Acasă » Horoscop » HOROSCOP 22 MARTIE. Gemenii sunt prea cheltuitori

HOROSCOP 22 MARTIE. Gemenii sunt prea cheltuitori

De: Cancan 21/03/2018 | 22:40
HOROSCOP 22 MARTIE. Gemenii sunt prea cheltuitori

HOROSCOP 22 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

HOROSCOP 22 MARTIE

Berbec – Entuziasmul tău este la cote maxime, ești pregătit pentru tot ce va urma și, cât timp această siguranță de sine se menține pe un nivel ridicat, vei evolua repede. Veștile bune legate de viață de familie animă relațiile dintre cei ai casei și vă fac pe toți mai veseli și mai implicați. Bucură-te de prezența lor și trăiește un moment minunat! Atâta timp cât te concentrezi asupra țelului propus, totul va merge de minune, deci nu încerca nici să faci exces de zel, nici să fugi de sarcini.
Taur – Din ceea ce dăruiești tu acum, vei primi dublu în curând de la viață, ca atare pune suflet și pasiune în ceea ce vrei sa obții, pentru că se poate! Se naște o idee în mintea ta și o prezinți colegilor cu încredere, cu un aer sigur, convins că va duce spre rezultate excelente. Vei reuși să-i convingi. Partenerul are nevoie de atenție din partea ta și de energia ta. Consum-o făcând acest gest și nu permite irascibilității să tensioneze relația.
Gemeni – Este o zi plină din punct de vedere social și imprevizibilă. Cunoști foarte mulți oameni și închei seara participând la un eveniment foarte interesant.  Apar mici probleme financiare datorită faptului că ai cheltuit puțin nechibzuit în ultima vreme. Și au rămas facturile restante de achitat. Partenerul poate fi nemulțumit de modul în care te comporți în ultimul timp. Nu fi combativ și încearcă să abordezi cât mai calm cu putință situația.
Rac – Sunt multe de făcut la birou așa că cel mai bine ar fi să rămâi activ în ceea ce ai de făcut pentru a nu resimți nicio tensiune la sfârșitul zilei.
Ai luat cumva în considerare până acum ideea de a lucra și de acasă? Este posibil ca cei din familie să-ți reproșeze absențele îndelungate. Partenerul îți va răspunde în funcție de disponibilitatea ta de a vorbi despre ceea ce simți. O cină romantică deschide canalul de comunicare.
Leu – Viața ta este împărțită mai tot timpul între profesie și familie. Competiția dintre ele te-a epuizat. Ar fi indicat azi să-i dai prioritate doar uneia. Detașează-te de problemele de la serviciu. Doar dacă sunt urgențe merită să-ți consume energia. Altfel, partenerul are și el nevoie de energia ta.  Vizita pe care o primești, pe de o parte te bucură, dar pe de alta îți dă programul peste cap. Acceptă că nu poți controla totul și trăiește clipa.
Fecioară – Acordă-ți mai multă atenție ție și hobby-urilor tale. Nu sta peste program și alege o librărie, o expoziție, un spațiu în care să te relaxezi. Este posibil ca astăzi să întâlnești o persoană cu care vei avea o conversație foarte interesantă și care îți poate schimba percepția despre viață. Îți revin amintiri ale unor evenimente care ți-au marcat existența și azi ai posibilitatea să le înțelegi sensul și să depășești anumite traume.
Balanță – Astăzi te trezești puțin agitat și neliniștit. Încearcă să interacționezi cât mai puțin cu  acele persoane care ți-ar putea amplifica starea. Mergi la sală după serviciu sau găsește o metodă bună de a te elibera de orice fel de energie negativă. Instinctele și determinarea ta te pot conduce către metode neconvenționale de a face bani mai mulți, ceea ce este bine fiindcă pot apărea cheltuieli neprevăzute la tot pasul.
Scorpion – Fii mai atent la sănătatea ta, ar fi indicat să nu forțezi nota la serviciu. Nu te încărca cu sarcini care nu se află în fișa postului tău. Cei apropiați sunt puțin nemulțumiți de relația tensionată dintre tine și partenerul de viață. Schimbă-ți atitudinea, organizează o petrecere și scapă de disensiuni. Orice oportunități apar astăzi ține cont de ele pentru că nu apar în fiecare zi. Urmărește-ți inima și decide cum este mai bine pentru tine.
Săgetător – Îți faci planuri de viitor care includ și schimbarea locuinței. Fă-ți planul cu atenție și ordine în pușculiță fiindcă apar cheltuieli neprevăzute. Cele mai importante sunt colaborarea și ajutorul reciproc, grija pentru celălalt. Renunță la reacțiile egoiste pentru a evita discuții. Poți să primești o veste bună, ce îți aduce multă bucurie. Astfel, ești și mai determinat să îți duci planurile la bun sfârșit! Ceilalți te susțin!
Capricorn – Este posibil să pierzi controlul care te caracterizează atât de bine, acela asupra banilor și să cheltui mai mult decât ai. Plătește mai întâi facturile. După o perioadă agitată ar fi indicat să găsești metode relaxante de a-ți petrece următoarele zile. O plimbare în aer liber, poate o minivacanță la munte îți vor încărca bateriile la maxim. Menține-ți balansul și armonia interioară, iar lucrurile vor ieși exact așa cum le-ai visat.
Vărsător – Aspectele astrologice de astăzi te pot face mai vulnerabil în fața provocărilor ce apar. Fii cu băgare de seamă să nu afirmi cu voce tare ceea ce trebuiau să fie doar gândurile tale, riști să faci o gafă enormă! Pășește înafara zonei de comfort și asumă-ți un risc, până la urmă lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Urmează o strategie bine gândită atunci când vine vorba de reînnodarea relației cu cineva cu care ai pierdut legătura de ceva vreme!
Pești – Ești mai receptiv și mai tolerant în ceea ce privește ideile ce nu sunt pe placul tău, iar asta o simt cel mai bine apropiații tăi. Concentrează-te la esență și înlătură detaliile banale, care nu fac decât să te încurce! Fii de acord să rezolvi o problemă sentimentală, iar ea se va rezolva mai repede decât crezi. Nu persista în încăpățânare, deoarece lucrurile se pot agrava!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Gabriela Firea dă LOVITURA TOTALĂ în partid. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri: NU-L IARTĂ
Gabriela Firea dă LOVITURA TOTALĂ în partid. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri: NU-L IARTĂ
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Probleme de securitate la iPhone. Ce ar mai putea pății utilizatorii
Probleme de securitate la iPhone. Ce ar mai putea pății utilizatorii
BANCUL ZILEI | Bulă încearcă să agațe o franțuzoaică pe Facebook
BANCUL ZILEI | Bulă încearcă să agațe o franțuzoaică pe Facebook
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...