Acasă » Galerie foto » Este angajată ca arhivar, dar… Povestea uluitoare a coafezei de la ”Românii au Talent”

Este angajată ca arhivar, dar… Povestea uluitoare a coafezei de la ”Românii au Talent”

De: Cancan 24/11/2017 | 00:00
Este angajată ca arhivar, dar… Povestea uluitoare a coafezei de la ”Românii au Talent”
Creaţiile Adrianei sunt dintre cele mai extravagante

Adriana Popescu este o sătmăreancă simplă, arhivar de profesie, care nu atrage atenţia în mod deosebit atunci când se află pe stradă. Trece cu privirea sus printre oameni, fără să îi surprindă în vreun fel. Poate doar încrederea cu care priveşte înainte să suscite interesul celor care nu o cunosc. Această încredere a făcut-o pe Adriana să devină una dintre cele mai renumite coafeze din Europa, extravaganţa creaţiilor ei atrăgând atenţia tuturor celor care le privesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă povestea concurentei de la "Românii au talent" care şi-a urmat visul după ce a primit patru de "Da".(VEZI ŞI: Poveste de succes! A lucrat la cules în Spania, iar acum… Câştigă mii din euro din scaieţi!)

Adriana Popescu este, în viaţa de zi cu zi, atunci când nu modelează extensii de păr, arhivar la o firmă privată. Dorinţa de a face mai mult, de a ieşi dintre hârtiile pline de istorie, de a fi în mijlocul oamenilor şi de a-şi pune în practică pasiunea pe care o avea, a făcut-o să se înscrie la un curs de hair-styling. Nu s-a oprit la simplele cocuri şi împletituri pe care le făceau colegele ei, ci şi-a dorit să fie mai expresivă şi să transpună mai mult din personalitatea ei în ceea ce face. Astfel au apărut coafurile extravagante.

„De mult timp aveam o atracţie pentru domeniul acesta, însă intrarea mea efectivă a fost în urmă cu patru ani când am făcut un curs de calificare în domeniu. Meseria mea de zi cu zi este aceea de arhivar, deci chiar fără nici o legătură cu coafurile. Coafurile extravagante au apărut în viaţa mea ca o expresie a felului meu de a fi: nonconformistă şi mereu doritoare de a face ceva deosebit. Simţeam că trebuie să mă exprim cumva, iar acest mod, de a modela părul, mi s-a părut cel mai potrivit pentru a mă arata aşa cum sunt eu în interiorul meu”, explică Adriana Popescu. (CITEŞTE AICI: Mărturii terifiante. A scăpat din lagărele lui Ceauşescu, iar azi…)

Un arhivar cu imaginaţie bogată

Coafurile extravagante create de Adriana Popescu
Coafurile extravagante create de Adriana Popescu

Coafurile pe care le-a făcut au atras încă de la început atenţia, ceea ce a încurajat-o să îşi extindă aria de acţiune şi să se facă cunoscută în toată ţara. Adriana a început să participe la prezentări din ce în ce mai mari, dar şi la concursurile de profil, unde continuă să impresioneze juriul şi colegele cu mai multă vechime. Coafurile ieşite din mâinile ei aduc mereu ceva nou şi imprevizibil.

„În ceea ce priveşte inspiraţia mea în momentul în care creez o coafură extravagantă, pur şi simplu transpun ceea ce simt şi coafura apare pur si simplu. Întotdeauna am avut parte de reacţii pozitive şi apreciere din partea publicului. De cele mai multe ori trebuie să explic anumitor persoane că, de fapt, coafurile extravagante nu sunt coafuri de zi cu zi, sunt coafuri de eveniment, de scenă. Ce pot spune cu siguranţă este că nu mă «antrenez» efectiv pentru un show. Inspiraţia îmi dictează de obicei tot ceea ce realizez”, afirmă coafeza.

Activitatea Adrianei este foarte variată. După ce, în timpul săptămânii, prin faţa ochilor îi trec doar documente, date, fişiere şi chestiuni tehnice, în weekenduri, atunci când participă la prezentări şi concursuri, registrul se schimbă radical. Extensiile de păr, modelele feminine şi tuburile de spray fixativ sunt obiectele cel mai des folosite. (NU RATA, AICI: Există un sat din România unde tinerele învaţă să fie gospodine. Şcoala de neveste)

A modelat peste 10 kilometri de păr

„În medie, la o coafură muncesc o oră. Folosesc cam la fiecare coafură şase metri de păr, trebuie să specific că doar extensii de păr produse de firme româneşti, şi cam două tuburi de spray fixativ la o prezentare. Dacă ar fi să calculez tot părul pe care l-am modelat până acum la prezentări şi concursuri, am trecut cu siguranţă de 10 kilometri de păr”, spune zâmbind Adriana.

Echipa cu care Adrian Popescu este una închegată, din ea făcând parte make-up artistul Alina Marchiş şi câteva fotomodele. Una dintre fetele pe care Adriana Popescu preferă să le coafeze la aproape toate prezentările este Larisa Călin, care a purtat împletiturile extravagante ale sătmărencei în cele mai multe defilări din ţară şi de peste graniţe.

„Am avut plăcerea să o întâlnesc pe Adriana în urmă cu câţiva ani, tocmai când începusem să cochetez cu modelling-ul şi pot spune că ea, este una dintre cele mai extraordinare persoane pe care le-am întâlnit în parcursul meu. Pentru Adriana, părul este precum o jucărie, îl modelează de fiecare dată cu o pasiune senzaţională, uimindu-ne pe toţi cu rezultatele sale. E o persoană extrem de pozitivă, rareori am văzut-o agitată. Nu îmi amintesc să fi stat pe scaun mai mult de 60 de minute, indiferent de cât era de spectaculoasă coafura, au fost şi cazuri în care Adriana a realizat coafuri în 10-20 de minute, la fel de frumoase, la fel de spectaculoase. Poate părea de necrezut, dar au fost evenimente la care coafurile au fost realizate de către Adriana cu o zi înaintea show-ului şi au avut acelaşi aspect impecabil ca în prima zi!”, afirmă modelul Larisa Călin. (VEZI ŞI: A descoperit o teorie abracadabrantă. El este Einstein din Vaslui!)

Creaţiile din păr ale Adrianei, purtate pe cap de modele, au fost apreciate de cei mai exigenţi specialişti în domeniu. La nivel naţional s-a impus rapid ca realizatoarea celor mai extravagante coafuri, premiu pe care l-a câştigat.

„Românii au talent”, rampa de lansare a Adrianei

O rampă de lansare a fost şi participarea la concursul „Românii au Talent”, acolo unde împletiturile ei au luat patru de „Da” de la juraţi. Numele ei a devenit tot mai cunoscut în domeniu şi ieşirile din ţară pentru concursuri sunt tot mai dese, iar, mai nou  face parte şi din juriu, nu e doar concurent.

„Am primit în această toamna invitaţia de a participa la un eveniment internaţional în Budapesta, Hungarian Open European Cup 2017 care aduce în fiecare an participanţi din peste 20 de ţări. Am fost surprinsă de faptul că am fost chemată ca invitat special din partea organizatorilor pentru a prezenta coafurile mele pe scena principală a evenimentului şi de a face parte din juriul internaţional desemnat la categoria de concurs «Împletituri». Cum de fiecare dată îmi place să surprind prin creaţiile mele, am ales o abordare avant-garde ca temă a acestei prezentări. Am optat pentru coafuri voluminoase nonconformiste folosind aproximativ 10 metri de extensii de păr natural. (…) Evenimentul a fost într-adevăr ceva deosebit şi m-am simţit foarte mândră că am reuşit să ajung la un asemenea nivel, care părea doar un vis în urmă cu patru ani, când am pornit pe acest drum. A fost o senzaţie de nedescris să fiu alături în juriu de cei care în urmă cu câţiva ani îmi jurizau mie lucrările de la concursuri şi să am prezentare pe o scenă a unui eveniment internaţional de o asemenea amploare”, afirmă Adriana Popescu pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

A făcut şi haine din păr

Hainele de păr ale Adrianei
Hainele de păr ale Adrianei

Nu doar coafuri a realizat Adriana în cei patru ani de când se joacă cu părul modelelor, ci şi haine din păr pentru acestea. A avut o singură prezentare de acest gen, la un eveniment de modă din Satu Mare, în care a expus câteva ţinute realizate din păr. Modelele au îmbrăcat bluze sau rochii realizate din extensii de păr, nu mai puţin de 14 metri fiind necesari pentru conceperea lor. Adriana îşi doreşte cel mai mult să continue ascensiunea pe care o parcurge de la debutul în acest domeniu şi să urce pe toate scenele posibile cu prezentările coafurilor ei extravagante. (CITEŞTE ŞI: Un consultant financiar dă ponturi. Îi învaţă pe români cum să facă bani: ”E simplu! Trebuie doar să…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

ADRIAN LUCIAN
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...