Acasă » Horoscop » HOROSCOP ZILNIC – HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MAI 2018. Balanțele riscă să facă o greșeală și să fie catalogate greșit

HOROSCOP ZILNIC – HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MAI 2018. Balanțele riscă să facă o greșeală și să fie catalogate greșit

De: Cancan 07/05/2018 | 22:40
HOROSCOP ZILNIC – HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MAI 2018. Balanțele riscă să facă o greșeală și să fie catalogate greșit

Horoscopul zilei de 8 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 mai 2018 spune că balanțele riscă să facă o greșeală și să fie catalogate greșit.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Astrologul Barbara Băcăuanu vă prezintă horoscopul zilei de 8 mai 2018

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Nu te lăsa pradă energiilor ce vin către tine acum, ci încearcă să iei atitudine, să schimbi ceva și să intervii în cursul evenimentelor. Cu cât ești mai lucid, mai echilibrat și mai spontan, cu atât vei avea mai multe șanse de reușită. În relația de cuplu, fii mai empatic la nevoile celuilalt și ascultă-i cu mai mare atenție părerile!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Dacă te focusezi pe un anumit lucru din viața ta – iubire, carieră, sănătate, călătorii – acel ceva începe să prindă viață, să crească, să capete și alte forme. Stabilește-ți dorințele în ordinea priorității și creează realitatea pe care dorești să o trăiești. Totul pleacă de la felul în care gândești și în care lansezi în univers intenții, deci fă-o în cel mai constructiv fel.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Relațiile autentice nu pot exista decât în doi, așa că nu trage într-o direcție dacă observi că o faci de unul singur. Este nevoie să analizezi cu atenție care este natura legăturilor din care faci parte, dacă primești la schimb cât oferi, dacă există implicare și interes de ambele părți și dacă sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce vă privește.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Tensiunile ce s-au acumulat în ultimul timp în relația de cuplu pot să vă aducă în pragul unei discuții mai aprinse sau a unor neînțelegeri. Deznodământul sau repercusiunile depind de felul în care le vei gestiona. Cel mai indicat ar fi să comunici ceea ce ai de spus printr-un dialog civilizat, în care să iei în calcul și punctul de vedere al persoanei iubite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Responsabilitățile ce îți revin din partea familiei – partener, copii sau părinți – îți dau unele planuri personale peste cap, ceea ce poate deveni frustrant. Încearcă să nu te sacrifici cu totul și să găsești o metodă în care să satisfaci toate cerințele, atât ale lor cât și ale tale. O clarificare a unei neînțelegeri dintre tine și un coleg poate destinde atmosfera de la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Este necesar ca azi să-ți menții o agenda de lucru impecabilă, bine organizată și valorificată, lucrurile bine făcute vor fi și răsplătite într-un final. Ai grijă la sănătate și fii cu analizele la zi, zone sensibile ale corpului pot fi activate datorită unor greșeli din trecut sau a unor vicii și excese. Este perioada în care pot apărea multe oportunități de schimbare la nivel personal, în modul în care te percep ceilalți sau în felul în care arăți.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscoul zilei de 8 mai 2018

Sprijină-ți prietenii, dar nu le ține partea atunci când adevărul este departe de ei! Riști să faci o greșeală și să fii catalogat așa cum nu ești! Indiferent de situație, dacă te simți nepregătit, mai bine gândește de două ori înaintea acțiunii! Este indicat ca lucrurile să iasă bine din prima! Este o perioadă propice aderării la un grup ce împărtășește aceleași idealuri ca și tine, precum și de a te implica în diverse acțiuni umanitare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Ești gata să pui în aplicare un proiect, iar ceea ce începi acum are șanse să se dezvolte în continuare, pe o perioadă îndelungată! Urmărește șansele! Totuși, lucrurile mari se construiesc încet sau baza necesară dezvoltării are nevoie de timp, de aceea acordă-le tuturor pașilor importanța de care au nevoie. Îndreaptă-te către prieteni și cei dragi, domeniu în care pot exista atât surprize neplăcute, despărțiri sau rupturi, cât și apropieri imediate!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Azi ești plin de energie, bună dispoziție și farmec personal, astfel încât în orice acțiune te-ai lansa, vei avea și șanse de reușită! Este un moment bun să închei înțelegeri de afaceri cu unele persoane, dar nu cu superiorii sau cu angajații. Menține-ți interesele vii și prezente! Familia devine importantă acum, când poți participa la o reuniune! Simte-te bine alături de ei și comunică, energia grupului îți va face foarte bine!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Este important ca în această zi să-ți pui ordine în trecut, în raport cu părinții, rudele sau cu persoanele apropiate. Resentimentele trebuie eliminate! Concentrează-te pe relația de cuplu! Căsătorit sau nu, azi primează sentimentele, compasiunea, compromisurile și sacrificiul din iubire! Învață să asculți și să te armonizezi cu dorințele, emoțiile și cerințele celor din jurul tău, astfel veți reuși să lucrați eficient, în echipă!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Credite, moșteniri, acte sau tranzacții sunt indiciile următoarei perioade. Ia lucrurile cu calm, nu te grăbi și, mai ales, nu te certa! Este bine să-ți păstrezi calmul și să nu reacționezi impulsiv. Diplomația este o armă foarte puternică, poate soluționa situațiile cu care te confrunți! Urmărește oportunitățile ce apar și nu ezita să faci schimbările cuvenite, este perioada în care poți face un salt cantitativ cu banii din portofel.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Concentrează-te pe studiu, cursuri sau autocunoaștere – activități indicate pentru tine în această perioadă – deoarece îți pot deschide o nouă perspectivă de viață! Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva într-un grup mai mare de oameni, într-o deplasare sau prin intermediul cuiva din familie! Este timpul aventurii, al libertății, al emoțiilor împărtășite, dar și al relațiilor trecătoare. Abandonează-te sentimentelor și emoțiilor.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului....
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. „E posibil să rămână la ea”
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se mai practică
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui...
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a...
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate fi uriaș. Un ou se vinde și cu 100 de lei, iar cererea este uriașă
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate...