HOROSCOP 4 FEBRUARIE. Gemenii se gândesc la viitor

Publicat: 03/02/2018 | 23:08
HOROSCOP 4 FEBRUARIE. Gemenii se gândesc la viitor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o perioadă benefică pentru a lega noi parteneriate sau colaborări, de a îţi spori veniturile sau de a te angaja în locul pe care ţi-l doreşti! Analizează toate oportunităţile cu atenţie şi alege-o pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine! În iubire, relaţia poate trece printr-o perioadă mult mai cerebrală, în care aveţi ocazia să luaţi cele mai bune decizii!

Taur – Urmează o perioadă plină de iubire, tandreţe, pasiune şi dorinţă! Venus, planeta iubirii, activează casa cuplului, un moment foarte favorabil în care să te îndrăgosteşti, să experimentezi lucruri noi alături de partenerul de viaţă sau în care să sporeşti intimitatea dintre voi! Totodată, acolo unde este cazul, poate fi momentul în care dorinţa de a avea un copil apare la orizont într-un mod mult mai asumat!

Gemeni – Viitorul sau stabilitatea familiei contează foarte mult pentru tine acum, astfel încât eşti gata să iei unele decizii foarte importante! Totuşi, nu te grăbi, analizează bine situaţia în care te afli, fii cu băgare de seamă la toate amănuntele şi judecă la rece orice aspect! Ca urmare a unei judecăţi corecte şi mature, vei lua cea mai bună decizie pentru tine şi pentru toţi cei implicaţi!

Rac – Te gândeşti din ce în ce mai mult la o vacanţă, iar în următoarea perioadă poţi avea parte de multe deplasări. Chiar dacă vor fi pentru câteva zile, timpul petrecut înafara casei va fi de calitate. Caută locurile în care să te simţi cel mai bine, confortabile şi rafinate, chiar dacă cei din jur te pot considera uşor pretenţios! Apelează la persoane care au experienţă în domeniu şi nu face rabaturi!

Leu – Este un moment foarte favorabil pentru sporirea câştigurilor de orice fel! Nu rata oportunităţile ce ţi se ivesc acum în cale şi acţionează cu încrederea ce îţi este caracteristică! Multe din planurile pe care ţi le-ai făcut în trecut se pot concretiza acum! Locul de muncă se poate îmbunătăţi sau tu poţi obţine acum veniturile pe care ţi le doreai!

Fecioară – Te simţi mult mai bine în pielea ta, dispui de mai mult farmec personal şi ai parte de o încredere în sine mult mai mare decât până acum. Acest aspect este perceput de cei care te înconjoară, iar pentru asta eşti mai apreciat, mai ascultat şi urmat în ceea ce faci şi propui. Menţine această atitudine confidentă şi vei avea parte în următoarea perioadă numai de beneficii!

Balanţă – Nu te lăsa prada emoţiilor ce apar pe parcursul zilei în curs, s-ar putea să-ţi întunece raţiunea şi să nu mai poţi lua cele mai bune decizii. Un prieten îţi va fi alături la nevoie, aşa că nu ezita să îl contactezi şi să te bazezi pe el! Concentrează-te pe treburile importante şi nu lăsa pe mâine ceea ce trebuie să faci astăzi, presiunea zilei de mâine îţi va da planurile peste cap!

Scorpion – Este o zi agitată în care trebuie să-ţi menţii cumpătul şi echilibrul interior pentru a face faţă cu brio situaţiilor apărute! Contează pe susţinere şi ajutor din partea familiei! În domeniul iubirii, partenerul de viaţă are nevoie de un sfat şi de implicarea ta emoţională, ca atare fii la rândul tău alături de el. În urma apropierii voastre, se preconizează o seară romantică şi foarte relaxantă!

Săgetător – Fii cu băgare de seamă la sănătate şi nu te solicita inutil, astrele nu te susţin energetic! Păstrează o zi pentru tine şi pentru ceea ce îţi face plăcere cu adevărat. Ai nevoie de spaţiu pentru a-ţi încărca bateriile şi pentru a te remonta! Copiii sau cei tineri te încântă astăzi cu preocupările lor. Fii activ şi lasă-te purtat de valul incocenţei şi al bucuriei de a te juca alături de ei!

Capricorn – Nu te da bătut în faţa unor provocări de moment, deoarece, făcându-le faţă şi acţionând cu maturitate, ţi se vor arăta noi oportunităţi legate de locul de muncă şi de avansare profesională! Dacă ţi se pare că tensiunea dintre tine şi un prieten apropiat a ajuns la punctul maxim, este mai bine să îi spui sincer şi deschis ceea ce te deranjează şi să aplanezi orice fel de conflict!

Vărsător – Este o zi armonioasă în care poţi lega o prietenie frumoasă şi de lungă durată cu o persoană, pe care deşi o cunoşteai, nu ai luat-o în calcul până acum! Alatură-te proiectelor de familie, căldura şi armonia dintre voi te va relaxa şi te va linişti după o săptămână în care ai fost foarte agitat! Nu ezita să spui ceea ce gândeşti sau simţi, ceilalţi nu au cum să-ţi ghicească intenţiile sau frustrările.

Peşti – Astăzi este posibilă o deplasare în afara oraşului natal, alături de o persoană foarte dragă ţie! Înainte de plecare asigură-te că ai şi actele necesare la tine! Concentrează-te pe partea financiară şi dozează-ţi în mod chibzuit cheltuielile, deoarece rişti să faci nişte plasamente nu tocmai avantajoase! Un proiect este pe cale să se finalizeze şi altul este pe cale să înceapă. Deleagă cât mai multe sarcini celor din jur, iar tu ocupă-te de esenţă!

Citește și...