Acasă » Horoscop » HOROSCOP 25 MARTIE. Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist

HOROSCOP 25 MARTIE. Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist

De: Cristian Blanuta 25/03/2018 | 00:08
HOROSCOP 25 MARTIE. Leu - Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist

HOROSCOP 24 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Dacă ești cu mintea deschisă și mai flexibil, astăzi ai putea beneficia de noroc venit de la colaboratori sau chiar de la prieteni influenți. Îți dorești să te implici în mai multe activități și să inițiezi mai multe proiecte iar ambiția și plusul de energie te vor ajuta în aceste demersuri.  Partenerul are nevoie de atenție din partea ta și de energia ta. Consum-o făcând acest gest și nu permite irascibilității să tensioneze relația mai ales că ești favorizat de astre în ceea ce privește dragostea.

Taur – În această perioadă astrele aduc situații favorabile în ceea ce privește dragostea, dar și banii. Este important să fii deschis și să știi să primești. Poate crezi că o acțiune exterioară te face să te simți mai bine în interior, dar întreabă-te dacă asta nu e doar modul în care am fost învățați să acționam. Cărți pe care le-ai citit în ultimul timp sau informații primite de la anumite persoane îți pot stârni interesul de a studia astrologie sau numerologie având astfel ocazia de a te cunoaște mai bine.

Gemeni – Chiar dacă primești critici de la șefi încearcă să nu te lași copleșit fiindcă foarte curând vor veni și aprecieri sau chiar recompense. E posibil să participi la un eveniment unde vei cunoaște persoane interesante care îmbrățișează aceleași principii de viață ca și tine. Nu refuza nicio invitație de acest fel fiindcă stai foarte bine la capitolul comunicare. A venit momentul să elimini din viața ta acele persoane care te încarcă negativ sau cu care simți că nu mai ești pe aceeași lungime de undă.

Rac – Încearcă să nu mai asculți sau să crezi părerile negative ale altora despre tine sau să nu interpretezi într-un anumit fel, eronat poate, gesturi sau acțiuni pe care le fac alte persoane. Pare că se încheie un ciclu din viața ta și că ți se deschide drumul către o nouă călătorie. Ai încredere în intuiția ta și ai curajul de a arăta cine ești cu adevărat fiindcă astrele și nu numai ele te susțin în această perioadă. Nu ești deloc lipsit de șanse în orice acțiune pe care vrei să o întreprinzi.

Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist și poți rămâne toata ziuă în această stare cu condiția însă de a fi asertiv cu oamenii cu care interacționezi, atent în tot ceea ce faci și în mod special la actele la care lucrezi. Nu uita care sunt obiectivele tale și folosește-te de entuziasm pentru a le realiza fiindcă astrele îți oferă vitalitate și șanse de a avea o comunicare foarte bună cu șefii și cu autoritățile. E un moment oportun de a-ți face cunoscute dorințele sau nevoile.

Fecioară – Instinctele și determinarea ta te pot conduce către metode neconvenționale de a face bani, lucru care te ajută mult fiindcă pot apărea ceva cheltuieli neprevăzute azi. E posibil să ai ceva chestiuni financiare de rezolvat, însă cumpătarea ta caracteristică te ajută. Astrele favorizează tot ceea ce ține de cunoaștere, te ajută să înțelegi anumite aspecte din viața ta care până acum au fost într-un fel de ceață și primești și informații foarte utile care te ajută să te înțelegi mai bine și să evoluezi.

Balanță – Încearcă pe cât posibil să nu te mai compari cu ceilalți sau, mai rău, să trăiești pentru alții. Fii sincer cu tine însuți și conștientizează că tu ești singura persoană responsabilă de viața ta și că numai tu poți schimba lucrurile dacă alegi să gândești pozitiv și să te înconjori numai de lucruri frumoase. Este posibil să apară o oportunitate neașteptată de a pleca într-o călătorie de pe urma căreia să ai foarte multe beneficii. Situația financiară are șanse să se îmbunătățească.

Scorpion – O persoană cu inteligență emoțională dezvoltată știe foarte bine să-și conserve energia și să o folosească la maximum doar atunci când are ceva important de făcut. Stabilește-ți prioritățile. Astrele favorizează capitolul comunicare și, dacă folosești acest atuu, îți poți îmbunătăți relațiile atât cu șefii și colegii cât și cu prietenii. Alege să-ți petreci seara cu persoana iubită pentru că nu vei regreta. Încearcă să fii eficient la birou și, astfel, vei avea timp să o inviți la o cină romantică.

Săgetător – Te simți copleșit de cerințele celor din jur și ar fi indicat să încerci să te detașezi, să faci un pas înapoi și să faci o selecție fiindcă nu toți au nevoie reală de ajutorul tău și folosește-ți chiar și intuiția în acest sens. Poate n-ar strica să te gândești că nu-i poți schimba pe ceilalți. În același timp, încearcă să-ți spui punctul de vedere și să-ți exprimi nevoile. Dacă te relaxezi puțin astrele te ajută în această perioadă să gasești soluții pentru problemele cu care te confrunți.

Capricorn – Încearcă să fii mai blând cu tine și să înțelegi că ești un om ca tot ceilalți și nu le poți face pe toate și, mai ales, gândește pozitiv în orice situație. Sunt anumite emoții pe care le-ai ignorat și care așteaptă să fie scoase la suprafață și vindecate. Astrele îți oferă această șansă, important este să vrei și tu. Spre seară e posibil să primești vizita unui prieten care, pe de o parte te bucură dar pe de alta îți dă programul peste cap. Acceptă că nu poți controla totul și trăiește clipa.

Vărsător – Răbdarea este cuvântul cheie al acestei zile, mai ales cu colegii și cu prietenii. Încearcă să nu neglijezi nici aspectul familial care va trece în prim plan în această perioadă și căruia vei fi nevoit să-i acorzi foarte multă atenție și timp. Pe de altă parte, ești foarte creativ și dispui de multă energie și de dorința de a pune în aplicare o gramadă de idei și de proiecte la care ai lucrat în ultimul timp. Aspectele astrale îți sunt favorabile deci, de ce nu ai încerca?

Pești – Urmează o perioadă cu o atmosferă generală foarte bună. Vei fi înconjurat de foarte multă lume și nu vei trece neobservat fiindcă ai un farmec și o sensibilitate aparte. Astrele îți oferă mult curaj și încredere în sine deci folosește această oportunitate la maxim pentru a evolua. Ești o persoană empatică, dornică să ajute și să-și sprijine prietenii însă, chiar și atunci când e vorba de ei există o limită a compromisurilor. Poate ar trebui să faci o selecție mai drastică în această privință.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i s-a întâmplat, de fapt, actorului
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i...
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital: “Eu, încercând să îmi dau seama dacă… “
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital:...
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste viața. "De atunci am luat-o de la zero"
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste...
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o diferență clară
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se află cea mai mare mină de aur. Este foarte populată, o mulțime de grupuri etnice trăiesc aici
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se...
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
×