Acasă » Horoscop » HOROSCOP ZILNIC – HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MAI 2018. Balanțele riscă să facă o greșeală și să fie catalogate greșit

HOROSCOP ZILNIC – HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MAI 2018. Balanțele riscă să facă o greșeală și să fie catalogate greșit

De: Cancan 07/05/2018 | 22:40
HOROSCOP ZILNIC – HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MAI 2018. Balanțele riscă să facă o greșeală și să fie catalogate greșit

Horoscopul zilei de 8 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 mai 2018 spune că balanțele riscă să facă o greșeală și să fie catalogate greșit.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Astrologul Barbara Băcăuanu vă prezintă horoscopul zilei de 8 mai 2018

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Nu te lăsa pradă energiilor ce vin către tine acum, ci încearcă să iei atitudine, să schimbi ceva și să intervii în cursul evenimentelor. Cu cât ești mai lucid, mai echilibrat și mai spontan, cu atât vei avea mai multe șanse de reușită. În relația de cuplu, fii mai empatic la nevoile celuilalt și ascultă-i cu mai mare atenție părerile!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Dacă te focusezi pe un anumit lucru din viața ta – iubire, carieră, sănătate, călătorii – acel ceva începe să prindă viață, să crească, să capete și alte forme. Stabilește-ți dorințele în ordinea priorității și creează realitatea pe care dorești să o trăiești. Totul pleacă de la felul în care gândești și în care lansezi în univers intenții, deci fă-o în cel mai constructiv fel.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Relațiile autentice nu pot exista decât în doi, așa că nu trage într-o direcție dacă observi că o faci de unul singur. Este nevoie să analizezi cu atenție care este natura legăturilor din care faci parte, dacă primești la schimb cât oferi, dacă există implicare și interes de ambele părți și dacă sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce vă privește.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Tensiunile ce s-au acumulat în ultimul timp în relația de cuplu pot să vă aducă în pragul unei discuții mai aprinse sau a unor neînțelegeri. Deznodământul sau repercusiunile depind de felul în care le vei gestiona. Cel mai indicat ar fi să comunici ceea ce ai de spus printr-un dialog civilizat, în care să iei în calcul și punctul de vedere al persoanei iubite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Responsabilitățile ce îți revin din partea familiei – partener, copii sau părinți – îți dau unele planuri personale peste cap, ceea ce poate deveni frustrant. Încearcă să nu te sacrifici cu totul și să găsești o metodă în care să satisfaci toate cerințele, atât ale lor cât și ale tale. O clarificare a unei neînțelegeri dintre tine și un coleg poate destinde atmosfera de la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Este necesar ca azi să-ți menții o agenda de lucru impecabilă, bine organizată și valorificată, lucrurile bine făcute vor fi și răsplătite într-un final. Ai grijă la sănătate și fii cu analizele la zi, zone sensibile ale corpului pot fi activate datorită unor greșeli din trecut sau a unor vicii și excese. Este perioada în care pot apărea multe oportunități de schimbare la nivel personal, în modul în care te percep ceilalți sau în felul în care arăți.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscoul zilei de 8 mai 2018

Sprijină-ți prietenii, dar nu le ține partea atunci când adevărul este departe de ei! Riști să faci o greșeală și să fii catalogat așa cum nu ești! Indiferent de situație, dacă te simți nepregătit, mai bine gândește de două ori înaintea acțiunii! Este indicat ca lucrurile să iasă bine din prima! Este o perioadă propice aderării la un grup ce împărtășește aceleași idealuri ca și tine, precum și de a te implica în diverse acțiuni umanitare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Ești gata să pui în aplicare un proiect, iar ceea ce începi acum are șanse să se dezvolte în continuare, pe o perioadă îndelungată! Urmărește șansele! Totuși, lucrurile mari se construiesc încet sau baza necesară dezvoltării are nevoie de timp, de aceea acordă-le tuturor pașilor importanța de care au nevoie. Îndreaptă-te către prieteni și cei dragi, domeniu în care pot exista atât surprize neplăcute, despărțiri sau rupturi, cât și apropieri imediate!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Azi ești plin de energie, bună dispoziție și farmec personal, astfel încât în orice acțiune te-ai lansa, vei avea și șanse de reușită! Este un moment bun să închei înțelegeri de afaceri cu unele persoane, dar nu cu superiorii sau cu angajații. Menține-ți interesele vii și prezente! Familia devine importantă acum, când poți participa la o reuniune! Simte-te bine alături de ei și comunică, energia grupului îți va face foarte bine!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Este important ca în această zi să-ți pui ordine în trecut, în raport cu părinții, rudele sau cu persoanele apropiate. Resentimentele trebuie eliminate! Concentrează-te pe relația de cuplu! Căsătorit sau nu, azi primează sentimentele, compasiunea, compromisurile și sacrificiul din iubire! Învață să asculți și să te armonizezi cu dorințele, emoțiile și cerințele celor din jurul tău, astfel veți reuși să lucrați eficient, în echipă!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Credite, moșteniri, acte sau tranzacții sunt indiciile următoarei perioade. Ia lucrurile cu calm, nu te grăbi și, mai ales, nu te certa! Este bine să-ți păstrezi calmul și să nu reacționezi impulsiv. Diplomația este o armă foarte puternică, poate soluționa situațiile cu care te confrunți! Urmărește oportunitățile ce apar și nu ezita să faci schimbările cuvenite, este perioada în care poți face un salt cantitativ cu banii din portofel.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 mai 2018

Concentrează-te pe studiu, cursuri sau autocunoaștere – activități indicate pentru tine în această perioadă – deoarece îți pot deschide o nouă perspectivă de viață! Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva într-un grup mai mare de oameni, într-o deplasare sau prin intermediul cuiva din familie! Este timpul aventurii, al libertății, al emoțiilor împărtășite, dar și al relațiilor trecătoare. Abandonează-te sentimentelor și emoțiilor.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...