Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 FEBRUARIE. Gemenii se gândesc la viitor

HOROSCOP 4 FEBRUARIE. Gemenii se gândesc la viitor

De: Cancan 03/02/2018 | 23:08
HOROSCOP 4 FEBRUARIE. Gemenii se gândesc la viitor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o perioadă benefică pentru a lega noi parteneriate sau colaborări, de a îţi spori veniturile sau de a te angaja în locul pe care ţi-l doreşti! Analizează toate oportunităţile cu atenţie şi alege-o pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine! În iubire, relaţia poate trece printr-o perioadă mult mai cerebrală, în care aveţi ocazia să luaţi cele mai bune decizii!

Taur – Urmează o perioadă plină de iubire, tandreţe, pasiune şi dorinţă! Venus, planeta iubirii, activează casa cuplului, un moment foarte favorabil în care să te îndrăgosteşti, să experimentezi lucruri noi alături de partenerul de viaţă sau în care să sporeşti intimitatea dintre voi! Totodată, acolo unde este cazul, poate fi momentul în care dorinţa de a avea un copil apare la orizont într-un mod mult mai asumat!

Gemeni – Viitorul sau stabilitatea familiei contează foarte mult pentru tine acum, astfel încât eşti gata să iei unele decizii foarte importante! Totuşi, nu te grăbi, analizează bine situaţia în care te afli, fii cu băgare de seamă la toate amănuntele şi judecă la rece orice aspect! Ca urmare a unei judecăţi corecte şi mature, vei lua cea mai bună decizie pentru tine şi pentru toţi cei implicaţi!

Rac – Te gândeşti din ce în ce mai mult la o vacanţă, iar în următoarea perioadă poţi avea parte de multe deplasări. Chiar dacă vor fi pentru câteva zile, timpul petrecut înafara casei va fi de calitate. Caută locurile în care să te simţi cel mai bine, confortabile şi rafinate, chiar dacă cei din jur te pot considera uşor pretenţios! Apelează la persoane care au experienţă în domeniu şi nu face rabaturi!

Leu – Este un moment foarte favorabil pentru sporirea câştigurilor de orice fel! Nu rata oportunităţile ce ţi se ivesc acum în cale şi acţionează cu încrederea ce îţi este caracteristică! Multe din planurile pe care ţi le-ai făcut în trecut se pot concretiza acum! Locul de muncă se poate îmbunătăţi sau tu poţi obţine acum veniturile pe care ţi le doreai!

Fecioară – Te simţi mult mai bine în pielea ta, dispui de mai mult farmec personal şi ai parte de o încredere în sine mult mai mare decât până acum. Acest aspect este perceput de cei care te înconjoară, iar pentru asta eşti mai apreciat, mai ascultat şi urmat în ceea ce faci şi propui. Menţine această atitudine confidentă şi vei avea parte în următoarea perioadă numai de beneficii!

Balanţă – Nu te lăsa prada emoţiilor ce apar pe parcursul zilei în curs, s-ar putea să-ţi întunece raţiunea şi să nu mai poţi lua cele mai bune decizii. Un prieten îţi va fi alături la nevoie, aşa că nu ezita să îl contactezi şi să te bazezi pe el! Concentrează-te pe treburile importante şi nu lăsa pe mâine ceea ce trebuie să faci astăzi, presiunea zilei de mâine îţi va da planurile peste cap!

Scorpion – Este o zi agitată în care trebuie să-ţi menţii cumpătul şi echilibrul interior pentru a face faţă cu brio situaţiilor apărute! Contează pe susţinere şi ajutor din partea familiei! În domeniul iubirii, partenerul de viaţă are nevoie de un sfat şi de implicarea ta emoţională, ca atare fii la rândul tău alături de el. În urma apropierii voastre, se preconizează o seară romantică şi foarte relaxantă!

Săgetător – Fii cu băgare de seamă la sănătate şi nu te solicita inutil, astrele nu te susţin energetic! Păstrează o zi pentru tine şi pentru ceea ce îţi face plăcere cu adevărat. Ai nevoie de spaţiu pentru a-ţi încărca bateriile şi pentru a te remonta! Copiii sau cei tineri te încântă astăzi cu preocupările lor. Fii activ şi lasă-te purtat de valul incocenţei şi al bucuriei de a te juca alături de ei!

Capricorn – Nu te da bătut în faţa unor provocări de moment, deoarece, făcându-le faţă şi acţionând cu maturitate, ţi se vor arăta noi oportunităţi legate de locul de muncă şi de avansare profesională! Dacă ţi se pare că tensiunea dintre tine şi un prieten apropiat a ajuns la punctul maxim, este mai bine să îi spui sincer şi deschis ceea ce te deranjează şi să aplanezi orice fel de conflict!

Vărsător – Este o zi armonioasă în care poţi lega o prietenie frumoasă şi de lungă durată cu o persoană, pe care deşi o cunoşteai, nu ai luat-o în calcul până acum! Alatură-te proiectelor de familie, căldura şi armonia dintre voi te va relaxa şi te va linişti după o săptămână în care ai fost foarte agitat! Nu ezita să spui ceea ce gândeşti sau simţi, ceilalţi nu au cum să-ţi ghicească intenţiile sau frustrările.

Peşti – Astăzi este posibilă o deplasare în afara oraşului natal, alături de o persoană foarte dragă ţie! Înainte de plecare asigură-te că ai şi actele necesare la tine! Concentrează-te pe partea financiară şi dozează-ţi în mod chibzuit cheltuielile, deoarece rişti să faci nişte plasamente nu tocmai avantajoase! Un proiect este pe cale să se finalizeze şi altul este pe cale să înceapă. Deleagă cât mai multe sarcini celor din jur, iar tu ocupă-te de esenţă!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile lor de băieți”
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în ţară şi a deschis o afacere de familie:
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se trăiește simplu aici, iar locuitorii sunt fericiți
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se...
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune pentru Berbeci și Raci
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune...
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...