Acasă » Horoscop » HOROSCOP 3 APRILIE. Taurii au o perioadă mai grea

HOROSCOP 3 APRILIE. Taurii au o perioadă mai grea

De: Cancan 02/04/2018 | 23:34
HOROSCOP 3 APRILIE. Taurii au o perioadă mai grea

HOROSCOP 3 APRILIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Azi mintea îți funcționează la cote maxime si o poți folosi să rezolvi lucruri ce stagnează. Pe de altă parte, așteaptă-te la o atmosferă explozivă. Oamenii au tendința de a spune lucrurilor pe nume ceea ce nu e neapărat bine fiindcă tu nu ești de acord cu părerile lor. Nu ești o fire răbdătoare de obicei dar săptămâna asta chiar nu ai răbdare deloc și te cam arunci cu capul înainte. Totusi astrele te favorizează și te simți mult mai energic și având curaj să te implici în activități pe care le-ai amânat.

Taur

E posibil să fi avut o perioadă mai agitată si mai grea. Încearca să vezi partea bună și să folosești această experiență. Sunt favorizate ieșirile cu partenerul de viață. În același timp, n-ar strica să-ți faci niște planuri de viitor fiindcă romantismul este la cote maxime. Așa că încearcă să finalizezi cât mai repede ceea ce ai de făcut la birou. Astrele te favorizează în această perioadă în ceea ce privește cariera. Vei fi văzut și apreciat la adevărata valoare și te poți afirma cu idei noi.

Gemeni

Simți nevoia să cauți informații de calitate și sigure pentru a putea lua o decizie corectă în ceea ce priveste planul profesional. Deși resimți o anumită teamă în ceea ce privește viitorul, nu te îngrijora este doar o stare trecătoare. Încearcă să te concentrezi pe muncă. Ar fi o idee bună să faci un plan și să-l aplici pas cu pas, cu atenție și dedicare și la care să lucrezi sistematic și ordonat. Nu lua prea personal lucrurile și privește în ansamblu orice situație făcandu-ți treaba cât mai bine.

Rac

Nu e o săptămână explozivă din punct de vedere sentimental așa că te poți bucura de liniște și de confort alături de partener. Astrele îți aduc oportunități însă este indicat să faci anumite schimbări pentru a putea profita de ele. Încearcă să schimbi ce este vechi și inutil. Vei avea multe lucruri de făcut însă, dacă te focusezi și încerci să fii cât mai practic vei reuși să le finalizezi și chiar să primești laude. Ai șansa de a te redresa financiar, folosește orice propunere în avantajul tău.

Leu

Urmează o perioadă în care astrele îți cer și îți favorizează redescoperirea și exprimarea de sine în moduri cât mai curoajoase și mai inovative. Creativitatea ta poate fi exprimată liber și fără bariere. Folosește asta chiar și la locul de muncă fiindcă poți obține beneficii. În același timp ți se cere să fii original și inovativ în afaceri. Încearcă să amâni pentru câteva zile luarea unor decizii importante. Pentru moment, e bine să fii mai prudent și să te focusezi pe ceea ce ai de făcut.

Fecioară

Manifestă-te cu mult curaj pentru a demonstra ce știi și pentru a te folosi pe deplin de resursele tale. Pentru a te echilibra ar fi bine să observi modul în care te accepți și te iubești și în care reușești să folosești părerile bune ale celorlalți. Demonstrează că ești o persoană matură. Totuși, încearcă să nu-ți mai asumi responsabilitățile celorlalți. În această perioadă ești mai flexibil și te exprimi cu ușurință vorbindu-le tuturor despre ideile tale. Pune aceste idei în valoare și în practică.

Balanță

Poate fi considerată o săptămână a noului. E posibil să începi activități noi, să ai noi colaborări, o afacere sau chiar să-ți faci prieteni noi. Pentru mai multă eficiență în îndeplinirea sarcinilor de serviciu e indicat să lucrezi pe cont propriu, să te retragi în biroul tău să te concentrezi mai bine pe tot ceea ce ai de făcut. Dacă simți că gândurile o iau în toate direcțiile o idee bună ar fi să te liniștești, să te îngrijești mai mult de sufletul tău pentru a păstra o stare de spirit bună.

Scorpion

Propriile gânduri sunt vocea cea mai puternică pe care o auzi și care îți influențează acțiunile și reacțiile. Folosește-le pozitiv. E o perioadă favorabilă renovărilor în apartament. Căminul e un loc important pentru tine unde te poți relaxa oricând. Întoarce-te în interiorul tău și află ce lucruri îți hrănesc mintea și inima și încearcă să faci aceste lucruri pentru tine. Este posibil ca partenerul să aibă nevoie să fii lânga el. Fii acolo cu inima și va aprecia sprijinul necondiționat pe care-l oferi.

Săgetător

Urmează o săptămână în care trebuie să ai curajul de a pune pe hârtie planul prin care vrei să-ți dezvolți afacerea și să crezi cu tărie în el. Este o perioadă excelentă pentru orice activitate ce presupune creativitate mai ales dacă profesezi în domeniul artei, fotografiei sau publicității. Încearcă să fii prudent cu investițiile pe care le faci. Beneficiezi de multă energie și acest lucru te ajută să nu mai resimți atât de obositoare activitatea intensă pe care o ai în plan profesional.

Capricorn

Astăzi ar fi indicat să ieși mai mult în natură și să faci mai multă mișcare ca să poți avea mai mult randament în muncă. E momentul să-ți pui în aplicare ideile și să găsești modalități de a-ți crește veniturile. Ești favorizat de astre în ceea ce privește afacerile.  Încearcă să fii puțin mai detașat de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și să înțelegi că nu poți deține total controlul asupra vieții. Focusează-te pe muncă și pune la punct proiectele pe care le ai și pune-le în aplicare.

Vărsător

După o perioadă de muncă susținută umează una favorabila în care veniturile tale pot crește. Încearcă însă să cheltui cu măsură. Radiezi de energie și ești admirat de toată lumea. Totuși să nu devii prea infatuat ca să nu-i îndepărtezi pe cei dragi. E posibil să primești sarcini importante la muncă însă te vei descurca de minune dacă ești încrezător în tine și în ceea ce faci. Preia inițiativa și pune în practică ideile ingenioase. De asemenea, te poți folosi și de multele relații pe care ți le-ai făcut.

Pești

Îmbină momentele de relaxare cu orele de muncă aducând astfel mai multă eficiență. Pentru a trece mai ușor peste grijile și probleme zilnice bucură-te mai mult de ceea ce ai și fă lucrurile cu mai multă dedicare. E posibil să apară schimbări de proiect sau situații imprevizibile care-ți pot afecta bugetul. Fii spontan pentru a găsi soluții. Încearcă să te redescoperi și să-ți amintești care sunt lucrurile care te făceau odată fericit. Nu ezita să le faci din nou pentru a te bucura de viață.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile lor
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile...
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin Popescu: „Niciodată nu trebuie….”
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin...
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Ungurii au fost umiliți. Românii au câștigat procesul
Ungurii au fost umiliți. Românii au câștigat procesul
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în fiecare zi, chiar și șase ore!
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox
Ce se mănâncă, de fapt, în prima zi de Paște. Aduce noroc și prosperitate
Ce se mănâncă, de fapt, în prima zi de Paște. Aduce noroc și prosperitate