Acasă » Horoscop » HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Racii sunt puşi într-o situaţie neplăcută

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Racii sunt puşi într-o situaţie neplăcută

De: Cancan 26/11/2017 | 23:06
HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Racii sunt puşi într-o situaţie neplăcută

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – O zi încordată şi tensionantă în care trebuie să faci faţă cu brio unor situaţii imprevizibile! Concentrează-te şi nu da înapoi de la nimic! Nu te lăsa intimidat de reacţia unei persoane cu care nu te prea înţelegi, ci susţine-ţi părerea şi punctul de vedere până la capăt, diplomatic! Fă pace cu o situaţie ce te frământă, detaşează-te şi las-o să se desprindă de tine.Te vei simţi eliberat şi gata să începi un nou capitol de viaţă!

Taur – Părinţii trebuie puşi pe primul loc, iar atunci când îţi cer ajutorul sau când îşi doresc să fie alături de tine, îndeplineşte-le dorinţele! Dacă vechi probleme de sănătate încă nu-ţi dau pace, indicaţia este să nu tratezi efectul, ci să te gândeşti la cauza ce-ţi provoacă acele afecţiuni! Pune ţara la cale şi organizează o întâlnire cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Vorbele cu care te încurajează te vor însufleţi!

Gemeni – Lasă-ţi frământările de-o parte şi rezervă-ţi o zi numai pentru tine! Dă o raită prin magazine, te vei simţi mai bine cu ceva nou pe tine! Fă-ţi curaj şi poartă o discuţie definitorie cu acea persoană cu care nu te mai înţelegi ca la început. Relaţia poate fi salvată dacă îţi arăţi interesul! Familia este pusă mereu pe primul loc, dar acum este timpul să te gândeşti şi la tine şi la ceea ce îţi doreşti tu cu adevărat! Ascultă-ţi inima!

Rac – Poţi asista la o situaţie neplăcută ce te întristează şi ce te pune pe gânduri. Încearcă să înveţi ceva din această experienţă, îţi va fi utilă în viitor! Ai grijă de sănătatea ta, respectă-te şi nu te exploata la maxim. Organismul are nevoie de odihnă, de lichide şi de mişcare în aer liber! Dacă unele proiecte de la job au stagnat, nu dispera şi nu forţa mai tare situaţia, ci încearcă să refaci paşii parcurşi pentru a identifica eroarea!

Leu – Implică-te în activităţi de familie şi adună-i pe cei dragi în jurul tău, se anunţă o zi emoţionantă, ce îţi umple sufletul de bucurie şi mulţumire! Sunt mai multe lucruri de făcut în planul casei, aşa că nu mai amâna, ia-le pe rând şi organizează-te bine, cei dragi vor fi foarte mândri de tine! O fostă iubire va încerca să reînnoiască legătura cu tine, dar nu pare a fi destul de sinceră, iar problemele nu au siguranţa că pot fi rezolvate.

Fecioară – Fii pregătit să schimbi ceea ce merge aiurea în viaţa ta, să eviţi rutina şi să fii deschis, altfel nici nu vei şti de unde-ţi vine ghinionul. În domeniul sănătăţii, totul va merge bine dacă abordezi problema imediat şi cum trebuie; iar dificultăţi se pot ivi dacă o laşi să persiste. Evită să cari mai mult decât poţi duce, pentru că vei fi tentat să îţi asumi nişte riscuri inutile care îţi pot provoca pierderi mari.

Balanţă – Ziua în curs te găseşte destul de obosit, iar dacă vrei ca mintea să îţi meargă brici, nu ar fi rău să practici un sport sau să faci puţină mişcare. Gelozia poate fi cauza unei probleme ce apare în viaţa de cuplu. Ca să iasă totul bine, încearcă să te controlezi şi să-ţi păstrezi simţul umorului. Caută să eviţi disputele şi încearcă să cauţi o soluţie comună cu un partener. Dacă reuşiţi, perspectivele unei afaceri sunt foarte bune.

Scorpion – Dacă pleci în călătorie, fii cu băgare de seamă la modul în care vorbeşti sau te porţi cu străinii. Există riscul unor neînţelegeri majore! Îmbracă-te bine, nu face excese şi fii cu băgare de seamă la sănătate, în această perioadă eşti mai sensibil, mai vulnerabil sau mai emotiv!

Probabil că va trebui să iei şi unele decizii, iar acestea vor fi de tipul deciziilor înţelepte, de a face ceea ce trebuie, nu ceea ce ai vrea.

Săgetător – Deşi ai un fond optimist de la natură, acum s-ar putea să ai momente de descurajare. Deşi ai iniţiativa, este posibil să nu ţi se răspundă pozitiv. Ai răbdare! Vei avea mai târziu posibilitatea de a-ţi practica meseria într-o manieră mult mai interesantă şi satisfăcătoare la nivel personal. Mai multe sentimente reprimate tind să se exteriorizeze, de aceea este posibil să te surprindă şi pe tine reacţiile pe care le ai în ultima perioadă.

Capricorn – Deciziile profesionale au motivaţii materiale, de aceea se nasc noi strategii de creştere a veniturilor, iar felul în care îţi ţii banii începe să fie mai matur. Ai grijă ce afirmi, unele lucruri se pot întoarce împotriva ta! Este indicat să îţi menţii cumpătul, să nu spui vorbe în plus şi să fii neutru! Este multă tensiune sau energie negativă adunată în jurul tău, iar dacă nu te detaşezi sau nu o redirecţionezi, rişti să atragi conflicte … violente!

Vărsător – Nu te aventura în discuţii al căror subiect nu îl stăpâneşti, rişti să faci o mare gafă sau să asişti la o situaţie cu totul neplăcută! Preocupă-te de treburile casei fără să le mai amâni, a trecut deja ceva timp de când ar fi trebuit să le rezolvi! Asumă-ţi responsabilităţile necesare. Chiar dacă ziua nu a fost tocmai cum ai visat să fie, noaptea vine cu surprize, cu evenimente mondene sau vizite … neaşteptate!

Peşti – O discuţie cu iubitul îţi oferă noi concluzii vis a vis de relaţia în care te afli. Nu lua încă decizii, continuă să îţi analizezi sentimentele! Dacă simţi că eşti încărcat cu gânduri, dar încă foarte confuz, conferă-ţi câteva zile pentru a-ţi încărca bateriile şi pentru a medita în linişte. Din punct de vedere financiar, norocul este de partea ta. Focusează-te pe finalizarea unor proiecte!


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...