Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 FEBRUARIE. Leu – Concentrează-te la cheltuieli, facturi și obligații

HOROSCOP 21 FEBRUARIE. Leu – Concentrează-te la cheltuieli, facturi și obligații

De: Cristian Blanuta 20/02/2018 | 22:05
HOROSCOP 21 FEBRUARIE. Leu - Concentrează-te la cheltuieli, facturi și obligații

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Bucură-te din plin de această zi, deoarece vei întâlni la tot pasul șanse, persoane care să te ajute și să te îndrume, cât și oportunități relaționale! Azi poți atrage asupra ta respectul și admirația celor pentru care lucrezi, de aceea menține-ți activ interesul pentru serviciu și responsabilități! Nu cheltui mult din rezervele pe care ți le-ai făcut, s-ar putea să îți trebuiască în curând o sumă mai mare, pe care să o investești într-un proiect!

Taur –  Chiar dacă astăzi va trebui să pari un pic mai dur sau mai intransigent, susține-ți punctul de vedere cu tărie și nu renunța la principiile tale! Nu aștepta prea multe de la partenerul de viață fără să te gândești să dai și tu ceva în schimb, deoarece o relație se formează pe compromis reciproc! Dacă ești în fața unei răscruci de drumuri și nu știi ceea ce să alegi, este indicat să faci o pauză și să fii atent la ceea ce îți dictează … inima!

Gemeni –  Ești foarte bine dispus și veselia ta îi molipsește și pe cei care te întâlnesc. Păstrează-ți doza de optimism și ajută-i pe ceilalți cu plăcere! Dacă este cazul, nu trata cu superficialitate semnalele din zona sănătății, iar dacă te supără ceva, nu te trata după ureche ci cere sfatul cuiva specializat în domeniu! Este indicat ca în cazul în care pornești acum o acțiune nouă să o faci cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Urmărește detaliile!

Rac – Nu fi dur cu tine însuți și nu te critica prea tare atunci când greșești. Încearcă mai mult să înveți ceva din asta și să nu repeți erorile făcute! Încearcă să te destinzi alături de prieteni și abate-ți gândurile de la problemele cotidiene. Va fi și mâine o zi în care ai timp să rezolvi totul! Un prieten apropiat își face griji pentru tine și își dorește să se implice activ în problemele tale. Nu este cazul să fii mandru, lasă-te ajutat!

Leu – Concentrează-te la cheltuieli, facturi și obligații, deoarece dacă nu te achiți la timp de datoriile acumulate, vei ajunge într-o mare încurcătură! Vine o zi când trebuie luate decizii de viață importante, iar dacă acum te afli într-o astfel de situație, asumăți-o cu responsabilitate și maturitate. Fii cu băgare de seamă la asocierile pe care le faci și la contractele pe care le semnezi, s-ar putea să regreți cât de curând alegerea făcută!

Fecioară – Concentrează-te pe detalii și pe munca de finețe și nu lăsa treburile neterminate, s-ar putea să se aglomereze și să te preseze cât de curând! Nu lăsa un coleg de breaslă să te subestimeze, ci arată-i calitățile tale. Nu este momentul să fii introvertit, ci acela în care să strălucești! Fii empatic, deoarece este o zi importantă pentru tine și familia ta, în care planurile făcute împreună vă deschid oportunități pe termen îndelungat.

Balanță – Nu demara nimic astăzi, doar rezolvă ceea ce deja ai stabilit. Planurile noi nu au șanse de reușită imediată, așa că amână-le până la momentul oportun! Concentrează-te asupra căminului și a responsabilităților administrativo-casnice, cei dragi ție au nevoie de ajutorul și implicarea ta directă! Este o zi favorabilă iubirii și romantismului în care să te întâlnești cu persoana iubită și în care să socializați pe teme ce vă pasionează pe amândoi!

Scorpion – Azi poți fi frământat de griji, nefiind pe deplin mulțumit de felul cum decurg relațiile cu cei cu care lucrezi. Nu face compromisuri ce nu te avantajează. Este o zi cu multă încărcătură emoțională și stres, pe care dacă o gestionezi cu prudență și tact, o poți termina într-un mod mult mai relaxat. Persoana iubită este foarte dornică de a petrece mai mult timp cu tine, așa că nu o neglija și fă-i pe plac, organizându-i o seară romantică și pasională!

Săgetător – Dialogurile purtate astăzi nu sunt lipsite de dispute sau scântei, de aceea încearcă să te temperezi și să aplanezi orice situație conflictuală! Una din cele mai bune variante pentru tine astăzi ar fi să petreci câteva momente de solitudine, în care să fii numai tu cu gândurile tale. Relația cu partenerul de viață pare să te aduca astăzi în ipostaza de a face compromisuri. Nu da înapoi, astfel de gesturi sunt inerente oricărei relații!

Capricorn –  Se poate ca informațiile pe care le primești sau zvonurile pe care le auzi să nu fie deloc adevărate, așa că nu pune la suflet tot ceea ce vine către tine! Găsește o cale de a-ți controla impulsurile agresive: rezervă-ți o întâlnire cu prietenii de distracții sau fă ceva ce te entuziasmează cu adevărat! Totodată, poți trece printr-o provocare în relația ta, dar nu este nimic ce nu poate fi rezolvat. Nu ai nevoie decât de o discuție serioasă cu partenerul.

Vărsător – Verifică de câteva ori înainte orice fel de contract sau act pe care îl semnezi, deoarece nu este o perioadă oportună angajamentelor de orice fel! Se anunță tensiuni la locul de muncă, de aceea poate că ar fi mai bine să cooperezi și să fii deschis cu colegii, în loc să te frustrezi inutil. Contextul astral te încurajează să fii deschis și să nu te mai ascunzi în spatele unui cinism dezinteresat. Arată ceea ce simți, fără ascunzișuri!

Pești –  Poți experimenta astăzi trăiri pe care nu le-ai mai avut și emoții de care nu te credeai capabil. Lasă-te în voia lor și dă-le voie să se manifeste! Uneori pofta vine mâncând, așa că nu da înapoi de la propunerile pe care le primești considerând că nu sunt de tine sau că nu ești pregătit! Ca să depășești situațiile dificile, este bine să ții seama de sfaturile unei persoane mature. Deși nu stai bine cu banii, s-ar putea să pleci la drum!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați: TOTUL a apărut pe net
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați:...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre noua lui parteneră
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...