HOROSCOP 22 MARTIE. Gemenii sunt prea cheltuitori

Publicat: 21/03/2018 | 22:40
HOROSCOP 22 MARTIE. Gemenii sunt prea cheltuitori

HOROSCOP 22 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

HOROSCOP 22 MARTIE

Berbec – Entuziasmul tău este la cote maxime, ești pregătit pentru tot ce va urma și, cât timp această siguranță de sine se menține pe un nivel ridicat, vei evolua repede. Veștile bune legate de viață de familie animă relațiile dintre cei ai casei și vă fac pe toți mai veseli și mai implicați. Bucură-te de prezența lor și trăiește un moment minunat! Atâta timp cât te concentrezi asupra țelului propus, totul va merge de minune, deci nu încerca nici să faci exces de zel, nici să fugi de sarcini.
Taur – Din ceea ce dăruiești tu acum, vei primi dublu în curând de la viață, ca atare pune suflet și pasiune în ceea ce vrei sa obții, pentru că se poate! Se naște o idee în mintea ta și o prezinți colegilor cu încredere, cu un aer sigur, convins că va duce spre rezultate excelente. Vei reuși să-i convingi. Partenerul are nevoie de atenție din partea ta și de energia ta. Consum-o făcând acest gest și nu permite irascibilității să tensioneze relația.
Gemeni – Este o zi plină din punct de vedere social și imprevizibilă. Cunoști foarte mulți oameni și închei seara participând la un eveniment foarte interesant.  Apar mici probleme financiare datorită faptului că ai cheltuit puțin nechibzuit în ultima vreme. Și au rămas facturile restante de achitat. Partenerul poate fi nemulțumit de modul în care te comporți în ultimul timp. Nu fi combativ și încearcă să abordezi cât mai calm cu putință situația.
Rac – Sunt multe de făcut la birou așa că cel mai bine ar fi să rămâi activ în ceea ce ai de făcut pentru a nu resimți nicio tensiune la sfârșitul zilei.
Ai luat cumva în considerare până acum ideea de a lucra și de acasă? Este posibil ca cei din familie să-ți reproșeze absențele îndelungate. Partenerul îți va răspunde în funcție de disponibilitatea ta de a vorbi despre ceea ce simți. O cină romantică deschide canalul de comunicare.
Leu – Viața ta este împărțită mai tot timpul între profesie și familie. Competiția dintre ele te-a epuizat. Ar fi indicat azi să-i dai prioritate doar uneia. Detașează-te de problemele de la serviciu. Doar dacă sunt urgențe merită să-ți consume energia. Altfel, partenerul are și el nevoie de energia ta.  Vizita pe care o primești, pe de o parte te bucură, dar pe de alta îți dă programul peste cap. Acceptă că nu poți controla totul și trăiește clipa.
Fecioară – Acordă-ți mai multă atenție ție și hobby-urilor tale. Nu sta peste program și alege o librărie, o expoziție, un spațiu în care să te relaxezi. Este posibil ca astăzi să întâlnești o persoană cu care vei avea o conversație foarte interesantă și care îți poate schimba percepția despre viață. Îți revin amintiri ale unor evenimente care ți-au marcat existența și azi ai posibilitatea să le înțelegi sensul și să depășești anumite traume.
Balanță – Astăzi te trezești puțin agitat și neliniștit. Încearcă să interacționezi cât mai puțin cu  acele persoane care ți-ar putea amplifica starea. Mergi la sală după serviciu sau găsește o metodă bună de a te elibera de orice fel de energie negativă. Instinctele și determinarea ta te pot conduce către metode neconvenționale de a face bani mai mulți, ceea ce este bine fiindcă pot apărea cheltuieli neprevăzute la tot pasul.
Scorpion – Fii mai atent la sănătatea ta, ar fi indicat să nu forțezi nota la serviciu. Nu te încărca cu sarcini care nu se află în fișa postului tău. Cei apropiați sunt puțin nemulțumiți de relația tensionată dintre tine și partenerul de viață. Schimbă-ți atitudinea, organizează o petrecere și scapă de disensiuni. Orice oportunități apar astăzi ține cont de ele pentru că nu apar în fiecare zi. Urmărește-ți inima și decide cum este mai bine pentru tine.
Săgetător – Îți faci planuri de viitor care includ și schimbarea locuinței. Fă-ți planul cu atenție și ordine în pușculiță fiindcă apar cheltuieli neprevăzute. Cele mai importante sunt colaborarea și ajutorul reciproc, grija pentru celălalt. Renunță la reacțiile egoiste pentru a evita discuții. Poți să primești o veste bună, ce îți aduce multă bucurie. Astfel, ești și mai determinat să îți duci planurile la bun sfârșit! Ceilalți te susțin!
Capricorn – Este posibil să pierzi controlul care te caracterizează atât de bine, acela asupra banilor și să cheltui mai mult decât ai. Plătește mai întâi facturile. După o perioadă agitată ar fi indicat să găsești metode relaxante de a-ți petrece următoarele zile. O plimbare în aer liber, poate o minivacanță la munte îți vor încărca bateriile la maxim. Menține-ți balansul și armonia interioară, iar lucrurile vor ieși exact așa cum le-ai visat.
Vărsător – Aspectele astrologice de astăzi te pot face mai vulnerabil în fața provocărilor ce apar. Fii cu băgare de seamă să nu afirmi cu voce tare ceea ce trebuiau să fie doar gândurile tale, riști să faci o gafă enormă! Pășește înafara zonei de comfort și asumă-ți un risc, până la urmă lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Urmează o strategie bine gândită atunci când vine vorba de reînnodarea relației cu cineva cu care ai pierdut legătura de ceva vreme!
Pești – Ești mai receptiv și mai tolerant în ceea ce privește ideile ce nu sunt pe placul tău, iar asta o simt cel mai bine apropiații tăi. Concentrează-te la esență și înlătură detaliile banale, care nu fac decât să te încurce! Fii de acord să rezolvi o problemă sentimentală, iar ea se va rezolva mai repede decât crezi. Nu persista în încăpățânare, deoarece lucrurile se pot agrava!

Citește și...