de timp. Nu lăsa totul pe ultima sută de metri şi încearcă să bucuri suletul ficăruia în parte. Totodată, organizează-te mult mai bine la nivel financiar.

Scorpion – Nu este nevoie să insişti acolo unde simţi că unele uşi s-au închis în domeniul profesional, ci să cauţi alte variante pentru a merge mai departe. Altfel, vei rămâne blocat. Partenerul de viaţă poate veni cu unele idei interesante pentru petrecerea timpului liber, ceea ce te-ar mai scoate din rutina în care ai intrat şi v-ar mai însufleţi relaţia. Fă ceea ce trebuie atât pentru tine cât şi pentru voi.

Săgetător – Nu pune la suflet unele zvonuri până nu le testezi veridicitatea, s-ar putea să nu fie cazul să te ambalezi. În acelaşi timp, protejează-te mai mult din punct de vedere energetic, mai ales că în această perioadă eşti predispus să atragi suferinţele, blocajele, stările negative ale celor cu care intri în contact. Îmbrăţişează mai mult starea de bine, bucurându-te de ceea ce are viaţa să îţi ofere.

Capricorn – Mai multe persoane cu influenţă te pot ajuta, aducându-ţi un plus de înţelepciune şi împărtăşindu-ţi din experienţa lor. Parcă nu îţi mai ajunge timpul cu toate proiectele în care vrei să te implici, dar dozează-ţi energia în mod corespunzător pentru a face totul cât mai practic. Cu tenacitate şi vivacitate poţi face multe şi poţi rezolva multe din proiectele pe care ţi le-ai propus, mai ales rezolvând şi probleme de fond.

Vărsător – Utilizează-ţi raţiunea în tot ceea ce faci şi nu lăsa anumite probleme banale să îţi blocheze bunul mers al lucrurilor. Simţi că unele situaţii sunt făcute pentru tine, aşa că lasă-te să mergi către direcţia potrivită pe care ţi-o doreşti. Este foarte important modul în care mentalizezi ideile pe care le ai, deoarece şi acţiunile vor fi foarte bine trasate. Astfel, poţi obţine recunoaştere şi stimă de la cei cu care cooperezi.

Peşti – Este posibil ca unele situaţii să apară în viaţa ta doar pentru a te determina să faci o schimbare, pentru a înţelege un comportament sau pentru a o lua pe alt drum. Ca atare, fii mai atent la detalii şi la mesajele ce îţi sunt transmise. Nu fi radical sau drastic, ci fă doar unele ajustări! Chiar dacă te intersează să ai dreptate în multe situaţii, nu mereu este aşa şi mai trebuie să asculţi şi de cei care ţin la tine.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...