Home » Galerie foto » Este angajată ca arhivar, dar… Povestea uluitoare a coafezei de la ”Românii au Talent”

Este angajată ca arhivar, dar… Povestea uluitoare a coafezei de la ”Românii au Talent”

De: Cancan 24/11/2017 | 00:00
Este angajată ca arhivar, dar… Povestea uluitoare a coafezei de la ”Românii au Talent”
Creaţiile Adrianei sunt dintre cele mai extravagante

Adriana Popescu este o sătmăreancă simplă, arhivar de profesie, care nu atrage atenţia în mod deosebit atunci când se află pe stradă. Trece cu privirea sus printre oameni, fără să îi surprindă în vreun fel. Poate doar încrederea cu care priveşte înainte să suscite interesul celor care nu o cunosc. Această încredere a făcut-o pe Adriana să devină una dintre cele mai renumite coafeze din Europa, extravaganţa creaţiilor ei atrăgând atenţia tuturor celor care le privesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă povestea concurentei de la "Românii au talent" care şi-a urmat visul după ce a primit patru de "Da".(VEZI ŞI: Poveste de succes! A lucrat la cules în Spania, iar acum… Câştigă mii din euro din scaieţi!)

Adriana Popescu este, în viaţa de zi cu zi, atunci când nu modelează extensii de păr, arhivar la o firmă privată. Dorinţa de a face mai mult, de a ieşi dintre hârtiile pline de istorie, de a fi în mijlocul oamenilor şi de a-şi pune în practică pasiunea pe care o avea, a făcut-o să se înscrie la un curs de hair-styling. Nu s-a oprit la simplele cocuri şi împletituri pe care le făceau colegele ei, ci şi-a dorit să fie mai expresivă şi să transpună mai mult din personalitatea ei în ceea ce face. Astfel au apărut coafurile extravagante.

„De mult timp aveam o atracţie pentru domeniul acesta, însă intrarea mea efectivă a fost în urmă cu patru ani când am făcut un curs de calificare în domeniu. Meseria mea de zi cu zi este aceea de arhivar, deci chiar fără nici o legătură cu coafurile. Coafurile extravagante au apărut în viaţa mea ca o expresie a felului meu de a fi: nonconformistă şi mereu doritoare de a face ceva deosebit. Simţeam că trebuie să mă exprim cumva, iar acest mod, de a modela părul, mi s-a părut cel mai potrivit pentru a mă arata aşa cum sunt eu în interiorul meu”, explică Adriana Popescu. (CITEŞTE AICI: Mărturii terifiante. A scăpat din lagărele lui Ceauşescu, iar azi…)

Un arhivar cu imaginaţie bogată

Coafurile extravagante create de Adriana Popescu
Coafurile extravagante create de Adriana Popescu

Coafurile pe care le-a făcut au atras încă de la început atenţia, ceea ce a încurajat-o să îşi extindă aria de acţiune şi să se facă cunoscută în toată ţara. Adriana a început să participe la prezentări din ce în ce mai mari, dar şi la concursurile de profil, unde continuă să impresioneze juriul şi colegele cu mai multă vechime. Coafurile ieşite din mâinile ei aduc mereu ceva nou şi imprevizibil.

„În ceea ce priveşte inspiraţia mea în momentul în care creez o coafură extravagantă, pur şi simplu transpun ceea ce simt şi coafura apare pur si simplu. Întotdeauna am avut parte de reacţii pozitive şi apreciere din partea publicului. De cele mai multe ori trebuie să explic anumitor persoane că, de fapt, coafurile extravagante nu sunt coafuri de zi cu zi, sunt coafuri de eveniment, de scenă. Ce pot spune cu siguranţă este că nu mă «antrenez» efectiv pentru un show. Inspiraţia îmi dictează de obicei tot ceea ce realizez”, afirmă coafeza.

Activitatea Adrianei este foarte variată. După ce, în timpul săptămânii, prin faţa ochilor îi trec doar documente, date, fişiere şi chestiuni tehnice, în weekenduri, atunci când participă la prezentări şi concursuri, registrul se schimbă radical. Extensiile de păr, modelele feminine şi tuburile de spray fixativ sunt obiectele cel mai des folosite. (NU RATA, AICI: Există un sat din România unde tinerele învaţă să fie gospodine. Şcoala de neveste)

A modelat peste 10 kilometri de păr

„În medie, la o coafură muncesc o oră. Folosesc cam la fiecare coafură şase metri de păr, trebuie să specific că doar extensii de păr produse de firme româneşti, şi cam două tuburi de spray fixativ la o prezentare. Dacă ar fi să calculez tot părul pe care l-am modelat până acum la prezentări şi concursuri, am trecut cu siguranţă de 10 kilometri de păr”, spune zâmbind Adriana.

Echipa cu care Adrian Popescu este una închegată, din ea făcând parte make-up artistul Alina Marchiş şi câteva fotomodele. Una dintre fetele pe care Adriana Popescu preferă să le coafeze la aproape toate prezentările este Larisa Călin, care a purtat împletiturile extravagante ale sătmărencei în cele mai multe defilări din ţară şi de peste graniţe.

„Am avut plăcerea să o întâlnesc pe Adriana în urmă cu câţiva ani, tocmai când începusem să cochetez cu modelling-ul şi pot spune că ea, este una dintre cele mai extraordinare persoane pe care le-am întâlnit în parcursul meu. Pentru Adriana, părul este precum o jucărie, îl modelează de fiecare dată cu o pasiune senzaţională, uimindu-ne pe toţi cu rezultatele sale. E o persoană extrem de pozitivă, rareori am văzut-o agitată. Nu îmi amintesc să fi stat pe scaun mai mult de 60 de minute, indiferent de cât era de spectaculoasă coafura, au fost şi cazuri în care Adriana a realizat coafuri în 10-20 de minute, la fel de frumoase, la fel de spectaculoase. Poate părea de necrezut, dar au fost evenimente la care coafurile au fost realizate de către Adriana cu o zi înaintea show-ului şi au avut acelaşi aspect impecabil ca în prima zi!”, afirmă modelul Larisa Călin. (VEZI ŞI: A descoperit o teorie abracadabrantă. El este Einstein din Vaslui!)

Creaţiile din păr ale Adrianei, purtate pe cap de modele, au fost apreciate de cei mai exigenţi specialişti în domeniu. La nivel naţional s-a impus rapid ca realizatoarea celor mai extravagante coafuri, premiu pe care l-a câştigat.

„Românii au talent”, rampa de lansare a Adrianei

O rampă de lansare a fost şi participarea la concursul „Românii au Talent”, acolo unde împletiturile ei au luat patru de „Da” de la juraţi. Numele ei a devenit tot mai cunoscut în domeniu şi ieşirile din ţară pentru concursuri sunt tot mai dese, iar, mai nou  face parte şi din juriu, nu e doar concurent.

„Am primit în această toamna invitaţia de a participa la un eveniment internaţional în Budapesta, Hungarian Open European Cup 2017 care aduce în fiecare an participanţi din peste 20 de ţări. Am fost surprinsă de faptul că am fost chemată ca invitat special din partea organizatorilor pentru a prezenta coafurile mele pe scena principală a evenimentului şi de a face parte din juriul internaţional desemnat la categoria de concurs «Împletituri». Cum de fiecare dată îmi place să surprind prin creaţiile mele, am ales o abordare avant-garde ca temă a acestei prezentări. Am optat pentru coafuri voluminoase nonconformiste folosind aproximativ 10 metri de extensii de păr natural. (…) Evenimentul a fost într-adevăr ceva deosebit şi m-am simţit foarte mândră că am reuşit să ajung la un asemenea nivel, care părea doar un vis în urmă cu patru ani, când am pornit pe acest drum. A fost o senzaţie de nedescris să fiu alături în juriu de cei care în urmă cu câţiva ani îmi jurizau mie lucrările de la concursuri şi să am prezentare pe o scenă a unui eveniment internaţional de o asemenea amploare”, afirmă Adriana Popescu pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

A făcut şi haine din păr

Hainele de păr ale Adrianei
Hainele de păr ale Adrianei

Nu doar coafuri a realizat Adriana în cei patru ani de când se joacă cu părul modelelor, ci şi haine din păr pentru acestea. A avut o singură prezentare de acest gen, la un eveniment de modă din Satu Mare, în care a expus câteva ţinute realizate din păr. Modelele au îmbrăcat bluze sau rochii realizate din extensii de păr, nu mai puţin de 14 metri fiind necesari pentru conceperea lor. Adriana îşi doreşte cel mai mult să continue ascensiunea pe care o parcurge de la debutul în acest domeniu şi să urce pe toate scenele posibile cu prezentările coafurilor ei extravagante. (CITEŞTE ŞI: Un consultant financiar dă ponturi. Îi învaţă pe români cum să facă bani: ”E simplu! Trebuie doar să…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

ADRIAN LUCIAN
Parteneri
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată acum minunea lui Guță
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată...
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Suma MODICĂ pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o are cu Beyonce de România! „O vede o dată pe an!”
Suma MODICĂ pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
Florin Călinescu a șocat o țară întreagă. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea posibil așa ceva
Florin Călinescu a șocat o țară întreagă. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea...
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai spus asta nimănui”
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai...
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de posturi de ofițeri scoase la concurs | Calendarul probelor
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Anunțul momentului pentru ce care au TELEFOANE MOBILE! Decizia care dă totul peste cap în Europa
Anunțul momentului pentru ce care au TELEFOANE MOBILE! Decizia care dă totul peste cap în...
Raed Arafat a semnat ordinul! ESTE TOTAL INTERZIS acest lucru. S-a luat deja decizia
Raed Arafat a semnat ordinul! ESTE TOTAL INTERZIS acest lucru. S-a luat deja decizia
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de...
FLORIN CĂLINESCU dă lovitura! Este bomba anului în televiziune
FLORIN CĂLINESCU dă lovitura! Este bomba anului în televiziune
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta știrile: „Penibil
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta...
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE Premii uriașe la Joker și Loto 6/49!
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE...
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care aruncă totul în aer
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care...