HOROSCOP 3 APRILIE. Taurii au o perioadă mai grea

Publicat: 02/04/2018 | 23:34
HOROSCOP 3 APRILIE. Taurii au o perioadă mai grea

HOROSCOP 3 APRILIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Azi mintea îți funcționează la cote maxime si o poți folosi să rezolvi lucruri ce stagnează. Pe de altă parte, așteaptă-te la o atmosferă explozivă. Oamenii au tendința de a spune lucrurilor pe nume ceea ce nu e neapărat bine fiindcă tu nu ești de acord cu părerile lor. Nu ești o fire răbdătoare de obicei dar săptămâna asta chiar nu ai răbdare deloc și te cam arunci cu capul înainte. Totusi astrele te favorizează și te simți mult mai energic și având curaj să te implici în activități pe care le-ai amânat.

Taur

E posibil să fi avut o perioadă mai agitată si mai grea. Încearca să vezi partea bună și să folosești această experiență. Sunt favorizate ieșirile cu partenerul de viață. În același timp, n-ar strica să-ți faci niște planuri de viitor fiindcă romantismul este la cote maxime. Așa că încearcă să finalizezi cât mai repede ceea ce ai de făcut la birou. Astrele te favorizează în această perioadă în ceea ce privește cariera. Vei fi văzut și apreciat la adevărata valoare și te poți afirma cu idei noi.

Gemeni

Simți nevoia să cauți informații de calitate și sigure pentru a putea lua o decizie corectă în ceea ce priveste planul profesional. Deși resimți o anumită teamă în ceea ce privește viitorul, nu te îngrijora este doar o stare trecătoare. Încearcă să te concentrezi pe muncă. Ar fi o idee bună să faci un plan și să-l aplici pas cu pas, cu atenție și dedicare și la care să lucrezi sistematic și ordonat. Nu lua prea personal lucrurile și privește în ansamblu orice situație făcandu-ți treaba cât mai bine.

Rac

Nu e o săptămână explozivă din punct de vedere sentimental așa că te poți bucura de liniște și de confort alături de partener. Astrele îți aduc oportunități însă este indicat să faci anumite schimbări pentru a putea profita de ele. Încearcă să schimbi ce este vechi și inutil. Vei avea multe lucruri de făcut însă, dacă te focusezi și încerci să fii cât mai practic vei reuși să le finalizezi și chiar să primești laude. Ai șansa de a te redresa financiar, folosește orice propunere în avantajul tău.

Leu

Urmează o perioadă în care astrele îți cer și îți favorizează redescoperirea și exprimarea de sine în moduri cât mai curoajoase și mai inovative. Creativitatea ta poate fi exprimată liber și fără bariere. Folosește asta chiar și la locul de muncă fiindcă poți obține beneficii. În același timp ți se cere să fii original și inovativ în afaceri. Încearcă să amâni pentru câteva zile luarea unor decizii importante. Pentru moment, e bine să fii mai prudent și să te focusezi pe ceea ce ai de făcut.

Fecioară

Manifestă-te cu mult curaj pentru a demonstra ce știi și pentru a te folosi pe deplin de resursele tale. Pentru a te echilibra ar fi bine să observi modul în care te accepți și te iubești și în care reușești să folosești părerile bune ale celorlalți. Demonstrează că ești o persoană matură. Totuși, încearcă să nu-ți mai asumi responsabilitățile celorlalți. În această perioadă ești mai flexibil și te exprimi cu ușurință vorbindu-le tuturor despre ideile tale. Pune aceste idei în valoare și în practică.

Balanță

Poate fi considerată o săptămână a noului. E posibil să începi activități noi, să ai noi colaborări, o afacere sau chiar să-ți faci prieteni noi. Pentru mai multă eficiență în îndeplinirea sarcinilor de serviciu e indicat să lucrezi pe cont propriu, să te retragi în biroul tău să te concentrezi mai bine pe tot ceea ce ai de făcut. Dacă simți că gândurile o iau în toate direcțiile o idee bună ar fi să te liniștești, să te îngrijești mai mult de sufletul tău pentru a păstra o stare de spirit bună.

Scorpion

Propriile gânduri sunt vocea cea mai puternică pe care o auzi și care îți influențează acțiunile și reacțiile. Folosește-le pozitiv. E o perioadă favorabilă renovărilor în apartament. Căminul e un loc important pentru tine unde te poți relaxa oricând. Întoarce-te în interiorul tău și află ce lucruri îți hrănesc mintea și inima și încearcă să faci aceste lucruri pentru tine. Este posibil ca partenerul să aibă nevoie să fii lânga el. Fii acolo cu inima și va aprecia sprijinul necondiționat pe care-l oferi.

Săgetător

Urmează o săptămână în care trebuie să ai curajul de a pune pe hârtie planul prin care vrei să-ți dezvolți afacerea și să crezi cu tărie în el. Este o perioadă excelentă pentru orice activitate ce presupune creativitate mai ales dacă profesezi în domeniul artei, fotografiei sau publicității. Încearcă să fii prudent cu investițiile pe care le faci. Beneficiezi de multă energie și acest lucru te ajută să nu mai resimți atât de obositoare activitatea intensă pe care o ai în plan profesional.

Capricorn

Astăzi ar fi indicat să ieși mai mult în natură și să faci mai multă mișcare ca să poți avea mai mult randament în muncă. E momentul să-ți pui în aplicare ideile și să găsești modalități de a-ți crește veniturile. Ești favorizat de astre în ceea ce privește afacerile.  Încearcă să fii puțin mai detașat de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și să înțelegi că nu poți deține total controlul asupra vieții. Focusează-te pe muncă și pune la punct proiectele pe care le ai și pune-le în aplicare.

Vărsător

După o perioadă de muncă susținută umează una favorabila în care veniturile tale pot crește. Încearcă însă să cheltui cu măsură. Radiezi de energie și ești admirat de toată lumea. Totuși să nu devii prea infatuat ca să nu-i îndepărtezi pe cei dragi. E posibil să primești sarcini importante la muncă însă te vei descurca de minune dacă ești încrezător în tine și în ceea ce faci. Preia inițiativa și pune în practică ideile ingenioase. De asemenea, te poți folosi și de multele relații pe care ți le-ai făcut.

Pești

Îmbină momentele de relaxare cu orele de muncă aducând astfel mai multă eficiență. Pentru a trece mai ușor peste grijile și probleme zilnice bucură-te mai mult de ceea ce ai și fă lucrurile cu mai multă dedicare. E posibil să apară schimbări de proiect sau situații imprevizibile care-ți pot afecta bugetul. Fii spontan pentru a găsi soluții. Încearcă să te redescoperi și să-ți amintești care sunt lucrurile care te făceau odată fericit. Nu ezita să le faci din nou pentru a te bucura de viață.

 

Citește și...