Acasă » Horoscop » HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Racii sunt puşi într-o situaţie neplăcută

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Racii sunt puşi într-o situaţie neplăcută

De: Cancan 26/11/2017 | 23:06
HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Racii sunt puşi într-o situaţie neplăcută

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – O zi încordată şi tensionantă în care trebuie să faci faţă cu brio unor situaţii imprevizibile! Concentrează-te şi nu da înapoi de la nimic! Nu te lăsa intimidat de reacţia unei persoane cu care nu te prea înţelegi, ci susţine-ţi părerea şi punctul de vedere până la capăt, diplomatic! Fă pace cu o situaţie ce te frământă, detaşează-te şi las-o să se desprindă de tine.Te vei simţi eliberat şi gata să începi un nou capitol de viaţă!

Taur – Părinţii trebuie puşi pe primul loc, iar atunci când îţi cer ajutorul sau când îşi doresc să fie alături de tine, îndeplineşte-le dorinţele! Dacă vechi probleme de sănătate încă nu-ţi dau pace, indicaţia este să nu tratezi efectul, ci să te gândeşti la cauza ce-ţi provoacă acele afecţiuni! Pune ţara la cale şi organizează o întâlnire cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Vorbele cu care te încurajează te vor însufleţi!

Gemeni – Lasă-ţi frământările de-o parte şi rezervă-ţi o zi numai pentru tine! Dă o raită prin magazine, te vei simţi mai bine cu ceva nou pe tine! Fă-ţi curaj şi poartă o discuţie definitorie cu acea persoană cu care nu te mai înţelegi ca la început. Relaţia poate fi salvată dacă îţi arăţi interesul! Familia este pusă mereu pe primul loc, dar acum este timpul să te gândeşti şi la tine şi la ceea ce îţi doreşti tu cu adevărat! Ascultă-ţi inima!

Rac – Poţi asista la o situaţie neplăcută ce te întristează şi ce te pune pe gânduri. Încearcă să înveţi ceva din această experienţă, îţi va fi utilă în viitor! Ai grijă de sănătatea ta, respectă-te şi nu te exploata la maxim. Organismul are nevoie de odihnă, de lichide şi de mişcare în aer liber! Dacă unele proiecte de la job au stagnat, nu dispera şi nu forţa mai tare situaţia, ci încearcă să refaci paşii parcurşi pentru a identifica eroarea!

Leu – Implică-te în activităţi de familie şi adună-i pe cei dragi în jurul tău, se anunţă o zi emoţionantă, ce îţi umple sufletul de bucurie şi mulţumire! Sunt mai multe lucruri de făcut în planul casei, aşa că nu mai amâna, ia-le pe rând şi organizează-te bine, cei dragi vor fi foarte mândri de tine! O fostă iubire va încerca să reînnoiască legătura cu tine, dar nu pare a fi destul de sinceră, iar problemele nu au siguranţa că pot fi rezolvate.

Fecioară – Fii pregătit să schimbi ceea ce merge aiurea în viaţa ta, să eviţi rutina şi să fii deschis, altfel nici nu vei şti de unde-ţi vine ghinionul. În domeniul sănătăţii, totul va merge bine dacă abordezi problema imediat şi cum trebuie; iar dificultăţi se pot ivi dacă o laşi să persiste. Evită să cari mai mult decât poţi duce, pentru că vei fi tentat să îţi asumi nişte riscuri inutile care îţi pot provoca pierderi mari.

Balanţă – Ziua în curs te găseşte destul de obosit, iar dacă vrei ca mintea să îţi meargă brici, nu ar fi rău să practici un sport sau să faci puţină mişcare. Gelozia poate fi cauza unei probleme ce apare în viaţa de cuplu. Ca să iasă totul bine, încearcă să te controlezi şi să-ţi păstrezi simţul umorului. Caută să eviţi disputele şi încearcă să cauţi o soluţie comună cu un partener. Dacă reuşiţi, perspectivele unei afaceri sunt foarte bune.

Scorpion – Dacă pleci în călătorie, fii cu băgare de seamă la modul în care vorbeşti sau te porţi cu străinii. Există riscul unor neînţelegeri majore! Îmbracă-te bine, nu face excese şi fii cu băgare de seamă la sănătate, în această perioadă eşti mai sensibil, mai vulnerabil sau mai emotiv!

Probabil că va trebui să iei şi unele decizii, iar acestea vor fi de tipul deciziilor înţelepte, de a face ceea ce trebuie, nu ceea ce ai vrea.

Săgetător – Deşi ai un fond optimist de la natură, acum s-ar putea să ai momente de descurajare. Deşi ai iniţiativa, este posibil să nu ţi se răspundă pozitiv. Ai răbdare! Vei avea mai târziu posibilitatea de a-ţi practica meseria într-o manieră mult mai interesantă şi satisfăcătoare la nivel personal. Mai multe sentimente reprimate tind să se exteriorizeze, de aceea este posibil să te surprindă şi pe tine reacţiile pe care le ai în ultima perioadă.

Capricorn – Deciziile profesionale au motivaţii materiale, de aceea se nasc noi strategii de creştere a veniturilor, iar felul în care îţi ţii banii începe să fie mai matur. Ai grijă ce afirmi, unele lucruri se pot întoarce împotriva ta! Este indicat să îţi menţii cumpătul, să nu spui vorbe în plus şi să fii neutru! Este multă tensiune sau energie negativă adunată în jurul tău, iar dacă nu te detaşezi sau nu o redirecţionezi, rişti să atragi conflicte … violente!

Vărsător – Nu te aventura în discuţii al căror subiect nu îl stăpâneşti, rişti să faci o mare gafă sau să asişti la o situaţie cu totul neplăcută! Preocupă-te de treburile casei fără să le mai amâni, a trecut deja ceva timp de când ar fi trebuit să le rezolvi! Asumă-ţi responsabilităţile necesare. Chiar dacă ziua nu a fost tocmai cum ai visat să fie, noaptea vine cu surprize, cu evenimente mondene sau vizite … neaşteptate!

Peşti – O discuţie cu iubitul îţi oferă noi concluzii vis a vis de relaţia în care te afli. Nu lua încă decizii, continuă să îţi analizezi sentimentele! Dacă simţi că eşti încărcat cu gânduri, dar încă foarte confuz, conferă-ţi câteva zile pentru a-ţi încărca bateriile şi pentru a medita în linişte. Din punct de vedere financiar, norocul este de partea ta. Focusează-te pe finalizarea unor proiecte!


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită