Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 FEBRUARIE. Leu – Concentrează-te la cheltuieli, facturi și obligații

HOROSCOP 21 FEBRUARIE. Leu – Concentrează-te la cheltuieli, facturi și obligații

De: Cristian Blanuta 20/02/2018 | 22:05
HOROSCOP 21 FEBRUARIE. Leu - Concentrează-te la cheltuieli, facturi și obligații

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Bucură-te din plin de această zi, deoarece vei întâlni la tot pasul șanse, persoane care să te ajute și să te îndrume, cât și oportunități relaționale! Azi poți atrage asupra ta respectul și admirația celor pentru care lucrezi, de aceea menține-ți activ interesul pentru serviciu și responsabilități! Nu cheltui mult din rezervele pe care ți le-ai făcut, s-ar putea să îți trebuiască în curând o sumă mai mare, pe care să o investești într-un proiect!

Taur –  Chiar dacă astăzi va trebui să pari un pic mai dur sau mai intransigent, susține-ți punctul de vedere cu tărie și nu renunța la principiile tale! Nu aștepta prea multe de la partenerul de viață fără să te gândești să dai și tu ceva în schimb, deoarece o relație se formează pe compromis reciproc! Dacă ești în fața unei răscruci de drumuri și nu știi ceea ce să alegi, este indicat să faci o pauză și să fii atent la ceea ce îți dictează … inima!

Gemeni –  Ești foarte bine dispus și veselia ta îi molipsește și pe cei care te întâlnesc. Păstrează-ți doza de optimism și ajută-i pe ceilalți cu plăcere! Dacă este cazul, nu trata cu superficialitate semnalele din zona sănătății, iar dacă te supără ceva, nu te trata după ureche ci cere sfatul cuiva specializat în domeniu! Este indicat ca în cazul în care pornești acum o acțiune nouă să o faci cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Urmărește detaliile!

Rac – Nu fi dur cu tine însuți și nu te critica prea tare atunci când greșești. Încearcă mai mult să înveți ceva din asta și să nu repeți erorile făcute! Încearcă să te destinzi alături de prieteni și abate-ți gândurile de la problemele cotidiene. Va fi și mâine o zi în care ai timp să rezolvi totul! Un prieten apropiat își face griji pentru tine și își dorește să se implice activ în problemele tale. Nu este cazul să fii mandru, lasă-te ajutat!

Leu – Concentrează-te la cheltuieli, facturi și obligații, deoarece dacă nu te achiți la timp de datoriile acumulate, vei ajunge într-o mare încurcătură! Vine o zi când trebuie luate decizii de viață importante, iar dacă acum te afli într-o astfel de situație, asumăți-o cu responsabilitate și maturitate. Fii cu băgare de seamă la asocierile pe care le faci și la contractele pe care le semnezi, s-ar putea să regreți cât de curând alegerea făcută!

Fecioară – Concentrează-te pe detalii și pe munca de finețe și nu lăsa treburile neterminate, s-ar putea să se aglomereze și să te preseze cât de curând! Nu lăsa un coleg de breaslă să te subestimeze, ci arată-i calitățile tale. Nu este momentul să fii introvertit, ci acela în care să strălucești! Fii empatic, deoarece este o zi importantă pentru tine și familia ta, în care planurile făcute împreună vă deschid oportunități pe termen îndelungat.

Balanță – Nu demara nimic astăzi, doar rezolvă ceea ce deja ai stabilit. Planurile noi nu au șanse de reușită imediată, așa că amână-le până la momentul oportun! Concentrează-te asupra căminului și a responsabilităților administrativo-casnice, cei dragi ție au nevoie de ajutorul și implicarea ta directă! Este o zi favorabilă iubirii și romantismului în care să te întâlnești cu persoana iubită și în care să socializați pe teme ce vă pasionează pe amândoi!

Scorpion – Azi poți fi frământat de griji, nefiind pe deplin mulțumit de felul cum decurg relațiile cu cei cu care lucrezi. Nu face compromisuri ce nu te avantajează. Este o zi cu multă încărcătură emoțională și stres, pe care dacă o gestionezi cu prudență și tact, o poți termina într-un mod mult mai relaxat. Persoana iubită este foarte dornică de a petrece mai mult timp cu tine, așa că nu o neglija și fă-i pe plac, organizându-i o seară romantică și pasională!

Săgetător – Dialogurile purtate astăzi nu sunt lipsite de dispute sau scântei, de aceea încearcă să te temperezi și să aplanezi orice situație conflictuală! Una din cele mai bune variante pentru tine astăzi ar fi să petreci câteva momente de solitudine, în care să fii numai tu cu gândurile tale. Relația cu partenerul de viață pare să te aduca astăzi în ipostaza de a face compromisuri. Nu da înapoi, astfel de gesturi sunt inerente oricărei relații!

Capricorn –  Se poate ca informațiile pe care le primești sau zvonurile pe care le auzi să nu fie deloc adevărate, așa că nu pune la suflet tot ceea ce vine către tine! Găsește o cale de a-ți controla impulsurile agresive: rezervă-ți o întâlnire cu prietenii de distracții sau fă ceva ce te entuziasmează cu adevărat! Totodată, poți trece printr-o provocare în relația ta, dar nu este nimic ce nu poate fi rezolvat. Nu ai nevoie decât de o discuție serioasă cu partenerul.

Vărsător – Verifică de câteva ori înainte orice fel de contract sau act pe care îl semnezi, deoarece nu este o perioadă oportună angajamentelor de orice fel! Se anunță tensiuni la locul de muncă, de aceea poate că ar fi mai bine să cooperezi și să fii deschis cu colegii, în loc să te frustrezi inutil. Contextul astral te încurajează să fii deschis și să nu te mai ascunzi în spatele unui cinism dezinteresat. Arată ceea ce simți, fără ascunzișuri!

Pești –  Poți experimenta astăzi trăiri pe care nu le-ai mai avut și emoții de care nu te credeai capabil. Lasă-te în voia lor și dă-le voie să se manifeste! Uneori pofta vine mâncând, așa că nu da înapoi de la propunerile pe care le primești considerând că nu sunt de tine sau că nu ești pregătit! Ca să depășești situațiile dificile, este bine să ții seama de sfaturile unei persoane mature. Deși nu stai bine cu banii, s-ar putea să pleci la drum!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cum se calculează PENSIA, de fapt. Care sunt lucrurile incluse în formula de calcul
Cum se calculează PENSIA, de fapt. Care sunt lucrurile incluse în formula de calcul
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are...
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou cu el
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou...
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră:...
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Momentul în care OAMENII s-au îndepărtat PENTRU TOTDEAUNA de neanderthalieni
Momentul în care OAMENII s-au îndepărtat PENTRU TOTDEAUNA de neanderthalieni
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Ce să nu pui niciodată în colivia perușului. Poate fi toxică pentru el
Ce să nu pui niciodată în colivia perușului. Poate fi toxică pentru el
De duminică, 26 mai 2024, de la ora 13, nimic nu va mai fi la fel pentru 4 zodii. Începe o săptămână de vis pentru ele
De duminică, 26 mai 2024, de la ora 13, nimic nu va mai fi la...
Obligație pentru românii care au copii. Justiția a dat verdictul. Ce nu pot face în propria casă
Obligație pentru românii care au copii. Justiția a dat verdictul. Ce nu pot face în...
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin de restricție împotriva lui: „Am sărbătorit toată ziua”
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam - presa olandeză
Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam - presa olandeză
Cei care au permis CATEGORIA B nu au voie, sub nicio formă. Regula spune că este INTERZIS
Cei care au permis CATEGORIA B nu au voie, sub nicio formă. Regula spune că...
Taxa de drum 2024. Ce trebuie să verifice șoferii
Taxa de drum 2024. Ce trebuie să verifice șoferii
Alimentul pe care trebuie să îl consumăm seara, la cină, potrivit doctorului Vlad CIUREA
Alimentul pe care trebuie să îl consumăm seara, la cină, potrivit doctorului Vlad CIUREA
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de...
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul de 15.000 de euro
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin. Din ce cauză s-a stins, de fapt, actorul
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin. Din ce cauză s-a stins, de fapt,...
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te ajută să dormi mai bine: „Se face foarte simplu”
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te ajută să dormi mai bine: „Se face foarte...
Ce să pui în papanași ca să-ți iasă mai pufoși și mai gustoși ca la restaurant. Ingredientul care transformă aluatul într-un deliciu
Ce să pui în papanași ca să-ți iasă mai pufoși și mai gustoși ca la...
×