Acasă » Horoscop » HOROSCOP 25 MARTIE. Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist

HOROSCOP 25 MARTIE. Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist

De: Cristian Blanuta 25/03/2018 | 00:08
HOROSCOP 25 MARTIE. Leu - Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist

HOROSCOP 24 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Dacă ești cu mintea deschisă și mai flexibil, astăzi ai putea beneficia de noroc venit de la colaboratori sau chiar de la prieteni influenți. Îți dorești să te implici în mai multe activități și să inițiezi mai multe proiecte iar ambiția și plusul de energie te vor ajuta în aceste demersuri.  Partenerul are nevoie de atenție din partea ta și de energia ta. Consum-o făcând acest gest și nu permite irascibilității să tensioneze relația mai ales că ești favorizat de astre în ceea ce privește dragostea.

Taur – În această perioadă astrele aduc situații favorabile în ceea ce privește dragostea, dar și banii. Este important să fii deschis și să știi să primești. Poate crezi că o acțiune exterioară te face să te simți mai bine în interior, dar întreabă-te dacă asta nu e doar modul în care am fost învățați să acționam. Cărți pe care le-ai citit în ultimul timp sau informații primite de la anumite persoane îți pot stârni interesul de a studia astrologie sau numerologie având astfel ocazia de a te cunoaște mai bine.

Gemeni – Chiar dacă primești critici de la șefi încearcă să nu te lași copleșit fiindcă foarte curând vor veni și aprecieri sau chiar recompense. E posibil să participi la un eveniment unde vei cunoaște persoane interesante care îmbrățișează aceleași principii de viață ca și tine. Nu refuza nicio invitație de acest fel fiindcă stai foarte bine la capitolul comunicare. A venit momentul să elimini din viața ta acele persoane care te încarcă negativ sau cu care simți că nu mai ești pe aceeași lungime de undă.

Rac – Încearcă să nu mai asculți sau să crezi părerile negative ale altora despre tine sau să nu interpretezi într-un anumit fel, eronat poate, gesturi sau acțiuni pe care le fac alte persoane. Pare că se încheie un ciclu din viața ta și că ți se deschide drumul către o nouă călătorie. Ai încredere în intuiția ta și ai curajul de a arăta cine ești cu adevărat fiindcă astrele și nu numai ele te susțin în această perioadă. Nu ești deloc lipsit de șanse în orice acțiune pe care vrei să o întreprinzi.

Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist și poți rămâne toata ziuă în această stare cu condiția însă de a fi asertiv cu oamenii cu care interacționezi, atent în tot ceea ce faci și în mod special la actele la care lucrezi. Nu uita care sunt obiectivele tale și folosește-te de entuziasm pentru a le realiza fiindcă astrele îți oferă vitalitate și șanse de a avea o comunicare foarte bună cu șefii și cu autoritățile. E un moment oportun de a-ți face cunoscute dorințele sau nevoile.

Fecioară – Instinctele și determinarea ta te pot conduce către metode neconvenționale de a face bani, lucru care te ajută mult fiindcă pot apărea ceva cheltuieli neprevăzute azi. E posibil să ai ceva chestiuni financiare de rezolvat, însă cumpătarea ta caracteristică te ajută. Astrele favorizează tot ceea ce ține de cunoaștere, te ajută să înțelegi anumite aspecte din viața ta care până acum au fost într-un fel de ceață și primești și informații foarte utile care te ajută să te înțelegi mai bine și să evoluezi.

Balanță – Încearcă pe cât posibil să nu te mai compari cu ceilalți sau, mai rău, să trăiești pentru alții. Fii sincer cu tine însuți și conștientizează că tu ești singura persoană responsabilă de viața ta și că numai tu poți schimba lucrurile dacă alegi să gândești pozitiv și să te înconjori numai de lucruri frumoase. Este posibil să apară o oportunitate neașteptată de a pleca într-o călătorie de pe urma căreia să ai foarte multe beneficii. Situația financiară are șanse să se îmbunătățească.

Scorpion – O persoană cu inteligență emoțională dezvoltată știe foarte bine să-și conserve energia și să o folosească la maximum doar atunci când are ceva important de făcut. Stabilește-ți prioritățile. Astrele favorizează capitolul comunicare și, dacă folosești acest atuu, îți poți îmbunătăți relațiile atât cu șefii și colegii cât și cu prietenii. Alege să-ți petreci seara cu persoana iubită pentru că nu vei regreta. Încearcă să fii eficient la birou și, astfel, vei avea timp să o inviți la o cină romantică.

Săgetător – Te simți copleșit de cerințele celor din jur și ar fi indicat să încerci să te detașezi, să faci un pas înapoi și să faci o selecție fiindcă nu toți au nevoie reală de ajutorul tău și folosește-ți chiar și intuiția în acest sens. Poate n-ar strica să te gândești că nu-i poți schimba pe ceilalți. În același timp, încearcă să-ți spui punctul de vedere și să-ți exprimi nevoile. Dacă te relaxezi puțin astrele te ajută în această perioadă să gasești soluții pentru problemele cu care te confrunți.

Capricorn – Încearcă să fii mai blând cu tine și să înțelegi că ești un om ca tot ceilalți și nu le poți face pe toate și, mai ales, gândește pozitiv în orice situație. Sunt anumite emoții pe care le-ai ignorat și care așteaptă să fie scoase la suprafață și vindecate. Astrele îți oferă această șansă, important este să vrei și tu. Spre seară e posibil să primești vizita unui prieten care, pe de o parte te bucură dar pe de alta îți dă programul peste cap. Acceptă că nu poți controla totul și trăiește clipa.

Vărsător – Răbdarea este cuvântul cheie al acestei zile, mai ales cu colegii și cu prietenii. Încearcă să nu neglijezi nici aspectul familial care va trece în prim plan în această perioadă și căruia vei fi nevoit să-i acorzi foarte multă atenție și timp. Pe de altă parte, ești foarte creativ și dispui de multă energie și de dorința de a pune în aplicare o gramadă de idei și de proiecte la care ai lucrat în ultimul timp. Aspectele astrale îți sunt favorabile deci, de ce nu ai încerca?

Pești – Urmează o perioadă cu o atmosferă generală foarte bună. Vei fi înconjurat de foarte multă lume și nu vei trece neobservat fiindcă ai un farmec și o sensibilitate aparte. Astrele îți oferă mult curaj și încredere în sine deci folosește această oportunitate la maxim pentru a evolua. Ești o persoană empatică, dornică să ajute și să-și sprijine prietenii însă, chiar și atunci când e vorba de ei există o limită a compromisurilor. Poate ar trebui să faci o selecție mai drastică în această privință.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act banal în mașinile lor
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act...
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos,...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin zile cu averse, grindină și vijelii
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Te iubesc, sufletul meu". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant transmis de părinții...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost...
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți intra în posesia lor
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți...
Ungaria a pus interzis la frontieră. Șoferii români care nu pot trece granița. Toleranță zero
Ungaria a pus interzis la frontieră. Șoferii români care nu pot trece granița. Toleranță zero
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Serviciu militar obligatoriu pentru FEMEI. Ar putea fi chemate în Armată
Serviciu militar obligatoriu pentru FEMEI. Ar putea fi chemate în Armată
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar...
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
×