HOROSCOP 25 MARTIE. Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist

Publicat: 25/03/2018 | 00:08
HOROSCOP 25 MARTIE. Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist

HOROSCOP 24 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Dacă ești cu mintea deschisă și mai flexibil, astăzi ai putea beneficia de noroc venit de la colaboratori sau chiar de la prieteni influenți. Îți dorești să te implici în mai multe activități și să inițiezi mai multe proiecte iar ambiția și plusul de energie te vor ajuta în aceste demersuri.  Partenerul are nevoie de atenție din partea ta și de energia ta. Consum-o făcând acest gest și nu permite irascibilității să tensioneze relația mai ales că ești favorizat de astre în ceea ce privește dragostea.

Taur – În această perioadă astrele aduc situații favorabile în ceea ce privește dragostea, dar și banii. Este important să fii deschis și să știi să primești. Poate crezi că o acțiune exterioară te face să te simți mai bine în interior, dar întreabă-te dacă asta nu e doar modul în care am fost învățați să acționam. Cărți pe care le-ai citit în ultimul timp sau informații primite de la anumite persoane îți pot stârni interesul de a studia astrologie sau numerologie având astfel ocazia de a te cunoaște mai bine.

Gemeni – Chiar dacă primești critici de la șefi încearcă să nu te lași copleșit fiindcă foarte curând vor veni și aprecieri sau chiar recompense. E posibil să participi la un eveniment unde vei cunoaște persoane interesante care îmbrățișează aceleași principii de viață ca și tine. Nu refuza nicio invitație de acest fel fiindcă stai foarte bine la capitolul comunicare. A venit momentul să elimini din viața ta acele persoane care te încarcă negativ sau cu care simți că nu mai ești pe aceeași lungime de undă.

Rac – Încearcă să nu mai asculți sau să crezi părerile negative ale altora despre tine sau să nu interpretezi într-un anumit fel, eronat poate, gesturi sau acțiuni pe care le fac alte persoane. Pare că se încheie un ciclu din viața ta și că ți se deschide drumul către o nouă călătorie. Ai încredere în intuiția ta și ai curajul de a arăta cine ești cu adevărat fiindcă astrele și nu numai ele te susțin în această perioadă. Nu ești deloc lipsit de șanse în orice acțiune pe care vrei să o întreprinzi.

Leu – Este foarte posibil să te trezești entuziast și optimist și poți rămâne toata ziuă în această stare cu condiția însă de a fi asertiv cu oamenii cu care interacționezi, atent în tot ceea ce faci și în mod special la actele la care lucrezi. Nu uita care sunt obiectivele tale și folosește-te de entuziasm pentru a le realiza fiindcă astrele îți oferă vitalitate și șanse de a avea o comunicare foarte bună cu șefii și cu autoritățile. E un moment oportun de a-ți face cunoscute dorințele sau nevoile.

Fecioară – Instinctele și determinarea ta te pot conduce către metode neconvenționale de a face bani, lucru care te ajută mult fiindcă pot apărea ceva cheltuieli neprevăzute azi. E posibil să ai ceva chestiuni financiare de rezolvat, însă cumpătarea ta caracteristică te ajută. Astrele favorizează tot ceea ce ține de cunoaștere, te ajută să înțelegi anumite aspecte din viața ta care până acum au fost într-un fel de ceață și primești și informații foarte utile care te ajută să te înțelegi mai bine și să evoluezi.

Balanță – Încearcă pe cât posibil să nu te mai compari cu ceilalți sau, mai rău, să trăiești pentru alții. Fii sincer cu tine însuți și conștientizează că tu ești singura persoană responsabilă de viața ta și că numai tu poți schimba lucrurile dacă alegi să gândești pozitiv și să te înconjori numai de lucruri frumoase. Este posibil să apară o oportunitate neașteptată de a pleca într-o călătorie de pe urma căreia să ai foarte multe beneficii. Situația financiară are șanse să se îmbunătățească.

Scorpion – O persoană cu inteligență emoțională dezvoltată știe foarte bine să-și conserve energia și să o folosească la maximum doar atunci când are ceva important de făcut. Stabilește-ți prioritățile. Astrele favorizează capitolul comunicare și, dacă folosești acest atuu, îți poți îmbunătăți relațiile atât cu șefii și colegii cât și cu prietenii. Alege să-ți petreci seara cu persoana iubită pentru că nu vei regreta. Încearcă să fii eficient la birou și, astfel, vei avea timp să o inviți la o cină romantică.

Săgetător – Te simți copleșit de cerințele celor din jur și ar fi indicat să încerci să te detașezi, să faci un pas înapoi și să faci o selecție fiindcă nu toți au nevoie reală de ajutorul tău și folosește-ți chiar și intuiția în acest sens. Poate n-ar strica să te gândești că nu-i poți schimba pe ceilalți. În același timp, încearcă să-ți spui punctul de vedere și să-ți exprimi nevoile. Dacă te relaxezi puțin astrele te ajută în această perioadă să gasești soluții pentru problemele cu care te confrunți.

Capricorn – Încearcă să fii mai blând cu tine și să înțelegi că ești un om ca tot ceilalți și nu le poți face pe toate și, mai ales, gândește pozitiv în orice situație. Sunt anumite emoții pe care le-ai ignorat și care așteaptă să fie scoase la suprafață și vindecate. Astrele îți oferă această șansă, important este să vrei și tu. Spre seară e posibil să primești vizita unui prieten care, pe de o parte te bucură dar pe de alta îți dă programul peste cap. Acceptă că nu poți controla totul și trăiește clipa.

Vărsător – Răbdarea este cuvântul cheie al acestei zile, mai ales cu colegii și cu prietenii. Încearcă să nu neglijezi nici aspectul familial care va trece în prim plan în această perioadă și căruia vei fi nevoit să-i acorzi foarte multă atenție și timp. Pe de altă parte, ești foarte creativ și dispui de multă energie și de dorința de a pune în aplicare o gramadă de idei și de proiecte la care ai lucrat în ultimul timp. Aspectele astrale îți sunt favorabile deci, de ce nu ai încerca?

Pești – Urmează o perioadă cu o atmosferă generală foarte bună. Vei fi înconjurat de foarte multă lume și nu vei trece neobservat fiindcă ai un farmec și o sensibilitate aparte. Astrele îți oferă mult curaj și încredere în sine deci folosește această oportunitate la maxim pentru a evolua. Ești o persoană empatică, dornică să ajute și să-și sprijine prietenii însă, chiar și atunci când e vorba de ei există o limită a compromisurilor. Poate ar trebui să faci o selecție mai drastică în această privință.

 

 

Citește și...